Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmışsam kusuruma bakmayın.
Merhaba;
Öğretmenimin verdiği ödev konusu : Yeni felsefe dalları neler olabilir ?
Öncüleri kimler olabilir?
Bana bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
3-Çaresiz kuzucuk yüzünü kızartıp felsefe sitesinden "ödevimi yapacak yok mu?" diye feryat ederken, bir de sitenin zebanileri kuzucuğu terslerse?Daha kötüsü "oku" diye kitap adı filan önerirse?
O zebanilerden biri olarak, eğer oku diye kitap önermek yapılacak en kötü şeyse, sen de bir zebaniye rastlamalıymışsın.
Kitap oku, ansiklopedi tara vs deyip terslenen benim.ben de zebani, pardon zebaniyeyim.Hatta bir öğrenci özel mesajla siz benim yerime film seyredin, fikrinizi söyleyin bile dedi.yine siteden bir katılımcı, ödev konusunu hafifletmek için öğretmeninizle konuşun deyince, çok kabaca ve saygısızca karşılık verildi kendisine...o yüzden iletiyi yazdım.Espri (ama taşlama babından) olsun diye yani...hayatım boyunca esprilerim ciddiye alındı, ciddi yazılarım tebessümle okundu...bende bir tuhaflık olmalı...ya da espri olduğu anlaşılsın diye şu gülen adamlardan yapıştırayım bari mesajlarıma...onu da sevmiyorum..aptal dizilerdeki kahkaha efektlerini çağrıştırıyor bana...zebaniniz bol olsun efendim..
İnternette "yeni felsefe dalları" başlıgı altında arama yaptıgımda bir bilgi bulamıyorum. Öncelikle olan dalları arastırmak istediğimde ise önüme bir yığın felsefe dalı çıkıyor. Yeni felsefe dalı olabilmesi için kitaplarca kabul edilmiş dallar dışında bir dal olması yeterli mi ? Standar felsefe dalları ( Ahlak, Bilim ,Bilgi,Sanat...) dısında özgürlük,doğa,astroloji felsefesi bunlara uygun mudur? Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmışsam kusuruma bakmayın.
Merhaba;
Öğretmenimin verdiği ödev konusu : Yeni felsefe dalları neler olabilir ?
Öncüleri kimler olabilir?
Bana bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler