Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

aşk ve denge

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
[MENTION=4198]donkişot[/MENTION] hayırlı ve mutlu olsun hayat inşallah,her hayr mutluluk değil ya ondan,sen neysen o'sun kaosunla sevsin seni seven zaten,bence..çok mutlu olun dilerim

biricik

Yeni Üye
16 Kas 2013
47
0
0
33
Kıza açıldım..başladık bakalım sonumuz hayrolsun..

açıldıktan sonra kaotik bir adam olduğumu bir kez daha anladım.. o güçlü duyguların yerini gene sorular almaya başladı..hissizleştim .. kaygı ,korku,umutsuzluk güvensizlik.. güçlü duygularım bunları susturmaya yetmiyor..bana ne olmuş böyle.. bu kız sayesinde umarım bu kaosu yok ederim..ben bir savaşçıyım , hiç birşey kolay değil , umarım bu kez kazanırım , kazanacağım :cool:

Umarım en güzeli, en hayırlısı olur donkişot. Mutlu olur, hayal kırıklığı yaşamazsın.. onun da sana karşı boş olmadığını düşünüyordun. En doğrusunu yaptın, doğru bir şekilde bu olayı kıza açtığını da düşünüyorum.En azından içinde kalmamış oldu.''Acaba'' demeyeceksin. Keşke söyleyebilseydim de..Hayırlısı olsun , bu olmazsa yenisi ve daha iyisi :) Diyorum ya , olsa da olmasa da üzülme tamam mı :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
@donkişot hayırlı ve mutlu olsun hayat inşallah,her hayr mutluluk değil ya ondan,sen neysen o'sun kaosunla sevsin seni seven zaten,bence..çok mutlu olun dilerim

iyi geldi bu sözler, seven kaosumla sevsin :) teşekkürler..

Umarım en güzeli, en hayırlısı olur donkişot. Mutlu olur, hayal kırıklığı yaşamazsın.. onun da sana karşı boş olmadığını düşünüyordun. En doğrusunu yaptın, doğru bir şekilde bu olayı kıza açtığını da düşünüyorum.En azından içinde kalmamış oldu.''Acaba'' demeyeceksin. Keşke söyleyebilseydim de..Hayırlısı olsun , bu olmazsa yenisi ve daha iyisi :) Diyorum ya , olsa da olmasa da üzülme tamam mı :)

evet. zorda olsa açıldım,dediğiniz gibi acabalarla boğuşmaktan kurtuldum en azından. sonuçta o beni , ben onu tanımıyorum. sonuç ne olacak yaşayalım görelim...:) kolay pes etmek yok :cool:

karamelek

Yeni Üye
2 Ara 2013
4
0
0
Aşık olduğun zaman gözüne bir perde iniyor ve doğal olarak dengesizlikler başlıyor. Aşk bitince de neye uğradığını şaşırıp, kalıyorsun. Aşık olmak çok güzel fakat aşkın ömrü çok kısa bu sebeple aşık olmadan sevebilmek her ne kadar diğerine göre daha az heyecan verici olsa da çok daha mantıklı görünüyor. Aşık olup evlenenler ya boşanıyor ya da aşk bitti, niye böyle oldu diye geri kalan zamanda birbrinin canına okuyor. Bu sebeple zamanla oluşan sevgi çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü...Aşktan vazgeçmek en akıllıcası bence:)

Haklısın kardeşim aşk kısa süreli ve dengesiz bir dönem bunu atlatıp sevgi dönüştürmek ve bunun üzerine yoğunlaştığında daha olumlu ve güzel dönemler yaşıyor tabi bunu iki taraflı sürdürmek gerekli :)

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Haklısın kardeşim aşk kısa süreli ve dengesiz bir dönem bunu atlatıp sevgi dönüştürmek ve bunun üzerine yoğunlaştığında daha olumlu ve güzel dönemler yaşıyor tabi bunu iki taraflı sürdürmek gerekli :)

Foruma hoş geldiniz!
Uzmanlar aşık olunan dönemde evlilik kararı alınmasını da sağlıklı bulmuyorlar, aşkın gözü kördür diye boşuna söylememişler:)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Aşk Bir Dengesizlik İşi
Sensiz Olmaz
Dengeye Dönüşendir Sevgi
Sensiz Olmaz

[video=youtube;HNY5zCbcIXU]https://www.youtube.com/watch?v=HNY5zCbcIXU[/video]

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
[MENTION=4198]donkişot[/MENTION],daha her şarkı sizin olur,şair olursunuz,adınız gibi olursunuz..:) işin çözümlemesi çok amannn..ne olursanız olun mutlu olun.(sensiz olmaz merhalesi 2.bab'tan alıntı..):cool:kitabını yazanlardan..

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
şu aralar o kadar garibim ki ..yaşadıklarımdan haz almak yerine soru ve düşüncelerle gerilip duruyorum..zordur ilişkilerde..benim bu halde işim dahada zor..

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
şu aralar o kadar garibim ki ..yaşadıklarımdan haz almak yerine soru ve düşüncelerle gerilip duruyorum..zordur ilişkilerde..benim bu halde işim dahada zor..

bakınız şimdi ;evre 1 beğenme beğenilme vs ise bu aşama tamam.ilk etap ruhsal baskı unsuru kalktı değil mi?
2 aşama; detaylarını öğrenmeye çalışma olsun.''bu onun özelliği'' dediğiniz kısmı kabulleniş olması şart.gözü kapalı hemde,böyle dedi ama şöyle mi? olabilir mi ?belki ,sonra bu mu olur ...düşünülmemesi gereken konumda şu an..
An ı yaşayamamak dediğimiz mevzu geçmişe saplantı kadar gelecek--daha olmamış--olasılıklara kapılmakla da kaybolup gidiyor..Kaşlar çatılı kalmamalı iç sesler sussun ..sakinlik ve huzur..şu an bir daha olmayacak..
sizin alıntınızdan bir monolog çıktı,ithaf etmem densizlik olur sayın donkişot.herkes nev'i şahsına münhasır yaşar neyi varsa ..hayırlı olan olsun demek büyük iştir,ama iddia edin... hayrın akıbetinden doğan hayr güzellikler getirecek..

astroloji köşesi okuyor gibi mi olunuyor,ha bana öyle geldi o zaman:cool:

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
detaylarını öğrenmeye çalışma olsun.''bu onun özelliği'' dediğiniz kısmı kabulleniş olması şart.gözü kapalı hemde,böyle dedi ama şöyle mi? olabilir mi ?belki ,sonra bu mu olur ...düşünülmemesi gereken konumda şu an.

Bu birbirini tanıma döneminde, ya birbirimize uygun değilsek/bunu beğenmezse,istemezse kaygısını atmak zor..her iki taraf içinde böyle..

Birde bir konuda görüşünüzü soracam; birbirimizi tanımak için önce arkadaş olalım diyorsa bir kadın. bu ne demektir?

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
sayın flzf un tabirinden sonra başlıkla ilgili yazılarımı geri çekiyorum.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
aslında mantıklı yaklaşım bu ama, aynı duyguları paylaşmadığınızı gösterir diye ön yargım oluştu.yani aşk denen şey kontrolsuz ısrarlı bir mevzu.programlanabilir,bireysel konum statü sadece canım cicim olur zannımca,arkadaşım biraz zor.mevzu evlenmeye dair ise mantıklı tabi.insan doğru tanıma için başbaşa görüşmekten çok multifaktörlü alanlarda normal seyrinde gözlenmeli .
tabi analizi yapanın normalliğide önemli,yani benim umarım doğru düşünüyorumdur..

evet .bende sizin gibi düşünüyorum. teşekkürler.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Aslında bende sizin gibi düşünüyorum. ben açıldıktan sonra (ki ben biraz fazla kaptırdım galiba :() duygularının benim kadar yoğun olmadığını söyledi. ve sanki tekliften öncesine göre ilgisi azaldı. bir tavrımı beğenmedi (ki anlık birşeydi ve hatalıyım bana görede ) ve zamana bırakalım arkadaş olalım demeye başladı. açıkçası ben kaoslarımdan ötürü berbat başladım sanırım.. biliyorum bu anlattıklarım yetersiz durumu anlamak için ama genede bir öneriniz varsa duymak isterim.

Arkadaş olalım zamana bırakılım diyorsa taraflardan biri üzgünüm ama bu işin çok fazla olur tarafı yok demektir. Çok zalimce ve direkt ifade etmiş olduğumun farkındayım fakat biraz geri durmanda fayda var.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
severim realistleri [MENTION=4324]dijital[/MENTION] :) sağol.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Aşkı orospuların şahından öğrenmiş biri olarak şunu diyebilirimki , Aşk iki kişilik bir duygudur gerçektende iki kişiliktir tek taraflı sevmek zordur basit bir hoşlantı güzelliğe kapılmak diye birşey yok yaşanan şeylere hissettiğin şeylere aşık olursun Karşındakinin düşüncelerine seni anlamasına ve şefkat sevgi duymasına aşık olursun,karşındakinin onurlu güçlü duruşuna maneviyatına aşık olursun güzellik para pul sadece işin bahanesi. Benim karşıma çıkan ikiyüzlünün tekiydi ve her kandırdığı insandan aşkı çok iyi öğrenmişti benide bu şekilde yanlızlık zaaflarımdan yararlanarak kandırmıştı nitekim insanın neye aşık olduğunu ve aşkın nasıl bir duygu olduğunu öğrendim. Aşk muhteşem bir duygu vazgeçilmez unutulmaz bir duygu ki bir iki yüzlünün yarattığı hayale bile aşık olduysan öldü kabul eder yüreğine gömersin . Tıpkı çok güzel bir rüya görüp bir daha görüp göremeyeceğin korkusuyla yüreğinin yanmasını düşün böyle lanet birşey.
Ve belkide çok sık duymuşsundur unutmak diye birşey yok gerçektende alışmak var Acı çekmenin hafif versiyonu.

Diyeceğim şu ki Akışına bırakılmalı aşk eğer buna değecek ve sana aşık olacak biri gelirse mantığa filan lüzum yok su akar yatağını bulur. Kıçını başını sallayan bir dangalaksa karşındaki yok arkadaş kalalım benim için çok değerlisin yada benden iyilerini hak ediyorsun edebiyatı yapıyorsa zaten en sevilmeyecek kişidir boşver gitsin yol yakınken vazgeç aşk için fazla hakkın yok boşa harcamaya böyleleri ile zaman kaybetmeye kirlenmeye gelmez. Ha eğer aşk için umudun kalmamışsa vur geç voleyi Bu durumdada hiçbirzaman o aşk duygusunu yaşayamayacaksın bunuda iyi bil.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
beğen butonun yanında şikayet et bu ne biçim yazı pes doğrusu filan olsaymış iyiymiş..

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
@flzf; yarana dokunduk, bu konuda hassassın biliyorum. ve sana denk gelen kişi karşısındakinin düştüğü durumdan haz alan bir tür hastaydı muhtemelen. öfkenide anlıyorum. ama bu kaba/çirkin sözler olmamış be arkadaşım. bir nevi yansıtma yapıp bizi cezalandırmışsın :)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Gör halimide sende böyle bir hata yapma diye yazdım gerisini sen bilirsin sözler çirkin olabilir ama zerre çok değil az bile.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Gör halimide sende böyle bir hata yapma diye yazdım gerisini sen bilirsin sözler çirkin olabilir ama zerre çok değil az bile.

tamam. eyvallah sağolda. bu sözleri o görmüyor ki biz görüyoz:) bu adil deilll:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular