ben teşekkür ederim-gizli okuma bir özgürlük değil mi?
ve ayrıca google taramalarında içeriği bulup- merak-ödev gibi nedenlerle gelip günlük/anlık üye olanlar ve bir daha asla kulanmayacak olanlar
ve bir de (bu nedenle) okumadan geri dönenler olucak
ve bu gizli kullanıcıları-üye olmayanları ya da üye girişi yapmadan okuyanları/bakınanları-eski üyeleri-banlıları vb.- giriş yapmaya (üye olmaya) zorlar
ben açılsın-açılmasın demiyorum yanlış anlaşılmasın
bilmiyorum karar sizin tabi/saygıyla
(eğer reklam-popülarite-sinerji ve üye girişi gibi sayılar ve matematik olarak düşünülüyorsa ben aksini düşünürdüm![]()
Teşekkürler, bu çalişmalarimizin bir parçasidir.
Üyelik konusunu açiklamam gerekirse(kendi düşüncemdir);
- Felsefe.Net'in aktifliğini arttirmamiz için gerekli olan şeylerden birisi üyelerin bu platformun içeriğini merak etmesidir.
- Çok güzel paylaşımlar var. Bunu herkese sunmak yerine sadece üyelere sunmak bence mantıklı bir fikir..
@evrensel insan bu uygulamayi kisitli bir sure kullanmak zorundayiz, minimum 1 maksimum 3 ay olacak, merak ilmin hocasidir azizim, guzel bir potansiyelimiz var, hedefledigimiz bir kitle var, bu uygulamainsanlara ulasabilmenin maalesef en kestirme yolu ; erisim aldiktan sonra gizli uye olarak forumu gezebilirsiniz, yonetici harici kimse goremez.
[MENTION=1711]non[/MENTION] rica etsem evrensel insana kendini nasil gizli uye yapacagini ozel mesajla aciklarmisin?
Tesekkurler.
Dikkatimi çeken bir durum var, forumu üye olmayana kapattığınıza göre online olan misafir kullanıcılar forumları halen nasıl okuyabiliyor?Bu durumda online olan misafir kullanıcıların hepsi ya hacker ya da üye olmayana kapalı forumları okumanın bir yöntemi var. Kısacası yine herkes konuları okuyabiliyorsa kapalı tutmanın ne anlamı kaldı?
![]()
ve bir de ikonlar herkesin anladığı bir dil ile işaretlesin ki, ben gibi dinozorlar anlasın...