Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İnsan ırkının Niburu gezegeninde yaşayan Anunnakiler tarafından yaratılması

M

Mantıksız2022

Ziyaretçi
Uzaylı kaçırma hikayelerindeki kaçırılma sonrası rahatlama olayı gerçekten çok garip. Peygamberlerinde vahiyden sonra çok rahatladığı rivayet ediliyor diye biliyorum.
Tabi buradan, vahyi uzaylılar gönderiyor gibi bir sonuç kesinlikle çıkmaz. :alien::alien::alien::alien:

odun

Filozof
FS - KT. Yöneticisi
12 Şub 2022
950
148
43
Mevzu dünya dışındaki olası canlılar olmasına rağmen, "uzaylı" gibi yanlış bir kelime kullanılıyor.
Maalesef Türkçe dilinde dünya dışındaki canlılar anlamını tam olarak karşılayan bir kelime yok gibi. Ya da ben bilmiyorum. Her ne kadar "uzaylı" dense de, bu kelime tamamen uzaya atıfta bulunduğu için tam olarak doğru değil. Mesela İngilizce veya Almanca dillerinde bu kavramı tam olarak karşılayan kelimeler var.

İngilizce: extraterrestrial
Almanca: außerirdisch

İki dilde de dünya dışına atıfta bulunma var.

emrecesur85

Yeni Üye
28 Nis 2022
10
1
1
Konuyu daha önce Ancient Aliens (Antik Yabancılar) isimli dizi belgeselde görüp açıklamaları da çok mantıklı bulmuştum. Daha sonra izlediğim Ancient Aliens'ın iddialarını çürüten Ancient Aliens Debunked isimli belgeselde ise konunun farklı aktarıldığını gördüm. Ama hala ilk izlediğim çok daha mantıklı geliyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular