Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Benim Dinim

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
nuri efendi siz gizlemiyorsunuzki siz resmen, eyyyyy insanlar işte geldim burdayım, bu benim içimde dışımda bir şey var, dinleyin eyyyy ahaliiii :D ben yeni bir din keşfettim, yeni bir allah buldum,bunu içimde gizledim fakat daha fazla dayanamadım, sonunda herkes duydu fikirlerimi,

yuhhhh bir mehdi peygamber olmadığını söylemediğin kaldı, onuda söylede tam olsun bari.

:D :D :p:p

hayatım boyunca iannki senin kadar pişkin ( yalanı seven) bir üye daha görmedim, umarım
sonsuza dekte görmem.. tam bir faciasın sen.. :D

dur durr bu çok eğlenceli olucak , :D bir istisnada ben yapim sen gizlemiş olsaydın, biz senin
,yeni bir din keşfettiğini nasıl? bilicektik.. :rolleyes:;)

Son düzenleme:

NuriKara

Yeni Üye
3 Ara 2018
565
106
43
nuri efendi siz gizlemiyorsunuzki siz resmen, eyyyyy insanlar işte geldim burdayım, bu benim içimde dışımda bir şey var, dinleyin eyyyy ahaliiii :D ben yeni bir din keşfettim, yeni bir allah buldum,bunu içimde gizledim fakat daha fazla dayanamadım, sonunda herkes duydu fikirlerimi,

Gerçekten konuşmak çok rahatlattı. Bu söylediklerine katılıyorum. Artık kim olduğumu gizlemiyorum.
Güzel şeyler söylediğimi düşünüyorum. Söyleyecek güzel sözleri olan insanlar susmamalılar. Eğer birisi söylediklerinin güzel olduğunu düşünüyorsa, başkaları söylediklerini güzel bulmasa bile konuşmalı.

NuriKara

Yeni Üye
3 Ara 2018
565
106
43
Benim dinim, benim hayatım, benim inandığım tanrı:
Benim inandığım tanrı: Kutsal kitaplarda olsa dahi anlamadığım bir şeyi kabul etmememi söylüyor(böylelikle kandırılmayacağım); insanları dinlerine göre değil, iyi veya kötü olup olmadıklarına göre yargıladığını söylüyor. Ben de iyi ve kötünün ne olduğunu arayıp, iyi olanı yapıyor, kötü olandan uzak duruyorum.

Ek olarak: Kutsal kitaplarda geçen bir sözün doğruluğunu sorgulamıyorum, bu böyleymiş diyip evrendeki, insanlardaki... karşılığını anlamaya çalışıyorum. Sözlerin neyi ifade ettiğini anlasam bile; evrendeki, insanlardaki... karşılığını görmeden o sözü uygulamam.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular