Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

kadını yutan piton.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
arkadaşlar doğal denge diyoruz, bumudur? doğal adaletin dengesi bir yandan
kadını yutan piton kadına yazık değilmi? diğer yandan pitonuda öldürmüşler pitonada
yazık değilmi? bu canlıların yaşaması için beslenmeleri gerekmiyormu?
bu nasıl? bir dengedir anlamak imkansız!
tanrının gözünde sadece insanlarmı? değerlidir, tanrının gözünde hayvanlar değersizmidir?
değer olgularını yaratan değer bumudur?
bir canlının yaşaması için zayıf olanın ölmesimidir? ahlaki kutsal değerler.
kadını yediği için öldürülen yılan , kadını yediği için ölmeyi haketmişmidir?
zayıf olduğu için yılana yem olan kadının ölümü haketmişmidir?
peki? adaletli bir eko denge için dünyada yılanlar timsahlar sırtlanlar ve aslanların olmaması
daha iyi olmazmıydı?

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
kadını yutan piton kadına yazık değilmi? diğer yandan pitonuda öldürmüşler pitonada
yazık değilmi?

annesi-tayt-giyen-gen%C3%A7_890789.jpg

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
kurbanın yakınlarına sabır, kendisine rahmet diliyorum. yılana da zehir zıkkım olsun diyorum.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
yılanın ne suçu? var arkadaşlar, yılanın aklı yoktur sadece yemeğe programlanmış bir canlıdır.
tanrının sisteminde, yorumlarınız çok anlamsız sanki kadını yutan aklı başında insan yiyen yamyam
olan bir modern insandır.
siz bir köpek beslıyorsunuz köpeginiz bir tavşanı yese köpeğinizi öldürürmüsünüz? aynı şey değilmi?
söz konusu yılan olunca herşey mubahmıdır?
yılana insan muamelesi yapmak mübahmıdır?
yılan ile köpek arasındaki fark nedir?
yılan ile köpe karasındaki tek fark türlerin farklılıgıdır. her ikiside hayvan değilmidir?

Son düzenleme:

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] bey siz askerdeyken yılan yemiştiniz değil mi siz daha iyi bilirsiniz.

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] bey siz askerdeyken yılan yemiştiniz değil mi siz daha iyi bilirsiniz.
Evet tadı halen damagımdadır! Eskidendi lezzetli organik yılanlar vardı şimdikilere hormonlu gdo’lu!

Kafaniza gunes mi gecti beyefendi? Yanlış hatırlıyorsunuz, askerde yılan yiyen benim babamdı.

Babanız bizim alt devreydi! Onlarda sık sık yerdi yılan!

Ocean

Yeni Üye
1 Nis 2015
150
2
18
insanlar yılan yerken sorun yok da, yılan insanları yerken mi sorun yaratıyorsunuz ! afiyet olsun yılancığım.

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
Kahin bey,her seferinde daha da çok şaşırtıyorsunuz beni fazlasıyla kasıyormuşsunuz gibi hissediyorum.
Hayvanlar değersiz değildir onlar bize emanettir ama böyle bir durumda hayvanı kurtarmaktan çok insan önemlidir. Umarım bir pitonla böyle bir şekilde karşı karşıya geldiğiniz zaman kendi zayıflığınızdan hayıflanmazsınız.

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Boş gözlerle bu başlığa girdim ve kahin'in yazdıklarını okudum ardından hımtısss diye garip bir şekilde güldüm.

Terapi gibisin kardeş.

Ben bir pitonum !

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
ne diyim? afiyet olsun. beyler. yılanada afiyet olsun sevindim açlıktan ölmemiş kadını yemiş.
yoksa açlıktan ölebilirmiş yılan. sizin mantığınızla.

---------- Mesajlar Birleştirildi at 19:22 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 19:18 ----------

Kahin bey,her seferinde daha da çok şaşırtıyorsunuz beni fazlasıyla kasıyormuşsunuz gibi hissediyorum.
Hayvanlar değersiz değildir onlar bize emanettir ama böyle bir durumda hayvanı kurtarmaktan çok insan önemlidir. Umarım bir pitonla böyle bir şekilde karşı karşıya geldiğiniz zaman kendi zayıflığınızdan hayıflanmazsınız.

o zaman 7 metre boyundaki bir pitonu size gönül rahatlıgıyla emanet edebiliriz. :D
sakın olun canım kasmayın kendinizi nede? olsa 7 metrecık sevimlimi? sevimli tatlımı? tatlı
bir piton.
mistik ki enerjiniz çok yüksek aramızdaki diaelektrık frkansı yüksek gerilim hatttı gibi. hislerinizde
haklısınız .çünkü hisleriniz çok güçlü bende bunu hissediyorum.çünkü benim hislerimde sizden
daha güçlüdür.

Son düzenleme:

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Evet tadı halen damagımdadır! Eskidendi lezzetli organik yılanlar vardı şimdikilere hormonlu gdo’lu!

Babanız bizim alt devreydi! Onlarda sık sık yerdi yılan!

Bir oturuşta kaç adet yılan yiyordunuz?

Aslinda tam bu konuya uygun basimizdan gecen yaşanmış bir olay var. Ama anlatsam mi anlatmasam mi bilemedim şimdi. :s

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular