Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
sevgili sakal (özel mesajlara aynı yolla cevap veremediğim için, buraya yazmak zorunda kalıyorum), gösterdiğin duyarlılığa da, vefa duygusunun inceliğine de, teşekkür ediyorum; dostluk ve insanlık sağ olsun... keşke yakınlarımızın kıymetini daha erken kavrayabilseydik; onlara daha çok zaman ayırıp, duygularımızın sıcaklığını yansıtabilseydik... geçmiş olsun dileklerime eklemek istediğim bir şey daha var: hastanızın ellerini tutarak, gözlerinin içine bakmayı unutmayın, ihmal etmeyin... selam ve sevgilerimle... dostça ve içtenlikle...

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
hiç böyle olmamıştı daha önce, yazamıyorum..ben teşekkür ederim samimi dileklerin için,sağlıcakla..

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
dost sakal, iyilik dileklerim de, en olumlu duygularım da seninle olsun... ama bu durum, düşüncelerimi eleştirmene engel olmasın....

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Mesaj yazdım ama mesaj gitti mi tam anlayamadım [MENTION=4544]seyrialemir[/MENTION] bilgilendirme için teşekkür ederim, görüşürüz.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
çocukların ellerinde tuttukları resimlerin Osmanlı beyzadeleri olması manidar,gümbür gümbür Osmanlı..

republic-day-turkey-2013-5772779643207680-hp.jpg

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
çocukların ellerinde tuttukları resimlerin Osmanlı beyzadeleri olması manidar,gümbür gümbür Osmanlı..

Bakış açısına göre değişiyor demek ki ben Atatürk ve Cumhuriyetin kurucusu komutanları algılıyorum sadece Osmanlı'y hiç çağrıştırmadı.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
bakmakla görmek arasında ki fark bu işte,görmek istemeyen kadar kör yokmuş..iyi bayramlar dijital,

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
bakmakla görmek arasında ki fark bu işte,görmek istemeyen kadar kör yokmuş..iyi bayramlar dijital,

Adamlar bir jest yapmış belki de Marmaray'ın açılışı da bugüne denk geldiği için Abdülmecid mi ikinci Abdülhamid mi artık bir türlü karar veremediler hangisi olduğuna her neyse o kişilerin resimleri de alınmış olabilir, bilemiyorum.

Sağol ben de herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
bay [MENTION=3289]birazdahaderinmavi[/MENTION]

Bu arada ben derinmavi'yi bayan sanıyordum, Phi'nin dün bir yazısında bay demesi dikkatimi çekti. Sizi bayan sanıyordum derinmavi...cinsiyetin önemi yok fakat kafamda bir imajınız oluşmuştu ister istemez imaj şimdi tamamen değişti. Sanal ortamın gariplikleri işte...:)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
dost sakal, iyilik dileklerim de, en olumlu duygularım da seninle olsun... ama bu durum, düşüncelerimi eleştirmene engel olmasın....

hayır olmaz,daha doğrusu olamaz..benim düşünüp te sizin düşünemeyeceğiniz ne olabilir ki..ama bin yıllık kavgamız bitmez merak etmeyin dost birazdahaderinmavi :)

a380

Yeni Üye
30 Eki 2013
15
0
0

o günleri resmetmeye çalışmışlar, cumhuriyetin kurulmasında rol oynayanlar neticede osmanlıdan gelme, portrelerde o komutanları bu şekilde çizmeleride normal bir şey, neticede Atatürk'ün osmanlı subayı olduğu zamanlarda olan fotoğraflarıda mevcut

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
bu doodle hazırlayan Atatürk resmi portresi görmüştür mutlaka,cami yerine gökdelen yerleştirmeyi bilen özellikle seçilmiş saman kağıt üzerindeki kalpaklı resimler yerine frak giymiş Atatürk portresi koyabilirdi ..bu benim klasik Türk vatandaşı kuruntum da olabilir pek tabi..

ayrıca o günlerde gökdelen nerede varmış ki resmetmeye çalışsın..

a380

Yeni Üye
30 Eki 2013
15
0
0
portre fotoğraflar için söylemiştim tabi diğer ayrıntılar o günleri anlatmıyor yoksa sarıklı cübbeli adamlar olması gerekirdi :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular