Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
en son sudan'da süpermarkete yapılan saldırı cihad adına yapılmadı mı bunun savunulacak bir tarafı var mı,karşısında savunmasız çoluk çocuk şu veya bu dinden insanlar...kimden bahsediyorsunuz..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
yahu ne yüzüğü yaa pis flzf ne işler karıştırıyor:)

Aklımdan geçenleri aynen yazmak dışında hiçbir suçum yok :) Ama misafirler arasında öyle dediğimn gibi iki dk birşeyler yaz çık yaz çık ne anlamalarını bekliyorsunuz ki gelen ilk yorumlar bu yönde olacaktır yani :)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
eğer başından savmadıysan; bi dakika şu dişimi kırayım geleyim hakverdin diye.:)

daha önce İroni nickini kullanırken seninle hiç tartıştık mı.?benim ne düşüncede olduğumu ne biliyorsun,eski yazılarıma bakarak beni değerlendirme..

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
bi ara burada bir king muhabbeti duydumdu. çok severim kingi. denk gelirsek bende varım oynayalım. ayrıca oyuna adını veren king bizzat benim:cool:

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
tmm mutasyona bende inanırım,sorun yok [MENTION=3591]sakal[/MENTION]
yetişemiyorum yazılanlara king i karamel dedi ben tamam dedim,flzf un o taraklarda bezi yokmuş,öyle kahveye gelirim deyip gelmeyen arkadaşları bekleyen emekliler gibi ekildim.çay getir ramiz..

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
ben artık pijama ve uyku durumundayım ve yarına dinlenmeliyim,
herkeze tatlı sohbetler ve iyi geceler..

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
tatlı rüyalar diyieyim o zaman arkadaşım ,yeter ben dumanlı hava sahası oluşturayım iki dakka

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular