- 29 Eyl 2013
- 258
- 1
- 0
bilgisayarin ortacagan kalma salonda aksesuar niyetine duruyor da lepdob cok isiniyor ekstra pervane aldim hatta Kücük pille calisan vantilatör aldim özellikle Video actigimda isiniyor ve kapaniyor bazen
((
bilgisayarin ortacagan kalma salonda aksesuar niyetine duruyor da lepdob cok isiniyor ekstra pervane aldim hatta Kücük pille calisan vantilatör aldim özellikle Video actigimda isiniyor ve kapaniyor bazen((
sakin ol bence artık kız çocukları öyle hayallerdeki gibi değil ,ifaden nesilden çok senin temiz kalbinin alameti .canavara dönüşeceğim galiba kaçın en iyisi siz.Nefes nefese yanına gelip o tatlı çocuk şivesi ile ellerini dizlerine koyup offf yoyuldum demesini düşün O deyişte istediğini başarmış olmanın verdiği gurur ve mutlulukda olsun yürürken omuzları daha dik olcak şekilde kendine güvenen şirin tatlı melek kız çocuğu işte![]()
sakin ol bence artık kız çocukları öyle hayallerdeki gibi değil ,ifaden nesilden çok senin temiz kalbinin alameti .canavara dönüşeceğim galiba kaçın en iyisi siz.
) Ya meyelan ben hayirli sabahlar dilemistim ama gözden kacmis olmali
yeniden hayirli sabahlar dliyorum.
isiniyor iste flzf, öneriniz icin cok merci yani) dinlendirme Fikri hic aklima gelmemisti
![]()
ne kadar meraklısınız..
sende 15 göstermiyorsun ya neyyyyyse..bu günlük bu kadar yeter..