çünkü hepimiz maymunuz. [MENTION=6639]kLara[/MENTION]cığım ise kalbimi çalan bir hırsız.
evrim teorisi neden? teoridir? örnegin şempanzenin ortak atasının dna uyumluğu ile
insan türü primatın % 98 uyumlulugu üzerine kurulan bu teori neden? teori olarak
kalmıştır. bu konuda ne düşünüyorsunuz? yoks atheistlerin teorileri tamamen düzmecemi?
Yıl 2018 hatta 2019 yılına doğru gidiyoruz ve sen halen 'evrim teori midir yasa mıdır?' bilmiyorsan, hatayı kendinde aramalısın çünkü her şeyi çok iyi bildiğini iddia ediyorsun. Evrim bir teori değil yasadır.
Şu başlığı inceleyebilirsin;
http://www.felsefe.net/biyoloji/75866-8-madde-de-evrim-konusunda-en-fazla-yapilan-yanlis-cikarimlar.html
ben insanın evriminden bahsetmiştim, bazı böcek türlerinin evriminden değil.
insanın evrimiyle alakalı ara geçişler veya görsel ispatlar varmı? (gösterilen ara geçiş uyduruk bir takım montajlanan resimlerdir bilimsel dayanagı olmadığı için ispat niteliği taşımaz)
bu kaynakların tamamı ispat niteliği taşımıyor sadece teoridir.
bir kere gösterdiğin kaynak bile hatalıdır. insanın evrim teorisi maymun türü primat değil
şempanze türü primatlarının ortak atasının evrimiyle oluştuğunu iddia eder.
bakınız ben size gerçek bir kaynak gösterim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ben insanın evriminden bahsetmiştim, bazı böcek türlerinin evriminden değil.
insanın evrimiyle alakalı ara geçişler veya görsel ispatlar varmı? (gösterilen ara geçiş uyduruk bir takım montajlanan resimlerdir bilimsel dayanagı olmadığı için ispat niteliği taşımaz)
bu kaynakların tamamı ispat niteliği taşımıyor sadece teoridir.
bir kere gösterdiğin kaynak bile hatalıdır. insanın evrim teorisi maymun türü primat değil
şempanze türü primatlarının ortak atasının evrimiyle oluştuğunu iddia eder.
bakınız ben size gerçek bir kaynak gösterim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.