Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
seyrialemir bana bu gün posta koydu.
sün sakal ona babalık etmiş:) ( nasihat vermiş sanırım)davinci söyledi..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
[MENTION=3591]sakal[/MENTION] bu sayfa tıklanma rekorları kıracak bak 2 gün oldu 30. sayfaya doğru koşuyor :)

içinde bilgi kırıntısı olmayan binlerce sayfa olsa neye yarar..şu var ki insanların kendileri olduğu tek kutuda bu chatbox kutusudur..bence birbirimizi değerlendirebileciğimiz yegane yer bu başlık..tabi kapatılmazsa..eskiden nefes almak için çıktığımız ve sadece üyelerin görebileceği bir bahçeydi chatbox..şimdi ise halka açık duruma geldi,yanlış mı yaptım diye hayıflanıyorum açıkçası..

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
seyrialemir bana bu gün posta koydu.
sün sakal ona babalık etmiş:) ( nasihat vermiş sanırım)davinci söyledi..
yok turuncuyu azarliyodu:D [MENTION=469]flzf[/MENTION] benim kuruttugum yerleri senin yesertmen gerekir ne de olsa kademeli kidemli bascavussun burda:D

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
ben turuncuya ne babalık yaptım nede azarladım,hem haddime de değil..genel olarak üslubum bu..yanlış anlaşılıyorum..hata benim.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Konu seyrialemir den girdi davinciden geçti turuncuya vardı da kim ne hakla nasıl kime neyi niye ne şekilde anlattı orası muallakta.

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
Iyi geceler hos sohbetler arkadaslar,, hayirlar olsun kimi öldürmüsüm yahu :) katil usak degilmiymis :))
Dedikodu mu yapiliyor yoksa???

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar...bu günlük bu kadar..

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
Hostesmiydin sen seyrialemir :)

yok aslinda ben maymun istahliyim :) :)
yahu bir gün felsefe yapmayip tursularimi yapayim dedim, karimis :))
Kölndeyim, 14 yasindan beri tiyatroyla ugrasiyorum, oyuculuk ve yazar cizer,, diplomali ahciyim, grafik tasarimi da yaptim bir ara. yani meslek cok maymun istah yüzünden.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
yok aslinda ben maymun istahliyim :) :)
yahu bir gün felsefe yapmayip tursularimi yapayim dedim, karimis :))
Kölndeyim, 14 yasindan beri tiyatroyla ugrasiyorum, oyuculuk ve yazar cizer,, diplomali ahciyim, grafik tasarimi da yaptim bir ara. yani meslek cok maymun istah yüzünden.

:) anladım hava limanında bulunmadığım bir dönemde sözü aklıma gelince sormak istedim seyahatten kasıtla söylenmiş olmalı. En iyisi ahçılık yap yap ye boşver gerisini yarın öbürgün evlenirsin oyuncu olursun eşin ne öpüyon elin herifini demezmi der bence der tabi :p

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
:) anladım hava limanında bulunmadığım bir dönemde sözü aklıma gelince sormak istedim seyahatten kasıtla söylenmiş olmalı. En iyisi ahçılık yap yap ye boşver gerisini yarın öbürgün evlenirsin oyuncu olursun eşin ne öpüyon elin herifini demezmi der bence der tabi :p
evet ailemi ziyaretten dolayi havalimani bir parcam oldu. Oyunculugu sadece öpüsmekle bütünlemek :D hahahaha
yorum yok... bende oyuncu biriyle evlenirim durumlar esitlenmis olur :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular