Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Iyi ki doğdun Aze *

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
final-dribbble.gif

Canımıniçi, güzel ruheşim, [MENTION=6624]Aze[/MENTION]'m sanalın bana kazandırdığı en değerli dostum iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanıma fırsatım olmuş. İyi/kötü geçtiğimiz tüm yollar, paylaştığımız tüm derinlikler ve sonsuz desteğin için her zaman müteşekkirim. İyi ki varsın. Güzel yüzünün daima gülmesini diliyorum, net ve düzgün olaylar yaşamanı ve hep böyle çok sevilmeni diliyorum.

Umarım çok keyifli, mutlu ve sağlıklı bir yaş olur senin için.
Seni seviyorum güzel martı'm, doğum günün kutlu olsun :rolleyes:

glitters-happybirthday-27.gif

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
final-dribbble.gif

Canımıniçi, güzel ruheşim, [MENTION=6624]Aze[/MENTION]'m sanalın bana kazandırdığı en değerli dostum iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanıma fırsatım olmuş. İyi/kötü geçtiğimiz tüm yollar, paylaştığımız tüm derinlikler ve sonsuz desteğin için her zaman müteşekkirim. İyi ki varsın. Güzel yüzünün daima gülmesini diliyorum, net ve düzgün olaylar yaşamanı ve hep böyle çok sevilmeni diliyorum.

Umarım çok keyifli, mutlu ve sağlıklı bir yaş olur senin için.
Seni seviyorum güzel martı'm, doğum günün kutlu olsun :rolleyes:

glitters-happybirthday-27.gif

Canımın ici,seni çok seviyorum nice mutlu seneleri beraber kutlarız umarım:***
Iyi ki seni tanımışım,çok güzel günler yaşayacağız bu buhrandan en kısa sürede kurtulacagiz çünkü biz bunu hallettik hem de sonuna kadar.
Güzel kardeşim benim seni çok seviyorum canım Kedi'm! :*** :redface:

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
diyorum ki; İyi ki doğmuşsun, hak ettiğin her şey yeni yasında seninle olsun!

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Değerli [MENTION=6624]Aze[/MENTION] yeni yaşını kutlar, sevdiklerinle beraber kaliteli bir yaşam sürmeni temenni ederim.

İyi ki bizimlesin.

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
Değerli [MENTION=6624]Aze[/MENTION] yeni yaşını kutlar, sevdiklerinle beraber kaliteli bir yaşam sürmeni temenni ederim.

İyi ki bizimlesin.

Çok teşekkür ederim beyefendi,umarım yeni yasimda sigaradan tamamen kurtulmuş olurum. Bu arada içmeye yine başladım ahahah ama azalttım gibi gibi...

T

Togepi

Ziyaretçi
Bol şansın olsun [MENTION=6624]Aze[/MENTION]ciğim. Umarım şu çekilmez sakinliğinden -sıkıntılarından- bir an önce kurtulur da buralara tekrar canlılığınla tat verirsin. :*

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
insanlar neden? iyiki doğdun der! anlamış değilim, :) birisine iyiki doğdun demek ile bir gün ölünce
iyiki öldün demek ile arasındaki fark nedir? doğmak ne kadar? anlamlıysa ve yaşamın gerçekleri
arasında ise ölmekte o kadar anlamlı ve gerçektir, işte birine iyiki doğdun dersek mantıkende
ölen birinede iyiki öldün demek zorundayız.çünkü ölümde en az doğum kadar iyi birşey olmalı.
insanların ölüme neden? soğuk baktıklarını anlamak imkansız.
kabul edin ben sizler gibi değilim, ben gerçekleri severim.

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
Bol şansın olsun [MENTION=6624]Aze[/MENTION]ciğim. Umarım şu çekilmez sakinliğinden -sıkıntılarından- bir an önce kurtulur da buralara tekrar canlılığınla tat verirsin. :*

Çok teşekkür ederim ben de öyle umuyorum bugün güzel geldi aslında bana bir aydır depresyondayım geçecek günü iple çekiyorum. Bu guzel yorumun için bin ton teşekkür:d :***

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
insanlar neden? iyiki doğdun der! anlamış değilim, :) birisine iyiki doğdun demek ile bir gün ölünce
iyiki öldün demek ile arasındaki fark nedir? doğmak ne kadar? anlamlıysa ve yaşamın gerçekleri
arasında ise ölmekte o kadar anlamlı ve gerçektir, işte birine iyiki doğdun dersek mantıkende
ölen birinede iyiki öldün demek zorundayız.çünkü ölümde en az doğum kadar iyi birşey olmalı.
insanların ölüme neden? soğuk baktıklarını anlamak imkansız.
kabul edin ben sizler gibi değilim, ben gerçekleri severim.

Eline yapışmaz bi nice mutlu seneler desen.
Öldüğümde de iyi ki öldün dersin ama şimdi iyi ki doğdun demeni beklerim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular