Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tapulu Arazileri Gasp Edip Orman Alanı Yapan Devlet Ormanları Zenginlere Peşkeş Çekiyor.

• Konbuyu başlatan TENTEN
  • Başlangıç tarihi
T

TENTEN

Ziyaretçi
CrwFmbv.png

Koç universitesi orman alanı içinde.

bilgisezgi

Yeni Üye
26 Ocak 2022
98
43
18
Bu ülkede muhalif değilsen her şeyi yapmak serbest.
Arap ülkelerinde yaşayanlar buraya gelmek için ülkelerinde savaş çıksın diye dua ediyorlardır
Tecavüz, adam öldürme, ormanları yakıp belirli kişilere ihsan etme artık normal sayılıyor. Her haltı yapıp allahu ekber dedin mi bütün kapılar açılıyor.
Bunun için değil orman yakma koca ülke yanmış kimin umrunda.

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
elbette seçimle gelen siyasi cumhurbaşkanı olunca o siyasi artık devleti temsil eder ve devlettir, ama olumsuz bir atıf yapılacaksa bu olumsuzluğu devlet yerine hükümete yapmakta fayda var.

bilgisezgi

Yeni Üye
26 Ocak 2022
98
43
18
elbette seçimle gelen siyasi cumhurbaşkanı olunca o siyasi artık devleti temsil eder ve devlettir, ama olumsuz bir atıf yapılacaksa bu olumsuzluğu devlet yerine hükümete yapmakta fayda var.

Bu ülkede insanlar aklını yitirmiş, kimisi pahalı diye kimisi de ucuz diye şikayet eder duruma gelmiş.

T

TENTEN

Ziyaretçi
Kaç defa hükümet değişti.
Biri hata yaparsa diğeride devam ediyor.

bilgisezgi

Yeni Üye
26 Ocak 2022
98
43
18
hata devletleşti

Devletin kendisi hata olunca olumsuzluklar da normaldir.
Çünkü devlet yönetimlerin ideolojisine veya anlayışına göre değişebiliyor, onu kararlı yapacak bir icat bulunmadı.
Devleti sabitleyecek bir yönetim biçimi yok, en sağlam gibi görünen AB ülkeleri bile bir ekonomik çöküşte evrilebilir.
AB ülkelerini diğer geri kalmış ülkeler beslemiyor olsa o zaman gör o kaya gibi görünen AB'nin ne hallere düşeceğini.
Elbette suç devlette değil, devleti korumaktan aciz olan toplumun kendisindedir.

DemoKratos

Yeni Üye
27 Ocak 2022
170
35
28
Ülkede devlet ve hükümet kavramlarının arası epeyce açılmış durumda. Ayrım yapmakta yarar olacaktır.

Yani bir Arap harflerini geri resmi yazışma olarak getirme gibi filan işleri yapamazlar, Atatürk devrimleri çok fazla köklüdür. Fakat temel taşlarını oynatmışlardır.

Örnekleri çoktur. Atatürk Arapların işlerine karışmamayı ilke edinmiştir. Yani aralarındaki anlaşmazlıklarda taraf olmama bakımından. Bu konuda Araplara söz vermiş, anlaşma bile imzalamıştır, yani resmiyete de geçirmiştir sözünü.

Atatürk'ün imzaladığı Lozan da Yunan adalarının silahlandırılmasıyla Yunanlılar tarafından çiğnenmiş ve ses çıkarılmamıştır. Adalara bayrak bile çekmişlerdir, Türkiye ise Kardak komandolarını mahkemelerde yargılamıştır.

Apaçık bu virüs bu bünyeye patojendir, yabancıdır. Nasıl bir virüsü kendi hücrelerimizin parçası sayamazsak aynı şey.

Örnekleri çoğaltmak olası. Atatürk Türkiye şeyhler dervişler müritler ülkesi olmayacak dedi, zıttına giderek öyle yapılmaya uğraşılıyor. Beş para etmez şarlatanlar kanaat önderi diye kakalanıyor. Yok ulemaya sorulacakmış yok nasmış saçmalanıyor. Ulema kim, nas ne? Bunlar üfürükten zırvalar. Ne ulema diye bir şey var ne de nas diye. Öyle uyduruk işlere hiç ama hiç ihtiyacımız yok. Bunları hâla yok edememiş olmak bir utanç.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Asıl sorun devletler değil asıl sorun kapitalizmdir.
YANI ASLINDA asıl sorun kötülerdir.
yaniii kötü biriyseniz vicdanınız yoktur. ve iyileri sevmezsiniz. çünkü iyiler kötülerin en büyük düşmanıdır.
her zaman söylemişimdir kapitalizm varoldukça her zaman kötüler sefa sürer iyilerde cefa..
tanrı varmı yok mu bilmiyorum ama umarım vardırda kötüler hak ettiği cezayı alır aksi halde yaşamında bir anlamı oldugunu düşünmüyorum. 80 yıllık bir yaşam bana göre anlamsızdır.

ayrıca bir yaratıcı varsa neden kendini gizler hiç anlamış değilim buda bana anlamsız geliyor.
tanrı kendini gizliyerek neyi amaçlıyor olabilir ki??,
asıl anlamak istediğim şu ben gerçeği istiyorum ve gerçek nedir henüz anlamış değilim. bu hiç adıl değil.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
İyiler sistem kurmaz zaten sistem demek kölelik demektir. sitemleri kuranlar her zaman kötülerdir.
BANA göre en büyük özgürlük sistemsizliktir yani yaşadıgın toprak ücretsizdir. bu senın yaşam hakkındır. ve yaşam en kutsal bir haktır..

simdi-tekrar-et-ozgurum-ben_863373.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular