Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

En Büyük Hayaliniz Nedir?

elbiss

Yeni Üye
24 Şub 2017
464
7
18
hayal.jpg

Hayatımda öyle büyük bir hayalim hiç olmadı gerçek manada böyle.... fakat bir hayalim vardı çocukken kulupte top oynamaya giderdim fakat babam futbola karşı oldugu ıçın kaçak top oynamaya gıderdım fakat buda 1-2 hafta surerdı...

Kulup ne zaman lısans ıcın nufus cuzdanını ısterdı o zaman kulup u bırakırdım o zamanlar ceptelefonu olmadıgı ıcın kaldı kı babamda bıle yoktu :) bende ne gezer....kulup benle ıletısıme gecemıyordu

Halıyle bır kulupten dıger kulup e transfer olmayı hep hayal etmışımdır fakat buda gerçekleşmemıştır maglum şartlardan dolayı...

Bu zamanlarda ki en büyük hayalim ise x şirketten y şirkete bonservis bedelim x şirkete ödenerek transfer olmak istememdir..Devamında ise x şirkete ödenen bonservis bedelininde paylaştırılarak çalışma arkadaşlarıma dagıtılmasını istememdir.Kendime birşey istemiyorum ..

Haliyle buda olmayacağı için anlayacağınız üzere benim hayalim sadece hayalde kalacak :) olsun ama buda güzel en azından hiç hayalsiz değilim değil mi ama :)

Sizlerinde bu konuda paylaşmak istedikleri En büyük hayalleri varsa paylaşabilirsiniz...

Böyle.

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
tanrının ispatı!!! ve böylece ölümsüz aşkıma kavuşabilirim.?=)=)(&/(%& !'!'
>______QQQ&&&&&&////////()()()()()()(

(en büyük hayalimin gerçekleşmesi için tanrıya ihtiyacım var)

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
Böyle büyük hayaller karşısında dolan gözlerimi alıp, gidiyorum.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
yarış atı almak. (ve atın başarılı olması)

uzaya gitmek.

fakirlerin zengin hayranlığını bırakıp hakkını arayacak idrake ulaşması. (dünya nimetleri olabildiğince adil paylaşılmalı) (İnsanlar, haklar yönünden özgür ve eşit doğarlar ve yaşarlar. Sosyal farklılıklar ancak ortak yarara dayanabilir. fransız insan ve yurttaş hakları bildirisi madde 1)

Edenin bulması. (iyiler iyilik,kötüler kötülük)

acıların yok olması.(veya duygularımızı yönetme gücü)

isteyen her canlının istediği kadar varolması (bir nevi ölümün yok olması)

dünya gibi bir trilyon dünya daha olması ve isteyenin istediği yere gitmesi.

şimdilik bu kadar:p

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
yarış atı almak. (ve atın başarılı olması)

uzaya gitmek.

fakirlerin zengin hayranlığını bırakıp hakkını arayacak idrake ulaşması. (dünya nimetleri olabildiğince adil paylaşılmalı) (İnsanlar, haklar yönünden özgür ve eşit doğarlar ve yaşarlar. Sosyal farklılıklar ancak ortak yarara dayanabilir. fransız insan ve yurttaş hakları bildirisi madde 1)

Edenin bulması. (iyiler iyilik,kötüler kötülük)

acıların yok olması.(veya duygularımızı yönetme gücü)

isteyen her canlının istediği kadar varolması (bir nevi ölümün yok olması)

dünya gibi bir trilyon dünya daha olması ve isteyenin istediği yere gitmesi.

şimdilik bu kadar:p

bravoooo bravoooo bravoooooo harikasın. ;) ama bu dünyada asla olmuyacak hayallerin var tıpkı benim gibi ama olsun öyle değilmi? sen ve benim hayalerimizi kim? yıkabilirki.

evrensel insan abimizi saygıyla anıyoruz, avrupa insan hakları beyannamesinide saygıyla ayakta alkışlıyoruz lütfen insan gibi düşünen herkes ayakta alkışlasın.

Madde 7
Kanun önünde herkes eşittir ve farksız olarak kanunun eşit korumasından istifade hakkını haizdir. Herkesin işbu Beyanname’ye aykırı her türlü ayırdedici mualeleye karşı ve böyle bir ayırdedici muamele için yapılacak her türlü kışkırtmaya karşı eşit korunma hakkı vardır.

Son düzenleme:

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
ama bu dünyada asla olmuyacak hayallerin var tıpkı benim gibi ama olsun öyle değilmi? sen ve benim hayalerimizi kim? yıkabilirki.

inanılan Tanrılardan daha cömertiz.

ama daha düşündürücü olanı;gerçekten bir tanrı varsa ondanda cömertiz.

koca evren yaratmış, trilyonlarca gezegen ama hepsi kum yığını çöl !

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
agnostiğim ama atheistleri seviyorum,tıpkı agnostikler gibi her zaman haklı oldukları için.
ben haklı olanı seviyorum, aslında ve haklı olanlar her zaman dinsizlerdir.

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
En büyük hayalim, Tolkien kadar büyük bir yazar olarak anılmak idi bir zamanlar. Şu an ise aklıma dahi getiremiyorum.

Birincil hedefim; İçinde bulunduğum bu iğrenç kısır döngüden kurtulmak, tekrardan bir şeylerden keyif almaya başlayabilmek, iki buçuk yıldır beynimi kemiren kızı kafamdan atmak.

Tekrardan eski "BEN" olabilmek yani.

Çağrı

Yeni Üye
16 Eyl 2013
52
1
0
Aşırı mutluluk ve aşırı huzur aslında yokolmak demektir. İşte o kafayla ölüme koşmayı isterim. Ölümü beklemeyi değil ölmeye koşmayı isterim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular