Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

odinhan

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
8 Nis 2015
41
0
0
görüyorum ki insanları üzüyorum.. ama herkes şunu bilmeliki bir nick hakkındaki; iyi-kötü,gerçek-yalan gibi düşüncelerimizin hepsi algımızda. gerçekte ise kimin ne olduğu belirsiz çünkü burası sanal dünya :)

tamam la. itliği,çakallığı,manipülasyonu bırakıyorum. evrenselle uğraşmayıda bırakıyorum.donkişot nicimi açarsa yönetim gerçek duygu ve düşüncelerimi paylaşacam gene eskisi gibi. ha bu saatten sonra sözüme ne kadar güvenilir onuda siz bilirsiniz..

mesela oy vermiyordum ama akp denen kibirli hırsız ve yalancılar sürüsüne karşı sandığa gidesim var. doğru tektir o da sosyalizmdir!(ekonomik sistem olarak)

sandığa gidersem (akpye yaramasın diye) halkın kurtuluş partisine oy vereceğim. 1 saattir falan oy verecek sosyalist parti arıyordum şu konuşma hoşuma gitti;

HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ

Ey bütün dünyayı kana ve ateşe boğan, yüz milyonlarca masum insanın katili, insan soyunun başdüşmanı Amerikan ve Avrupa Emperyalistleri, cani ellerinizdeki kanları yıkamaya, okyanusların bütün suları yetmez.

Ey ülkemizin, bölgemizin ve mazlum dünya halklarının başbelası haydutlar, yıkılacaksınız, defolup gideceksiniz ülkemizden, bölgemizden, Asya’dan, Afrika’dan, Latin Amerika’dan… İnsan içine çıkamayacaksınız sonunda. Tarih lanetli sayfalarında yazacak adınızı.

Ey ülkemizdeki ekonomik ve siyasi çıkarını Amerikan ve Avrupa Emperyalistlerinin çıkarlarıyla ortaklaştırmış hainler güruhu, ey Parababaları, ey Meclisteki siyasi hayatları Amerikan Emperyalistlerine hizmetle geçmiş dört sermaye partisi, ey Türk ve Kürt Halkının düşmanı, ihanetin bedenlerinde bir inme gibi dolaştığı Amerikan işbirlikçileri, belki bu seçimde de aldatacaksınız halkımızı bir kez daha. Ve doluşacaksınız Meclisin ceylan derisiyle kaplı koltuklarına yeniden. Oynadığınız hainane ortaoyununun yalandan kavgasını sürdürmeye devam edeceksiniz bir süre daha. Ama şunu hiç aklınızdan çıkarmayın ki, elbet bir sonu olacak oynadığınız bu hayâsızca oyunun sonunda efendilerinizle beraber siz de yenileceksiniz. Ve ihanetlerinizin, vurgunlarınızın, hırsızlıklarınızın hesabını vermekten kaçıp kurtulamayacaksınız.

Saygıdeğer halkımız,

Bu emperyalist işbirlikçiliğini, onlara hizmeti ve halkımıza ihaneti siyasi meslek edinmiş bu sermaye partilerinin AKP, CHP, MHP ve HDP’nin sözcüleriyle aynı ekranlarda, aynı yayın akışı içinde görünecek olmak bize ağır geldi. Çünkü biz, 48 yıllık siyasi hayatımızın tamamını, ruhlarını zalimliğin en kötüsüyle doldurmuş bu emperyalist çakallara ve onların yerli işbirlikçisi olan Parababalarına ve siyasilerine karşı mücadeleyle geçirmiştik. Katılmak istemedik bu programa. Ama arkadaşlar ısrar etti, geldik.

Ülkemizi yarısömürgeleştiren, halkımızı işsizlik pahalılık cehenneminde inleten bu yerli yabancı Parababalarıdır. Bunları ülkemizden defetmeden Türkiye, ekonomik ve siyasi bağımsızlığını kazanamaz. Ve halkımız rahat bir nefes alamaz.

İşte biz devrimci savaşımızın zaferiyle ilk iş olarak bunu gerçekleştireceğiz.

Saygıdeğer halkımız,

Bu işbirlikçilerin nüfusumuzdaki oranı binde birdir. Yani 78 milyonluk Türkiye’de bunlar sadece 78 bin kişiciktir. Demek ki Türkiye insanının binde biri oranındaki bu hainler, 78 milyon insanımızı esir almakta, onun alın terini, yarattığı emeği, komisyon karşılığında Batılı efendilerine peşkeş çekmektedir.

Saygıdeğer halkımız,

Yaralısın, acılar içindesin, vatanın parçalanmanın eşiğinde, kime güveneceğini bilemez durumdasın.

Biz bu sonucu hak etmedik. Hayır etmedik! Ülkemiz bu talanı yaşamamalıydı. Neylersiniz!

Biz Halk İktidarını kurunca neler mi yapacağız?

Şunu:

Tüm devlet yöneticileri ortalama işçi ücretine denk bir maaş alacaktır. Çünkü bugün olduğu gibi, ortalama ücret alan bir işçiden on-on beş kat, ortalama gelire sahip bir köylüden otuz-kırk kat fazla maaş alan milletvekilleri, halkın dertlerini, çektiği acıları, sıkıntıları asla anlayamazlar. Atasözümüz de der ya; “tok acın halini bilmez”, diye.

İnsanın empati yapabilmesi için karşısındaki insanın acılarını, sıkıntılarını hissetmesi, yaşaması gerekir. Ancak o zaman devlet yöneticileri halkın dertlerine çareler bulmaya çalışır.

2005 yılında, Parti Programı’mızda Asgari Ücreti, Ortalama Geçim Endeksine bağlantılı biçimde, 1500 lira olarak belirlemiştik. Bu geçim endeksi bugünse dört kişilik bir aile için 4339 liradır. Öyleyse asgari ücret bu rakamdan aşağı olamaz. Olur ise bu, insani olmaz. Tabiî Parababaları düzeninde ve onların siyasi temsilcilerinde, Meclisteki dört Amerikancı kardeş partide insanlıktan, vicdandan, acımadan eser aramayacaksınız. Bulamazsınız çünkü. Onların yöneticileri his yoksunu robotlardır.

Biz ise insan şefkatinin sütüyle dopdoluyuz. Kahroluruz acı çeken bir insan ya da hayvan gördük mü… Katledilmiş ağaçlar, ormanlar, nehirler, göller, denizler gördük mü…

Belki bunu nasıl yapacaksınız, denilebilir.

Biz yerli-yabancı Parababalarının sömürü, vurgun ve talan düzenini yıkacağız. Örgütlü halkın gerçek iktidarını kuracağız. Kardeşçe üreteceğiz, kardeşçe paylaşacağız.

Kur’an’ın ve Hz. Muhammed’in buyruğu ve öngördüğü ekonomik sistem de aynen budur.

Delilimiz ne midir?

Şudur: Bakara Suresi Ayet 219:

“Helal kazancınızın kendinizin ve bakmakla yükümlü olduklarınızın zaruri ihtiyaçlarına yetecek kadarını alıkoyun gerisini dağıtın.”

Yani ihtiyaç sahiplerine verin.

Kur’an’ın hiçbir Ayetinde gelirinizin kırkta birini vereceksiniz zekât olarak diye bir ibare geçmez. İnfak, sadaka, yardım, zekât onlarca defa geçer ama kırkta bir diye bir oran geçmez. Yukarıdaki aktardığımız Ayetteki buyruk geçer.

Peki nereden çıktı bu kırkta bir diyeceksiniz. Ne yapsın sevgili Hz. Muhammed? Kur’an emrini kimse dinlemiyor. Zorlasa dinden çıkacaklar. Hiç değilse kırkta birini idarenin zoruyla alabilelim diye böyle bir yola başvurmuştur. Kaldı ki, Hz. Muhammed öldükten sonra onu bile vermeye yanaşmayan kabileler olmuştur. Hz. Ebu Bekir, onların üzerine asker göndererek bastırmıştır isyanlarını.

Mehmet Görmezler ve benzeri din adamları, hocalar anlatmazlar, Kur’an’ın esasını teşkil eden sosyal düzeni ve onun temeli olan “infak”ı.

Demek ki, Hz. Muhammed’in ve Sosyal İslam’ın da gerçek, meşru temsilcisi ve savunucusu biziz.

Halk İktidarımızda bir tek insanımız işsiz kalmayacak.

Hiç kimse evsiz olmayacak.

Eğitim ve sağlık, herkese eşit ve parasız olacak.

Sanayimiz, milli olduğu için füze hızıyla gelişecek. 5, en geç 10 yıl içinde en gelişkin füzeyi de, uçağı da, bilgisayarı da, telefonu da, otomobili de yapar hale geleceğiz.

Köylümüz, devletten aldığı faizsiz ve uzun vadeli kredilerle, parasız hizmet veren binlerce ziraat mühendisimizin rehberliğinde bugün ürettiğinin en az on misli ürün üretecek. Ve kendi örgütü aracılığıyla, araya hiçbir aracının girmesine izin vermeksizin, Türkiye’nin her yerindeki tüketiciye yine onların örgütleri aracılığıyla ürününü ulaştırabilecek. Böylece de emeğinin karşılığını tam olarak alacak.

Yarımız olan Kadın, toplumda hak ettiği yere, öneme, değere tam olarak kavuşacak.

Kürt Meselesi, emperyalistlerin elinden alınacak; iki halk kendi aralarında, gerçek anlamda eşitlik, özgürlük ve kardeşlik temelinde bu meseleyi çözecekler.

Özetçe kardeşler,

Hür, Güçlü, Mutlu Türkiye’yi kuracağız…

Oy moy filan da derdinde değiliz. Halkımızdan bir tek şey istiyoruz: Anlaşılmak!..

Halkız, Haklıyız, Başaracağız…
 
Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
görüyorum ki insanları üzüyorum.. ama herkes şunu bilmeliki bir nick hakkındaki; iyi-kötü,gerçek-yalan gibi düşüncelerimizin hepsi algımızda. gerçekte ise kimin ne olduğu belirsiz çünkü burası sanal dünya :)

tamam la. itliği,çakallığı,manipülasyonu bırakıyorum. evrenselle uğraşmayıda bırakıyorum.donkişot nicimi açarsa yönetim gerçek duygu ve düşüncelerimi paylaşacam gene eskisi gibi. ha bu saatten sonra sözüme ne kadar güvenilir onuda siz bilirsiniz..

mesela oy vermiyordum ama akp denen kibirli hırsız ve yalancılar sürüsüne karşı sandığa gidesim var. doğru tektir o da sosyalizmdir!(ekonomik sistem olarak)

sandığa gidersem (akpye yaramasın diye) halkın kurtuluş partisine oy vereceğim. 1 saattir falan oy verecek sosyalist parti arıyordum şu konuşma hoşuma gitti;

HKP hakkında yorum yapamayacağım ancak onun dışında tüm söylediklerine katılıyor ve duyarlılığın için kendi adıma teşekkür ediyorum, sana yakışan da buydu zaten...En çok @sanalmanik sevinecektir, günlerdir sitede yas tutuyordu.:)
Yönetimin de sana bir şans daha verip, gerçek seni tanımaya çalışacaklarına inanıyorum ki zaten öncesinde hiç böyle davranmadığına ben şahitim, eski haline döndüğüne sevindim.

Ben de katılımıma devam edeceğim, tek ricam diğer üyelerden de şu sahte nik olayına bir son verin eğrisi doğrusu ile kendi nikinizle giriş yapın, sahte niklerinizi de kapattırıp bir daha kullanmayın. Hem forumun bütünlüğü için hem de sanal da olsa başkalarına-beraberinde yönetime saygı/sevgi bunu gerektiriyor.

@X @Alper
 

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Nick zaten adı üstünde (takma) sahte isimdir. Burada gerçek adıyla yazan üye sayısı sanırsam 5 i geçmez.

Evet güzel olan bir sitede ilk başlanılan nickle devam edilmesidir.

Fakat bundan daha güzel, doğru ve önemli olan üyelerin paylaştıkları fikirlerin kendi zihniyetlerini doğru ve tutarlı şekilde dürüstçe yansıtmalarıdır.

Üye aynı nickle girsin, yalan yanlış haberler, Ülkeyi bölme fikrine varan yazılar paylaşsın( Hadi buna da saygı duyalım, buna zıt fikirler belirtenlere hakaretlerde bulunsun)

Başlık sahibine göre değişken fikirler paylaşsın. Genel deyimle sağ gösterip, sol vurmak veya sol gösterip sağ vursun.

Bunlar nesnellik, objektiflik, idealizm, dürüstlük, toplumun huzuru peşinde koşmak değil, girdiğin kabın şeklini almak, nabza göre şerbet vermek, bindiğin arabanın düdüğünü çalmak ve dahası saman altından su yürütmektir.

Bunları deşifre etmek çok kolay.

Asıl saygısızlık, kişinin önce kendisini kandırması sonra sonra da diğer üyelerin fikirleri ile oynamaktır.

Asıl tehlike budur.
 

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Bazıları nasıl bir hayal dünyasında yaşıyor.

Şaşmamak, gülmemek imkansız :)
 

odinhan

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
8 Nis 2015
41
0
0
HKP hakkında yorum yapamayacağım.

40.102 oydan biri benim :) gerek hkp nin gerekse tkp nin halka ulaşmak için hiçbir çabaları yok..yıllardır bu sayılarda kalmaları ve hiç birşey yapmamaları bunun göstergesi..

faşoluğa koşanlar seçmenden cevabını aldı, ben bile sandığa gittiğime göre akp oturup düşünmeli :)
 

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Secim sonuclari ulkemiz adina hayirlara vesile olsun insallah.
 

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Cemaatin bağımsız adayı olan YUSUFLARA oy vermek için sandığa gidip listede Yusuf diye birini göremeyip AKP'ye Oy veren @alper bey burada mı?
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
"Gormemezlikten gelme" listesine, asil lakapli yazari da ekliyorum.

Sonucta benim site okur ve yazar kitlesine bir saygim var.

Umarim "gormemezlikten gelme" listemi baska yazarlar artirmazlar.

Cunku sirada iki aday daha var.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
"Gormemezlikten gelme" listesine, asil lakapli yazari da ekliyorum.

Sonucta benim site okur ve yazar kitlesine bir saygim var.

Umarim "gormemezlikten gelme" listemi baska yazarlar artirmazlar.

Cunku sirada iki aday daha var.

Doğru bir karar, gereksiz tartışmalara girmek yerine yasaklı listesine eklemek çok daha mantıklı böylece başlıklarda konu dışı tartışma da yaşanmaz.
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Doğru bir karar, gereksiz tartışmalara girmek yerine yasaklı listesine eklemek çok daha mantıklı böylece başlıklarda konu dışı tartışma da yaşanmaz.

Onemli olan "konu disi tartisma" degil, basliklarda konu disi mesajlarin olmamasi, sabote edilmemesi ve site kitlesine saygisizlik yapilmamasidir.

Sonucta boyle mesaj atanlar zaten bu saygisizligi yaparak kendilerini desifre ederler.

Iste ben bu desifre etmede, bireysel olarak bir yere kadar kisilik haklarimin ihlal edilmesine yanit veririm.

Gerisi ise sitenin yoneticilerinin sorunudur.

Yasakli degil, gormemezlikten gelme.

Ben bir serbest dusunur olarak beynimi hic bir dile gelen yaziya kapatamam.

Sadece beynimi yaziya gore yonlendiririm.

Bu ya kisisel yanit olur ve bunun duzeyinin ayari olur.

Ya da o yaziyioklumak ve degersiz, anlamsiz ve gecersiz kilmak olur. Bu da etkinin alinmamasidir, dolayisi ile tepki de gerekmez.
 
Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Yasakli degil, gormemezlikten gelme.

Ben bir serbest dusunur olarak beynimi hic bir dile gelen yaziya kapatamam.

Sadece beynimi yaziya gore yonlendiririm.

Bu ya kisisel yanit olur ve bunun duzeyinin ayari olur.

Ya da o yaziyioklumak ve degersiz, anlamsiz ve gecersiz kilmak olur. Bu da etkinin alinmamasidir, dolayisi ile tepki de gerekmez.

Okuyunca cevap yazmaya mecbur kalıyorsunuz, yasaklarsanız o başlıkta o üyeye ait mesajları hiç görmezsiniz, karar sizin tabii ki...
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Okuyunca cevap yazmaya mecbur kalıyorsunuz, yasaklarsanız o başlıkta o üyeye ait mesajları hiç görmezsiniz, karar sizin tabii ki...

Hayir kalmiyorum.

Sadece kisilikhaklarimi kullaniyorum.

Bunu da benim yazilarimi okuyan kitlenin algiladigini biliyorum.

Aksi yani senin dedigin ise, beynine hakim olamamak ve kontrolu kaybetmektir. Yani duygusal/egosal davranmaktir.

Ben ise bu durumlarda akilci ironic ve nuktedan davranirim.

Bir serbest dusunur beynine her zaman hakimdir ve kontrolunu kaybetmez.

Yani dilin kendisini yonlendirmesine izin vermez, serbest dusunur dili her turlu davranisa dokerken kenmdi yonlendirir.

Yani kavram ve degerlerin esiri olmaz, onlari kullanir paylasir kontroleder ve yonlendirir ve de yonetir.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Hayir kalmiyorum.

Sadece kisilikhaklarimi kullaniyorum.

Bunu da benim yazilarimi okuyan kitlenin algiladigini biliyorum.

Aksi yani senin dedigin ise, beynine hakim olamamak ve kontrolu kaybetmektir. Yani duygusal/egosal davranmaktir.

Ben ise bu durumlarda akilci ironic ve nuktedan davranirim.

Bir serbest dusunur beynine her zaman hakimdir ve kontrolunu kaybetmez.

Yani dilin kendisini yonlendirmesine izin vermez, serbest dusunur dili her turlu davranisa dokerken kenmdi yonlendirir.

Yani kavram ve degerlerin esiri olmaz, onlari kullanir paylasir kontroleder ve yonlendirir ve de yonetir.

İyi de birçok başlıkta konu dışı mesajlarınız var demek ki serbest düşünür de olunsa bazen kontrol kaybedilebiliniyor...her neyse görmemezlik listeniz nasıl işliyor görelim bakalım:)
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
İyi de birçok başlıkta konu dışı mesajlarınız var demek ki serbest düşünür de olunsa bazen kontrol kaybedilebiliniyor...her neyse görmemezlik listeniz nasıl işliyor görelim bakalım:)

Okudugunu anlamiyorsun galiba.

Yukarda neyi neden ve nasilyaptigimi acikladim.

Nasil isledigini donkisot ve cesitlerinin ve de ilk taktikcilerinin yazdigi mesajlara olan tavrimdan gorursun.

Ustelik bunu mesaj olarak ta acikladim. Ayni burda oldugu gibi.

Yalniz bir de sen bu konuda kendi konu disindaki basl;iklari dusun de, kendine bir hayrin olsun.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Okudugunu anlamiyorsun galiba.

Yukarda neyi neden ve nasilyaptigimi acikladim.

Nasil isledigini donkisot ve cesitlerinin ve de ilk taktikcilerinin yazdigi mesajlara olan tavrimdan gorursun.

Ustelik bunu mesaj olarak ta acikladim. Ayni burda oldugu gibi.

Yalniz bir de sen bu konuda kendi konu disindaki basl;iklari dusun de, kendine bir hayrin olsun.

:smile:Varsa siz gösterin beraberce görelim. Oranlarsak benim konu dşı mesaj sayımın en az 10.000 katı sizde var. Mesela; RUH konusunu sabote etmişsiniz ve konuya "ben sadece Tuz Ruhu-Nane Ruhu bilirim" diye gereksiz yorum yazmşsınız, oysa ki bir serbest düşünür olarak konuya ilgi duyanlara saygı gereği o yorumları yazmamalıydınız.
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
:smile:Varsa siz gösterin beraberce görelim. Oranlarsak benim konu dşı mesaj sayımın en az 10.000 katı sizde var. Mesela; RUH konusunu sabote etmişsiniz ve konuya "ben sadece Tuz Ruhu-Nane Ruhu bilirim" diye gereksiz yorum yazmşsınız, oysa ki bir serbest düşünür olarak konuya ilgi duyanlara saygı gereği o yorumları yazmamalıydınız.

Anlasildi ara sira seni de gormemezlikten gelmek ile isabet etmisim.

Cunku align cok dusuk.

Ya da bilincaltin cok sabit.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Anlasildi ara sira seni de gormemezlikten gelmek ile isabet etmisim.

Cunku align cok dusuk.

Ya da bilincaltin cok sabit.

:smile:Beni hiç görmemezlikten de gelebilirsiniz sizin gibi ulvi bir düşünür karşısında boynum kıldan ince:)
Bu arada "Tuz Ruhu-Nane Ruhu" konusuna açıklık getirirseniz sevinirim veya kısacası işime gelmeyen ya da aklıma yatmayan başlığı sabote ederim deyin, olsun bitsin.
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
:smile:Beni hiç görmemezlikten de gelebilirsiniz sizin gibi ulvi bir düşünür karşısında boynum kıldan ince:)
Bu arada "Tuz Ruhu-Nane Ruhu" konusuna açıklık getirirseniz sevinirim veya kısacası işime gelmeyen ya da aklıma yatmayan başlığı sabote ederim deyin, olsun bitsin.

O hem bir ironiydi hem de gercekte olandi.

Sen hic tuz ruhunu duymadin mi, Ispito ya da asit temizliyecilerinin digger adidir.

Nane ruhu ise, bitkidir.

Yani her ikisi de fenomendir ve gozlem verir.

Inancsal mistik metafizik ruh ise gozlem vermez.

Yalniz "halet-i ruhiye" vardir. Bu da kisinin o anda icinde buldugu sosyo-psikolojik durumdur

Benb simdiye kadar lakabima yapilan terbiyesizliklere verdigim hak yanitlari disinda hic bir basligi sabote etmedim.

O tip davranislar bilgi ve dusuncesi olmayanlarin sadece kendi aklinin dogrusuna uymayanlarin kendilerince kullandigi satasma atisma ve polemic davetleridir.

Ne yazikki sen de bu son paragraftaki gruba dahil olmayi cok seviyorsun, ya da kendince caresizsin ve baska secenek bulamiyorsun.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
O hem bir ironiydi hem de gercekte olandi.

Sen hic tuz ruhunu duymadin mi, Ispito ya da asit temizliyecilerinin digger adidir.

Nane ruhu ise, bitkidir.

Yani her ikisi de fenomendir ve gozlem verir.

Inancsal mistik metafizik ruh ise gozlem vermez.

Yalniz "halet-i ruhiye" vardir. Bu da kisinin o anda icinde buldugu sosyo-psikolojik durumdur

Benb simdiye kadar lakabima yapilan terbiyesizliklere verdigim hak yanitlari disinda hic bir basligi sabote etmedim.

O tip davranislar bilgi ve dusuncesi olmayanlarin sadece kendi aklinin dogrusuna uymayanlarin kendilerince kullandigi satasma atisma ve polemic davetleridir.

Ne yazikki sen de bu son paragraftaki gruba dahil olmayi cok seviyorsun, ya da kendince caresizsin ve baska secenek bulamiyorsun.

Ruh size göre olmayabilir, size göre gözlem de vermeyebilir bu sizin bakış açınızdır ve sizin doğrularınızdır. Gerçek ise sizin bildiklerinizden ibaret değildir. Bu sebeple işinize gelmeyen konularda dalga geçer, ilgi duyduğunuz konularda da ciddiyet ararsanız bu tümüyle çelişkili bir davranıştır.

Yukarıdaki yorumda bazı yazdıklarınızı dikkate almıyorum farkındaysanız çünkü ben kendimi biliyorum, ne size ne de başkasına ispat derdinde değilim ancak siz sürekli insanları kendinizden aşağı gören yorumlar yazıp, komik duruma düşüyorsunuz.

Madem serbest düşünürsünüz, şu düşünürlüğün hakkını verin de görelim...
 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Ruh size göre olmayabilir, size göre gözlem de vermeyebilir bu sizin bakış açınızdır ve sizin doğrularınızdır. Gerçek ise sizin bildiklerinizden ibaret değildir. Bu sebeple işinize gelmeyen konularda dalga geçer, ilgi duyduğunuz konularda da ciddiyet ararsanız bu tümüyle çelişkili bir davranıştır.

Yukarıdaki yorumda bazı yazdıklarınızı dikkate almıyorum farkındaysanız çünkü ben kendimi biliyorum, ne size ne de başkasına ispat derdinde değilim ancak siz sürekli insanları kendinizden aşağı gören yorumlar yazıp, komik duruma düşüyorsunuz.

Madem serbest düşünürsünüz, şu düşünürlüğün hakkını verin de görelim...
Serbest dusunur, bilimsel bilisselve bilgisel termelde mantiksal/mayematiksel dusunmektir.

http://www.felsefe.net/felsefe'ye-giris/4036-serbest-dusunurluk.html

Ayrica bireysel paylasimlarda serbest dusunur kendi dusuncesini dile getirir.

Neden benim kendi dusucelerimi dile getirmek size ve sizxin gibileri rahatsiz ediyor?

Ayrica neden dile gelen cumleleri rahatsiz olmak icin kendi ustunuze aliniyorsunuz?

Dusunce ve bir seyi dile getirirken sizing benden farkiniz nedir?

Sizde tam benim zittimi dile getir miyor musunuz?

Ben neden sizing gibi ustume alinmiyorum?

Burada komik duruma dusen duygusal olarak yazara yonelip aslinda kendinizi desifre eden sizlersiniz.

Yukaridaki sorulari kendine sor ve yanit ver.

Yalniz hic bunu basarabilecegini zannetmiyorum, cunku "ben" seklinde yazisabilecek bir align yok ve sen yoksun.

Simdi yanitin yine tamamen bana yonelikolacak.

Cunku sizzler olmayan kendinizi ne sorgulayabilirsiniz, ne de degerlendirebilirsiniz.

Hadi aksini goster ve beni yanilt.
 
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular

Üst