- 29 Ara 2011
- 1,442
- 1
- 0
- 60
işte... yeni gelen özel mesajları da okuyamıyorum... aslında bir çözüm olabilir... deneyeceğim... bütün eski özel mesajları silmek... yenilerini görebilmek için, geçmişi toptan feda ediyorum...
işte... yeni gelen özel mesajları da okuyamıyorum... aslında bir çözüm olabilir... deneyeceğim... bütün eski özel mesajları silmek... yenilerini görebilmek için, geçmişi toptan feda ediyorum...
İletişim çağında yaşanan bu iletişim sorunu insanı geriyor değil mi? Biz Laetna ile hiç haberleşemez olduk, onunla da aynı sorunu yaşıyoruz. Sanırım eski hesaplara özel bir durum.
@sakal kardeşim küsen biri değil bildiğim kadarıyla,gayet kendi ile ilgili sebepler sanırım.O'nun gönlü yücedir..Bazen söyleyecek şeylerini kendine saklamayı daha uygun buluyor insan,ya da etkisizliğinden yılıyor.
Bu arada sizden bahseden var sekmesi çalışmıyor mu?
İyi madem büyüklerimiz çok kızmamışsa ses çıkarmadan devam edelim.
Burada @seyralemir vardı vaktiyle,bir de kendisinin bana verdiği bir kahve sözü..Söz sözdür kahveyi geçtim fincan resmi de olur.
Cinsiyette sıyrılmış iki takma ad özünde ,bu bir bayan savunmasına benzedi.Ama donkişot yada okur yazar ihtimali de yabana atılmamalı
Meyelan iyidir
artık evrensel def edildiğine göre benim misyonumda tamamlanmış oldu..huzur içinde sessiz takipçi olmak istiyorum..herkesin felsefe sitelerinde belirli bir miadı vardır benim miadım dolalı çok oldu gibi hissediyorum..artık tüm nickleri alıp gitmeli...
gizlemsem nolur gizlenmesem nolur anlasan nolur anlamasan nolur. sanki beni essahtan tanıyon dijital..bırak bu işleri burası sanal dünyaa
Sanal dünya tabii ki ama çok şükür ben kendi adıma sanal değilim.Nik değişimi yapılınca konular yarım kalıyor.Tanımak için insanı görmen gerekmiyor, burası bir paylaşım platformu ve insanları yazdıkları ile algılıyorsun.
peki sen kimsin?
Bu tür platformlarda yazdıklarımdan ibaretim ötesi yok isterse en büyük şirketlerden birinin yöneticisi ya da dünyanın en iyi insanı olayım bu tür ortamlarda önemi yoktur, insanlar fikirleri ile vardır.Nikim de bu sitede beni temsil ediyor fakat 8 ayrı nikim olsa baglantı kopar.
Neye alındın da sen konu buralara geldi anlamadım ki:smile:
alınmadım. gördüğün gibi sanalsın. sanal değilim dediğin için sordum. isterse 100 nickim olsun hepsi beni temsil eder.
Seni temsil ettiğini nasıl anlayacağız ben hergün farklı niklerle gelsem kim nasıl anlayacak?Yeni bir üye gibi davransam iyi mi olur yani. Başlık açmışız yorumlar geliyor acan üye yok ortada aslında var da yok, tuhaf degil mi bu sence?
tuhaf olur. doğruda değil. belki ahlakide değil. eyvallah. ama sanalda oluşan algı ve duygular temelde sahtedir. mesela evrensel nickinden nefret ediyorum. bu nefretim sahte değil gerçek. ama sahte. böyle yaratıklarız. mesela üzülmez nicki ile onunla konuşurken söz ve davranışlarını o kadarda antipatik ve ahmakça bulmadığımı farkettim. oysa donkişot nicki ile o kadar önyargılıyım ki veya şartlanmışım ki adam ne derse desin bişi değişmiyordu. bu bana çok ilginç geldi. kendime şaşırdım. nicklerin duygu ve düşüncelerimizi değiştirmesi tuhaf geldi bana. kendimi hastalıklı hissettim.
not: evrensel burası ve insanlık için zararlı bir bağnaz. bu yazdıklarım genel kanım hakkında birşeyi değiştirmez.
Ben bu sanal dünya mevzusunu anlayamıyorum,dünyanın kendisi bizatihi sanalken,olduğun gibi olmanın neresi alengirli,neresi zor.Yazdıkların senden başka bir şey mi?Tamamen kendinden başka birşeye dönüşebiliyorsan şapka çıkarmalı.artık evrensel def edildiğine göre benim misyonumda tamamlanmış oldu..huzur içinde sessiz takipçi olmak istiyorum..herkesin felsefe sitelerinde belirli bir miadı vardır benim miadım dolalı çok oldu gibi hissediyorum..artık tüm nickleri alıp gitmeli...
gizlemsem nolur gizlenmesem nolur anlasan nolur anlamasan nolur. sanki beni essahtan tanıyon dijital..bırak bu işleri burası sanal dünyaa