Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İçinden gelen bir resim ekle

MeLekSy

Yeni Üye
30 Tem 2018
296
1
0
gunun-karikaturu-5.jpg

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
içinizdeki her neyse size duygularınızı veren cift akıldır.

duygusal aklım diyorki;hayatın anlamı sevgi kardeşlik barış.diğer aklım diyorki yanılıyor olabilirsin.içinizdeki her neyse size duygularınızı veren çift akıldır.

Ekli dosyalar

• true love...immortall.jpg
    true love...immortall.jpg
    20.5 KB ·
    Görüntüleme: 2

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18

Yanlışım varsa düzeltin elinizde tutmuş olduğunuz karpuz "alacalı karpuz" diye hatırlıyorum.

Sadece misafir olduğumuz bir evde yediğimi hatırladığım ve tadının muntazam olduğunu söyleyebildiğim Bursa,Tekirdağ yörelerine özgü bir karpuz.

Şu yaz günü şahsıma serinletici bir anı hatırlattığınız için teşekkürler...

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Yanlışım varsa düzeltin elinizde tutmuş olduğunuz karpuz "alacalı karpuz" diye hatırlıyorum.

Sadece misafir olduğumuz bir evde yediğimi hatırladığım ve tadının muntazam olduğunu söyleyebildiğim Bursa,Tekirdağ yörelerine özgü bir karpuz.

Şu yaz günü şahsıma serinletici bir anı hatırlattığınız için teşekkürler...

yüzümde tebessüm oluşturan güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

Sanırım tarif ettiğiniz karpuz. Ama yetiştiği toprak Çorum topraklari. Babamın bahcesinden. :) Dediğiniz gibi marketlerden aldığımız karpuzlardan çok çok farklı. hem, tadı hem kokusu. Ağızda eriyen yumuşaklıkta. alacalı yavru karpuz görselini de bırakayım

Genetiği bozulmamış %100 doğal yaban böğürtleni. Marketlerden aldığımız bogurtlenlere hiç benzemiyor. tadı enfes.

Pamphilos

Yeni Üye
31 Ağu 2018
31
0
6
Aay 2 kilometrelik yumurtadan Togepi çıktı. Ben bunu unutmuşum görünce hatırladım. Bi başka pokemon ile dövüşmek icap etse rakibi buna kıyamaz geri girer poke topuna. Öyle sevimli kereta.

lZXvqJ.jpg

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Domatesleri tek tek severken. Nasıl bir manyaksam!

sabah erkek kalkıp bahçeden domates toplarken, dokunduğunuz domates yapraklarından ve dallarından elinize, üstünüze bulaşan o pek şahane koku, mis gibidir. domatesin kendisinden daha domates kokar.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular