Kıza açıldım..başladık bakalım sonumuz hayrolsun..
açıldıktan sonra kaotik bir adam olduğumu bir kez daha anladım.. o güçlü duyguların yerini gene sorular almaya başladı..hissizleştim .. kaygı ,korku,umutsuzluk güvensizlik.. güçlü duygularım bunları susturmaya yetmiyor..bana ne olmuş böyle.. bu kız sayesinde umarım bu kaosu yok ederim..ben bir savaşçıyım , hiç birşey kolay değil , umarım bu kez kazanırım , kazanacağım![]()
@donkişot hayırlı ve mutlu olsun hayat inşallah,her hayr mutluluk değil ya ondan,sen neysen o'sun kaosunla sevsin seni seven zaten,bence..çok mutlu olun dilerim
Umarım en güzeli, en hayırlısı olur donkişot. Mutlu olur, hayal kırıklığı yaşamazsın.. onun da sana karşı boş olmadığını düşünüyordun. En doğrusunu yaptın, doğru bir şekilde bu olayı kıza açtığını da düşünüyorum.En azından içinde kalmamış oldu.''Acaba'' demeyeceksin. Keşke söyleyebilseydim de..Hayırlısı olsun , bu olmazsa yenisi ve daha iyisiDiyorum ya , olsa da olmasa da üzülme tamam mı
![]()
Aşık olduğun zaman gözüne bir perde iniyor ve doğal olarak dengesizlikler başlıyor. Aşk bitince de neye uğradığını şaşırıp, kalıyorsun. Aşık olmak çok güzel fakat aşkın ömrü çok kısa bu sebeple aşık olmadan sevebilmek her ne kadar diğerine göre daha az heyecan verici olsa da çok daha mantıklı görünüyor. Aşık olup evlenenler ya boşanıyor ya da aşk bitti, niye böyle oldu diye geri kalan zamanda birbrinin canına okuyor. Bu sebeple zamanla oluşan sevgi çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü...Aşktan vazgeçmek en akıllıcası bence![]()
Haklısın kardeşim aşk kısa süreli ve dengesiz bir dönem bunu atlatıp sevgi dönüştürmek ve bunun üzerine yoğunlaştığında daha olumlu ve güzel dönemler yaşıyor tabi bunu iki taraflı sürdürmek gerekli![]()
şu aralar o kadar garibim ki ..yaşadıklarımdan haz almak yerine soru ve düşüncelerle gerilip duruyorum..zordur ilişkilerde..benim bu halde işim dahada zor..
detaylarını öğrenmeye çalışma olsun.''bu onun özelliği'' dediğiniz kısmı kabulleniş olması şart.gözü kapalı hemde,böyle dedi ama şöyle mi? olabilir mi ?belki ,sonra bu mu olur ...düşünülmemesi gereken konumda şu an.
aslında mantıklı yaklaşım bu ama, aynı duyguları paylaşmadığınızı gösterir diye ön yargım oluştu.yani aşk denen şey kontrolsuz ısrarlı bir mevzu.programlanabilir,bireysel konum statü sadece canım cicim olur zannımca,arkadaşım biraz zor.mevzu evlenmeye dair ise mantıklı tabi.insan doğru tanıma için başbaşa görüşmekten çok multifaktörlü alanlarda normal seyrinde gözlenmeli .
tabi analizi yapanın normalliğide önemli,yani benim umarım doğru düşünüyorumdur..
Aslında bende sizin gibi düşünüyorum. ben açıldıktan sonra (ki ben biraz fazla kaptırdım galiba) duygularının benim kadar yoğun olmadığını söyledi. ve sanki tekliften öncesine göre ilgisi azaldı. bir tavrımı beğenmedi (ki anlık birşeydi ve hatalıyım bana görede ) ve zamana bırakalım arkadaş olalım demeye başladı. açıkçası ben kaoslarımdan ötürü berbat başladım sanırım.. biliyorum bu anlattıklarım yetersiz durumu anlamak için ama genede bir öneriniz varsa duymak isterim.
Kelimelere takılma bence sözlerimde kişisel hakaret yok kullanılan argo gazetelerde bile kullanılıyor.beğen butonun yanında şikayet et bu ne biçim yazı pes doğrusu filan olsaymış iyiymiş..
Gör halimide sende böyle bir hata yapma diye yazdım gerisini sen bilirsin sözler çirkin olabilir ama zerre çok değil az bile.