Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İnananların beklediği saygı?

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Geleceğin en değerli hazineleriyiz! Ne kadar da yokolmanın acizliği ve dinin sonsuz varoluşu arasında. Bana kendini avutmak gibi geldi ama...

var mı ki kendini avutmayan biri yeryüzünde? olabilir mi? hiçbir şeye inanmayan bile bir şekilde varoluşunu anlamlandırmak zorundadır, bu da bir nevi avuntu sayılır..

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Upbot gözden kaçırmış ben uplayayım köle güzel ve değerli bir tartışmacı ve mesajları ufuk açıcı özellikte..

Eski tartışmalara göz kırpan bu metin 2010 yılında forumun onlarca üyeyle dolu olduğu ve saygı çerçevesinde nasıl ve nelerin tartışıldığını gözler önüne seriyor.
Yeni Türkiye de yeni politik söylemsel güdümlü bunu unutmuş ya da bilmeyen bir kuşak ışınlandı. Unutmuş nesil..

Daha ikinci mesajda yazara dönük seni şah mat ettim, olmayanı ispat ettim, sözlerini hulehop üç satırla yokettim üslubu olmadan nasıl tartışıldığını öğrenmek istiyorsanız gözatmanızı öneririm.

Bu arada bazılarımız nerede o eski tartışma kültürü hey gidi günler derken sanırım diğerleri bu geçmişi susturmuş ve bu üyeleri kaçırmış ya da bu aralıkta bçl parçala yönete aracılık etmekle övünüp yazdığı yeni teolojiyi felsefe ve kimliğini felsefe yazarı/ilgilisi diye sunmaya devam edecek...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular