Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Farkettim ki..

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
İletişim olanakları arttıkça insanlar birbirlerine daha çok benziyorlar, toplumlar özgünlüklerini kaybediyorlar.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Fikret Kızılok ne güzel şarkılar yapmış, "farketmeden"

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Benim gömleğimin AYnisinin ince cizgilisini giydigini bugün farketmedim.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Gömleğimin ilk düğmesini yanlış ilikledigimi sona gelince farkettim. askjh

Al sana hayat dersi!

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
Fark ettim ki, ne depresif, küfürbaz, tahammülsüz bir insan olmuşum lan ben. Yatıyorum kalkıyorum yine aynı.

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
Bu depresyondan sağ çıkarsam beni kimse durduramaz sonrasında.

Ocean

Yeni Üye
1 Nis 2015
150
2
18
Bu depresyondan sağ çıkarsam beni kimse durduramaz sonrasında.

hanımefendi, edirne'den mars'a jupiter'den kars'a herkes girmiş bir depresyona. siz bari yapmayın, beni üzüp şiir yazdırmayın. siz benimle iki gün takılın çıkma garantisi veriyorum, çıkamazsanız paranız iade.

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
hanımefendi, edirne'den mars'a jupiter'den kars'a herkes girmiş bir depresyona. siz bari yapmayın, beni üzüp şiir yazdırmayın. siz benimle iki gün takılın çıkma garantisi veriyorum, çıkamazsanız paranız iade.

Lol,27. yaş sendromu beni de yakaladı. Bu ücretli teklif için teşekkür ederim ama bu bataklıktan kendimi kurtaracak yalnızca benim.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18

Sen önce kendin çık depresyondan seni küçük solucan yavrusu!

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Bilmem sizler de farkinda misiniz ama, Kahin bey ortalıkta yok. :eek:

yine kim bilir hangi kahinlik peşinde.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Farkettim ki; Kaldırım taşlarının hayattan hiçbir beklentisi yok. Aman ne güzel ne güzel.

Lawliet

Yeni Üye
29 Tem 2018
71
1
0
Bilmem sizler de farkinda misiniz ama, Kahin bey ortalıkta yok. :eek:

yine kim bilir hangi kahinlik peşinde.

images

Buralarda takılıyor

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Kahin dur artık! [MENTION=6572]Ay[/MENTION] ı üzüp kafamıza leblebi atmasınımı bekliyorsun?

Daha orjinal bir fikrim var! Demir leblebi çignetelim Kahin beye, belki o zaman gerçekten her şeyin farkında varabilir.! lskjdh

Hem leblebinin faydaları saymakla bitmez. çorumlu filozof, leblebici Rene Descartes her şeyin farkındaymış ve su sozleri ile leblebi tarihine damga vurmuş.! Buyrun işte o sozler;

Artık her akşam leblebi kokusuna doğru gözlerimle aksıyor, ama tavırlarımda hiçbir tereddüt belirtisi göstermeden yoluma devam ediyordum. Koku leb demeden gelse belki zaman kazanır, kimbilir belki de leblebileri çılgınca avuçlamaya başlardım. Koku leblebinin ortasında geliyor, beni kararsız bir çöplük hâlinde fırlatıp atıyordu. Tanrım, leblebi kokusu bile hayatıma ikircikli bir notadan dahil oluyordu. demiş. ne alaka ben de anlamadım.

Son düzenleme:

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
amannn heri leblebiyi bile Denizliden getirtiyolarmış.Kahin için iç pazar fiyatlarını riske atmayın ona kamyonla leblebi atsanız değişmez.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular