Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kendine Ayna Tutmak

istanbul

Yeni Üye
19 Ağu 2010
213
0
0
41
Lunaparkda eskiden aynalar bölümü vardı (hala var mı acaba) kimi dev kimi cüce kimi şişman gösterirdi karşısına geçip bakanı.
Tabi kimsenin hoşuna gitmezdi ancak çok eğlenirdi. neyse diyeceğim yaşamda tıpkı bu aynalar gibi kimse kendini görüyor ama beğenmiyor.
Tabi önemli olan gerçek aynayı bulabilmek seni sana tam yansıtan , gösteren Aynayı.
Ayna olabilen İnsanı. Kamil İnsanı.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
iç aynama bakmaya cesaretim yok,çok çirkin..düzeltmeye çalışyorum tövbe ve istiğfarla..

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Kendine ayna tutmak nedir?

Anladığım kadarıyla kendini doğrularıyla, seçimleriyle ve hatalarıyla birlikte görmek ve bu şekilde kabul etmekle ilgili...

"Kendini her gün keşfedeceğine kendine ayna tut" önerisini alan birisi için "Kendine ayna tutmak"ı nasıl açıklarsınız, görüşlerinizi alabilir miyim?
ayna tutmak ile kendini keşfetmek farklı alanlar ise, aynı cümlenin kesişmeyen ögeleri derim ben.Okumayı bilmiyorsan kodları bilemezsin,imgeler anlamlaşmamışsa gördüğün sadece karmaşa içerir.Tanım; ayna,sır,yansıma,yansıyan,gerçeklik,algı,kodlar,değer biçme tekniklerinin evveli,biçilen değerler,yorumlama,yansıyanın kodları,tekrar okuma,bu getirilerle ayna ,sır,yansımaya ....vs dönüş kısır döngüsü.neden kısır araya zaman denen durdurulamaz bir devinim süreci eklenir ondan.
en iyisi kendinle uğraşmayı,sınırı,tahammül haddini bilmek ve daima kendinle oyun oynayabilmek.
tamam çok normal değilim kendimi değil ama kendimle uğraşmayı seviyorum,neylersin.

Tüm sayfalar yüklendi.