Talha, bir sorun yok gibi durmakta. Ben profil resmini silip yeniden yukledim bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Senden ricam benim profil resmimi sag tıklayıp farklı kaydedip, bilgisayarından profil resmi yapar mısın? Eğer aynı sorun bu foto da çıkarsa o zaman baska çözüm bakarız. Sanıyorum resim boyutları ile alakalı bir sorundur sende ki.
Sende duruyor herhalde, bende hersey normal. Bu tip bir durumu kontrol etmek icin cıkıs yapın siteden ve ziyaretci gibi girin ana sayfaya farkedeceksinizdir. Ama neden böyle bir şey olmuş ilginç. Yaptığınız ayar değişikliği vs bir şey oldu mu?
Herhangi bir ayarı değiştirmedim.Internet Explorer ile denedim sonradan, onda herhangi bir sıkıntı yok.Opera Portable 'da sorun var o zaman...
sitede yazarken çoklu alıntı sorunu yaşıyorum. birden fazla alıntı yapmak zahmetli oluyor. her alıntıyı tek tek yanıtlamakta fazla mesaja ve mesaj kirliliğine sebep oluyor. acaba çoklu alıntı butonu eklenebilir mi?
Eskiden sayfayı kimler online listesinde bırakırdım.Ben ekran başında olmasam bile o yaklaşık her 5 dakikada bir güncellenirdi. Böylece uzun süreli gelmesem bile yeniden nick ve şifre girişi yapmama gerek kalmazdı.
Sonra sistem değişti bir şeyler oldu kimler online de olsam da sayfa güncellenmez oldu. Yaklaşık yarım saat sonra sistem kapı dışarı yapıyor. Demem o ki ben tembel biriyim yaklaşık her yarım saatte(ya da 20) bir sayfa güncelleyemeceğim durumlar oluyor. Bir de tekrardan şifre ve nick yenilenmesi de ayrı uğraş.Bu durum için bir şeyler yapılabilir mi?
Hocam, çoklu alıntı vardı. Bazı üyelerin mesajlarının yanındaki bir butonu(sanırım) tıklayıp cevap ver deyince o mesajlar çoklu şekilde eklenmiş oluyordu. Ben daha önceden kullanıyordum (vbulletin de var yani).Hatta bazı üyelere printscreen yaparak bile anlatmıştımAma gel gör ki şu an ben de kullanamıyorum.
Hocam, aşağıya bir link ekliyorum bu konuyla ilgili bir ilgilenirsin.Olmadı google amcaya sor bi hele :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim sayın admin.Bu arada araştırdım, çoklu alıntı ozelliği varmış mesaj yollama seçeneklerinde. Aktifleştirdim. Alıntının yanında en sagda yer alan +" butonu ile hayatımıza girdiBen de öğrenmiş oldum..
Hayırlı olsun![]()