Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Yeni Avrupa Ligi Formatı(Şampiyonlar Ligi-Avrupa-Konferans)

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yeni bir avrupa ligi sistemi formatı ayarladım suan baktıgınızda bos bır sayfa goreceeksınız cunku KARAR YILIM dan sonra kendımı bıraz dınlendırdım....

FORMAT tamamen

SAMPIYONLAR LIGI nı kapsamayacak

Aynı zamanda

AVRUPA LIGI

ve

KONFERANS LIGINI

Kapsayacak format kurma konusunda oldukca ıyıyımdır bır donem Turkıye de oynanan 4 lu fınalde kı sıstemı olusturan bırıyım bununla bırlıkte cumhurbaskanlıgı sıstemı bununla bırlıkte WİN WİN sistemi ve bununla bırlıkte PASSOLIG ın ıngıltere versıyonunu ılk kez Turkıye ye tasıyan bırıyım ve bunu anlatıp ulkeme sevdıren bırıyım

Bır cok konuda perde gerısınde katkılarım oldu halende bır cok noktada olmaya devam edıyorum ısımsız olmak guzel herneyse sızler bu sayafaya bakarken ben konuyu canlı canlı gorselleyecegım mukemmel olmayacak ama gorsel yınede sunucam onemlı olan FORMAT ın sevılmesı kı bence tum kulupler oldukca sevecek dıye tahmın edıyorum...

Esas amacım heyecanı sampıyonlar lıgınde arttırabılmek ve avrupa lıgı ıle konferans lıgıne yenı bakıs açıları saglayabılmek bır amacım daha var onuda yazılara bırakacagım......sımdı soylersem suprız olmaz...buyuk bırsey degıl ama...

Sırayla paylasım yapıcam bılgınız olsun......

Paylasım yapınca mesaj olarak gorebılırsınız dıye dusunuyorum...

İznınızle ben calısmaya baslamak ıstıyorum.

Asher

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
YENİ ŞAMPİYONLAR LİGİ FORMATI

Şampiyonlar Ligi JPG-min.jpg

Burada esas amaçladıgım hedef şampiyonlar liginde ki heyecanı katlayabilmek ve şampiyonlar ligine daha fazla takım alabılmek bununla bırlıkte başlangıçta şampiyonlar ligini lig havasında götürebilmek sonlara dogru ıse turnuva havasında daha rekabetçi ortama kavusturabılmek

Böyle bir FORMAT yok ılk kez sunulan ve hayata gectıgınde ıse kuluplere ve takımlara buyuk heyecan yaratacak bır FORMAT dıyebılırım devamında ıse daha fazla mac daha fazla gelır anlamına gelıyor.....

Ne dersınız BÖYLE yenilikçi fikirlere AÇIKMISINIZ sizde yeni bir heyecan aramıyormusunuz O halde BU FORMAT ŞAMPİYONLAR LİGİ ne ÇOK GÜZEL YAKIŞACAK....

----Görselde işledim ama kısaca bende yazıyla desteklemek istiyorum-------

Şampiyonlar Liginde

8 Gurup olacak ve 8 takım olacak.....ÇİFT MAÇ USULU OLACAK

İlk 4 sırayı alan Şampiyonlar Liginde İLK 32 ye kalacak 5.nci sırada yer alan takım Avrupa ligine devam edece 6-7 ve 8.nci sıradakı takımlar Avrupaya VEDA edecekler....

İLK 32 ye kalan TAKIM lar

TEK maçlı bir eleme sistemine girecek burada ki esas amac Turnuvada ki mucadeleyı arttırmak ve turnuvada kı mac sayısını dengelemek....Tek mac olmasının bır temel sebebı de takım sayısını dusurebılmek ve ıclerınden en guclu olanı bır sonrakı musabaka olak ILK 16 ya tasaıyabılmek

İLK 16 yan kalan TAKIM lar

4 gurup halinde
4 er li TAKIM SEKLINDE olacaklar.....

TEK MAÇ usulu olacak esas amacım mac sayısını dengelemek ve rekabetcı ortamı daha fazla hat Safhaya çıkarabılmek

Devamında ıclerınden en guclu 2 takımı belırleyıp ILK 8 e CEYREK FINALE tasıyabılmek

İLK 8 ÇEYREK FİNAL....

Guruplarda ılk 2 sırayı alan takımlar ceyrek fınale geldıgınde eşleşme saglayacaklar ve çift maç usulu maçlar yapacaklar burada galip gelen takım ilk 4 e YARI FİNAL e yukselecek...

İLK 4 YARI FİNAL....

İLK 4 e kalan takımlar eşleşerek çift maç usulu maçlar yapacaklar ve içlerinden en güçlü 2 takım FİNAL e yükselecek....

İLK 2 FİNAL MAÇI....

İlk 2 ye kalığ FİNAL maçı oynayan takımlar TEK MAÇ USÜLÜ maç yapacak ve MAÇI KAZANAN TAKIM O YILIN EN GÜÇLÜSÜ ÜNVANINI ALARAK ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLACAK....

Asher...

Böyle..

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
YENİ AVRUPA LİGİ FORMATI

Avrupa Ligi JPG.jpg

Bu formatta ise yeni yapısı ve arayuzu ıle dopdolu bır ıcerık olusturmaya çalıştım Şampiyonlar Liginin aksine bir durum tasarladım Şampiyonlar Liginin ilk arayuzunde Lig FORMATI varken ilerleyen musabakalarda Turnuva modeli vardı...

Yeni Avrupa Ligi Formatın da ise

Turnuva Modeliyle başlıyoruz sonrasında Şampiyonlar Liginden gelenler ile birlikte bir eleme yapıyoruz ve sonraki ilk 16 tur aşamasında ise 2 gurup 8 takımlı TEK maç usulü mini bir lig sistemine geçiş yapıyoruz ve sonrasında yine elemeli Turnuva modunda devam ediyoruz ...

Yeni bir heyecan AVRUPA ya yeni bir SOLUK yepyeni ve yenilenmiş TURNUVA FORMATI ile sizlere EŞSSİZ BİR DENEYİM sunmak HARIKA olacak ne dersiniz...

Yeniliklere AÇIKMISINIZ...

YENİ HEYECANLARA EVET der dediginizi duyar gibiyim..

AVRUPA LİGİ HİÇ BU KADAR HEYECANLI olmamıştı...

BIRAKIN ESKİ GELENEKLERİ YENİ HEYECAN ARIYORSANIZ TAM SİZE GÖRE BİR FORMAT....

------Dilerseniz Turnuvayı Kısaca ÖZETLEYEYİM----------

Turnuva 8 gruptan olusuyor ve her gurupta 6 TAKIM oluyor ...ÇİFT MAÇ USULÜ OLUYOR

Guruplarda ılk 3 sırada yer alan takım bır ust tura yukselıyor
Guruplarda 4.ncü sırada yer alan takım Avrupa KONFERANS ligine gidiyor....

8 GURUP tan gelen 3 takım ıle bırlıkte bırde Şampiyonlar liginden gelen 8 takım ıle birlikte ilk 32 takım oluşturuluyor..

İlk 32 takım ÇİFT MAÇ USULU aralarında maç yapıyor galip gelen İLK 16 TAKIM....

2 GURUP HALİNDE 8 TAKIMLI mini bir lig oluşturuyor Mini Lig den kastım çift maçlı degil TEK MAÇLI bir lig olması bu yüzden ben buna mini lig diyorum....

Bu 2 gurupta ligi ilk 4 sıralamada bitiren 8 TAKIM ÇEYREK FİNALE YÜKSELİYOR...

ÇEYREK FİNALDE YER ALAN 8 TAKIM EŞLEŞME YAPARAK ÇİFT MAÇ USULU ELEME MAÇ YAPIYOR VE İLK 4 E YARI FİNALE KALIYOR...

İLK 4 E YARI FİNALE KALAN TAKIM EŞLEŞME YAPIP ÇİFT MAÇ USULU ELEME MAÇ YAPIYOR VE İLK 2 FİNALE TAKIMLAR KALIYOR...

İLK 2 YE FİNALE kalan takımlar TEK MAÇ USULU MAÇ YAPIYOR ve maçı kazanan takım o yılın

AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU OLUYOR.....

Asher

Böyle.

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
YENİ KONFERANS LİGİ FORMATI

Konferans Ligi JPG.jpg

Yeni bir deneyim Yeni bir AVRUPA macerası Format uzerınde belki çok bir değişiklik yok fakat en aşagıdan en yukarıya çıkıp avrupanın buyugu olma yolunda oldukca önemli bir süreç var diyebilirim...

Avrupanın Yeni yüzü Futbolun ATEŞİ hiç bu kadar etkili yanmamıştı...

Eğer heyecen enerji ve dinamiklik istiyorsanız KONFERANS LİGİ ne hoşgeldiniz...

KONFERANS LİGİ SİZİ AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ OLMA YOLCULUGUNA TAŞIYACAK YENİ BİR SERÜVEN diyebilirim...

TEK AMAC AVRUPA SÜPER KUPASI ise BU kupa TAM SİZE GÖRE....

------Genel Manada Kupa Formatını kısaca Açıklamak Gerekırse----------

8 grup
5 takımdan olusuyor...ÇİFT MAÇ USULU OYNANIYOR

ilk 3 sırayı alan bır sonrakı tur olan ılk 32 ye yukselıyor.... avrupa lıgınden de 8 takım olunca ılk 32 tamamlanmıs oluyor...

Sonrakı musabakalat ÇFT MAÇ ELEME USULU oynanıyor ve FINAL e kadar gelıyor sadece FINAL macı TEK maç oluyor ve kazanan AVRUPANIN O SEZON KONFERANS LIGI ŞAMPİYONU oluyor....

Bu TURNUVA da şöyle MİNİ BİR FORMAT ekledim....

KONFERANS LİGİ ŞAMİYONU İLE AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU MAÇ YAPIYOR

KAZANAN TAKIM ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLAN TAKIM İLE AVRUPA SÜPER KUPA MAÇI OYNUYOR...

YANİ KONFERANS LİGİ SİZE SADECE DENEYİM SUNMUYOR AKABİNDE AVRUPA SÜPER KUPASINI KAZANARAK SİZE AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ OLABİLME ŞANSINI SUNUYOR...

MİNİ BİR FORMAT AMA YENİLİKTE UFAK KÜÇÜK YOKTUR ÖNEMLİ OLAN HEYECAN VE ADRENALİN DİR....

Kİ....YENİLİĞE AÇIK İSEK BU FORMATLAR TAM AVRUPANIN İŞTİHANI KABARTIR DİYEBİLİRİM....

Genel manada ifade edeceklerim bu şekilde umarım sizlere YENİ FORMATLAR YENİ MÜCADELELER İÇİN KATKI SAGLAR DEMEK İSTERİM...

Bu akşam sunacaklarım bu şekilde

Hayırlı Geceler Diliyorum....

Asher

Böyle.

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
Yanlız başıma bir şampiyon ligi final maçını doksan dk izleyemiyorum ben.

Siz bu futbol' dan nasıl keyif alıyorsunuz hakikatten, merrak ettim?

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yanlız başıma bir şampiyon ligi final maçını doksan dk izleyemiyorum ben.

Siz bu futbol' dan nasıl keyif alıyorsunuz hakikatten, merrak ettim?
Futbol bir heyecan bir tutku bir aşk gibidir izleyen bir seyirci olduğunda asla keyif alamazsın futbol tuttuğun takimla birlikte aynı coşkuyu yaşamak ve hissetmektir bu anı yaşadığın an futbol bambaşka bir dünyan olur sanki senden bir parça gibi hissedersin

Aslında futbolda herşey bir his ile başlar tutku ile devam eder aşk ile nişan bulur

Şampiyonlar ligi finali büyük bir organizasyon hele ki burada takımımız olunca ayrı bir mutluluk olur

2000 yılında Galatasaray imizin UEFA KUPA Final maçını izledigimiz de sevdiğim bir abimin evindeydik yaşım o zamanlar 17 idi evi tıklım tıklım doluydu tek bir arzu vardı kazanmak ve zaferi elde etmek di o gün takımla birlikte aynı anı yasiyorduk kelimelerle anlatılmaz tamamen yaşanır diyebilirim o yüzden futbol bir his ve tutku hatta aşk diyebilirim

Futbol ile ilginiz olmayınca sizi anlayabiliyorum çünkü içinizde o coşku yok diye düşünüyorum yanınızda birinin olması sohbet için diye düşünüyorum umarım bir gün bu coşkuyu yakalayabilirsiniz

Böyle

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
Futbol bir heyecan bir tutku bir aşk gibidir izleyen bir seyirci olduğunda asla keyif alamazsın
Futbol' un dizi den, filmden farkı yok. O sizin bireysel düşünceniz olsa gerek. Futbol bir çeşit spor'dur. Spor müsabakalarının da izleyicisine keyif vermesi beklenebilir elbet.

Bence sizin beyniniz bu spor dalına fazladan anlamlar yükleyip, fake algı yaratıyor. Bir aşk, tutku bu kadar uzun sürmez. Ben ilk günkü gibi 30 sene sonra sevgilisine aynı heyecanla aşık biri olsun sanmıyorum. Varsa bile bu hastalıklı bir sanrı olmalı...

Siz belki de bağımlısınız. Sigara içen biri ilk içtiği sigaranın keyfini almasa da gene içmeye devam edecektir. Sizinkisi sigara bağımlısı sebep sonuç ilişkisi sanırım.

Sanırım benim deneyimim reel olan.
futbol tuttuğun takimla birlikte aynı coşkuyu yaşamak ve hissetmektir bu anı yaşadığın an futbol bambaşka bir dünyan olur sanki senden bir parça gibi hissedersin

Gene çok abartmışsınız. Tuttuğunuz takımla ilgili, o anın atmosferiyle ilgili duygu ve hisler başka meselenin konusu.
Aslında futbolda herşey bir his ile başlar tutku ile devam eder aşk ile nişan bulur
Plotonik hastalıklı bir ilişki maalesef, üzgünüm.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
😂😂😂

Güzelmiş sahsi fikrine saygı duymaktayım şöyle ifade edeyim bu sevmeyle ilgili bir durum

Örnek vereyim

Sen sarı rengi seversin ben mavi rengi kaldı ki benim mavi rengi sen hiç sevmeyebilirsin bu senin hayatta ki tercihin olur fakat sen benle bir araya geldiğinde belkide bendeki bu enerji senin mavi renge bakış acını değiştirebilir ama bu bir olasılık ta bi önceden tahmin etmek çok zor devamında bu bakış açısı hayata nasıl baktığın ile ilgili neyse süreci çok uzatmak istemiyorum neticede şuna inanıyorum zorla güzellik olmaz o yüzden saygı duyuyoruz efenim umut ederim bir gün belki futbolu benden daha çok seversiniz🙏🤩

Ama ben futbolu seviyorum demiyorum adeta aşığım bazen öyle oluyor ki kaybettiğimiz de 4 gün sürebilen bir moral ve motivasyon bozukluğu yaşayabiliyorum o yüzden bu aşk ancak yaşanır diyorum

Güzel sohbet için teşekkür ederim🙏🥰

Böyle

Son düzenleme:

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
umut ederim bir gün belki futbolu benden daha çok seversiniz🙏🤩
İyi bir tavsiye gibi gelmedi bana... :) Hiç sanmıyorum. Arada sırada izlemeyi tercih ederim. O temiz spor aktifiteleri çok eskide kaldı maalesef. Keyif vermemesinin sebeplerinden biride bu olsa gerek!. Şimdi bütün spor camiasını kumar organizatörleri yönetiyor.
Ama ben futbolu seviyorum demiyorum adeta aşığım bazen öyle oluyor ki kaybettiğimiz de 4 gün sürebilen bir moral ve motivasyon bozukluğu yaşayabiliyorum o yüzden bu aşk ancak yaşanır diyorum

Bence profesyonel hekim yardımı almalısın. Bir kadına, bir erkeğe aşık olur, karşılık bulma olasılığın vardır. Tamamen kendi menfaatleri, kendi benliklerine hizmet edenlerin oluşturduğu bir topluluğa aşık olmak gerçekten size zarar. Futbolcunun, yöneticinin umrunda, varlığınızdan bile haberdar değilsiniz. Videodaki kadının durumundan farklı değil bu ilişki. bkz; :)
Bana zarar verene(Ekonomik anlamada) aşık olmam normal olmasa gerek. Onlar için siz enayilerden(afedersiniz) ibaretsiniz. Milyarlar kazanırlar, gene de doymaz manipülasyon, şike yaparlar. Şike yapmasalar kumar şirketleri varlığını sürdürebilir mi hiç? Böyle kirli bir oluşuma aşk çok afedersiniz lağım faresine aşk duymaya benziyor benim için. Ha aşkın gözü kördür derler. Dolayısı ile aşk bir çeşit beyin hastalğı kanaatindeyim. Gene de aşk/sevgi insanı güzel ediyor. Bulunduğu ortama, diğer insanlara pozitif enerji, feyz saçar. Bunun farkındayım. Güzel insanlar aşıklar/ içi sevgi dolanlardır. Ama kör aşklardan kendileri zarar görür farkında değildirler!. :(
Güzel sohbet için teşekkür ederim🙏🥰

Böyle
Bilmukabele. Umarım bu hastalıktan kurtulursunuz. Fazla beklenti duymadan bir film izleyicisi sefiyesinde düzeyli bir ilişkiye geçersiniz. Saygılarımla...

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
😂😂😂

futbol aynı sinema gibi bir eğlence ve yaşam kültürü organizasyonu diyebilirim hayatta her etkinlikten şahıs ve seyirci olarak birşey kazanacaksın diye bir durum yok diye şahsi düşüncemi ifade etmek istiyorum

Şöyle ifade edeyim

Sinema izlerken para verirsin Tiyatro izlerken para verirsin işte Açık hava konserine giderken para verirsin ve eglence kısmına bakarsın

Bunun sana sunumunda katkısı olanlar elbette emeklerinin karşılığını almaları gerekiyor

Bu çalıştığın şirkette de böyledir bir emek verirsin ay sonunda karşılığını maaş olarak alırsın

Her insanın çalıştığı iş dalı ve sektörü farklıdır biz futbola heyecan eğlence ve hobi olarak bakıyoruz bunun neticesinde duygularımızı hislerimizi ve aşklarimizi yaşadığımız alan oluyor

Bu hisleri yaşarken tuttuğumuz takım ile birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz sevmek farklı aşık olmak çok farklı

Şimdi sen duyguları yaşamadan sana futbolda ki duyguyu ve eğlenceyi aktarabilmek zor inan benle birlikte bir gün stada gelip bu heyecanı yaşarsan beni değil tuttuğum takımı daha çok belki sevebilirsin fakat bu sahsimin öngörüsü yani seni tanımıyorum devamında maç içerisinde nasıl bir reaksiyon verebileceğini bilemiyorum 🤪 yani sadece öngörü söyleyebilirim

Fakat daha öncede belirttiğim gibi futbolu sevmek yada sevmemek sana kalmış özgü bir durum yani kişileri ben bu konuda zorlayamam çünkü hayatında seçim özgürlüğün var saygı duyuyorum

Benim futbola bakış açım ile senin futbola bakış açın çok farklı bunun temel nedeni iki farklı profil olmamız olduğudur

Hayatımızda bizi şekillendiren en önemli etmen profil yapımızdir

Sen sarı rengi severken ben mavi rengi severim bu bir tercihtir ama değişmeyen bir şey var sen eğlenceyi sinemada yaşarken ben eğlenceyi hem futbol hem sinemada bulabiliyorum ama eğlenceye bakış açım farklı diyebilirim

Tercihler insanları şekillendirir kimse sen neden böylesin demez yada neden ben böyleyim demez en temel hakkın olan demokratik özgürlüğün sana seçme hakkı veriyor o yüzden kendini çok fazla üzme derim insanlara değerleri üzerinden saygı duyabilmek oldukça önemli demek isterim

Ben sana saygı duyuyorum efenim her ne kadar sözlerinin bir çoğuna katilmasam da insanların düşüncelerine karşı saygim sonsuz

Bu yüzden bende böyle bir FORMAT sunmak istedim çünkü futbola olan ateşi Avrupa da yeni formatlar ile daha fazla ateşlemek gerekiyor

SAYIN JEFERİN beni duyuyor ise şunu ifade edeyim yenilik ve heyecan Avrupa ya çok gerekli bence bu FORMAT Avrupa ya çok YAKIŞACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Asher

Böyle

Son düzenleme:

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
😂😂😂

futbol aynı sinema gibi bir eğlence ve yaşam kültürü organizasyonu diyebilirim hayatta her etkinlikten şahıs ve seyirci olarak birşey kazanacaksın diye bir durum yok diye şahsi düşüncemi ifade etmek istiyorum

inan benle birlikte bir gün stada gelip bu heyecanı yaşarsan
Sen de bu forumdaki dinciler gibi bizi deneyimlemediğimiz şeyler hakkında konuşuyor sanmışsın. Komikti gerçekten... Stad atmosferi sosyal aktifite, hatta stres atmak için iyi bir araç olabilir. Ama kesinlikle verilen paraları hak etmiyor. Hele ki ülkemiz ekonomik çalışma şartları düşünüldüğünde!. Bedava olsa bile şahsen bu saatten sonra kalitesiz futbola zamanımı harcayacağımı sanmıyorum açıkçası. Üste para verirlerse, güzelde bir yemek söylerlerse belki katlanabilirim. :)

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yok böyle bir şey seni dini anlamda asla tanimlamadim hatta aklımın ucuna dahi gelmedi hayatım boyunca her zaman geniş açıdan bakmaya çalışan hatta özen gösteren biriyim

Yani genel insan tanımında insanlar iki yol düşünür ben her zaman 3 .ncü bir yol bulup onu hayata geçirmeye özen gösteren biri olmaya çalışıyorum

Forumda ki insanlar oldukça kaliteli en azından bu forum böyle insanların dini değerlerine sözüm yok(inanç kişinin kendi tercihidir) inanç konusunda zamanında belli yazılarım oldu ama yanlış anlayanlar olduğu için yada ben iyi ifade edemediğim için yanlış anlamalar oldu bu yüzden çok fazla bu sürece dahil olmuyorum

Genel manada şunu ifade edeyim futbolcular da bizler gibi insanlar sadece sektörleri oldukça daha fazla emek isteyen bir süreç ve devamında alinteri karşılığında aldıkları para bence hakkettikleri paralar ben asla emeklere karşı birşey söz etmem aliyorlarsa haklarıdır

Sektör ne kazanç sağlıyorsa insanlar onu elde eder ben asla laf etmem aksine hepsini alınlarından öpüyorum 😘

Eski Roma döneminde insanlar eğlenmek ve keyif almak için anfi tiyatro da gösteri izlerlerdi bu zamanın tiyatrosu gibi o zamanlar da kazançlar fazlaydı

Önemli olan eğlence ve keyif diyebilirim bana ve bizlere bu keyfi yaşatan yerli yabancı tüm oyunculara şükranlarımı ve sevgilerimi iletiyorum

Senin maça bakış açın çok farklı benim çok farklı umut ediyorum bir gün belki futbola bakış açın değişir ve belki bir gün seversin diye umut ediyorum

İnsanların hayat bakışlarına ve kararlarına asla karışmıyorum o yüzden hayırlısı olsun diyorum

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bu konu ıle ılgılı cok fazla söz eklemek istemiyorum belki konu surecı bıraz sapmış olsada elımden geldıgınce konuyu derlemeye calıstım...

Bır gun belkı bu sıstem belkıde bu sıstem ılham vererek farklı bır format sızlerle bulusabılır ama onemlı olan kımın sısteme ne katkı verdıgı degıl önemlı olan hayatlarımızı renklendırebılmek ve alısıgelmıs ezberlerden kurtulup dunyaya yenı aktıvasyonlar kazandırabılmek...

Her zaman oldugu gıbı sundugum hıcbır verıden telıf hakkı asla ıstemıyorum sadece tek ıstegım var sıstemde benım ısmımı unutmamanız:) sızce de sakınca yok ıse....

Genel manada daha verımlı daha cagdas ve daha dınamık bır yapı sunmaya calıstım ne kadar basarılı olabıldım bılemıyorım onun cevabı da sızlere kalsın ıstıyorum.....

Bu konunun yazım aşaması ve size ulaşması yaklaşık olarak 4.5 saat sürmüştür

Böylelıkle bu konuyu şahsım olarak kapatıyorum....

Böyle.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular