Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

frekanss

Yeni Üye
5 Ağu 2010
19
0
1
33
Ah teşekkür ederiz. Ben ediyorum ama bu mesaj nolan'ın hakkıdır. O olmasa buralara gelemezdik. Değil mi nolan? Nolan nerdesin?

nolan

Yeni Üye
5 Ağu 2010
26
0
0
32
Eyvallah ciğerim de frekanss'a sarkmayın, gozunuzu oyarım beyler. Gül gibi gecinip gidek. Ekolojiyi merak ediyom beeeen!

M

monaliza

Ziyaretçi
Kimseye sarktığımız neyin yoktur.

Tanıştığımıza göre ekolojiyi tartışabilirüz artuk.

Ekolojiyi bozan etken çoktur.
En kötüsünü yapansa;
yere çöp atan çocuktur.

nolan

Yeni Üye
5 Ağu 2010
26
0
0
32
burda tartışmayalaım burası köşe hemi de tanışma kösesi. soruna cevap vereyim. kücük cocugun sucu yoktur. tek suc cocugun burnundan kayıp giden sümüktür.

Doutrus

Yeni Üye
14 Ağu 2010
26
1
0
36
Koskocaman beni bırakın kelimelere sığdırmaya çalışmayı birkaç cümleye sığdırıp buna "tanışmak" diyorsak aldanıyoruz ves selam.İsmi cismi es geçelim,umarım gerçekten ismiyle uyumlu bir sitedir(zira yapılan geyik muhabbetleri- namı diğer gırgır- ile üzüm üzüme baka baka kararır atasözü arasında yeterince algsal bağ kuracak site tecrübe ettim)
Anlamlı Lâtifelerle birlikte hayata karşı ciddi , açıkfikirli ve paylaşmaya açık herkese selam olsun!

Blues-Soul

Yeni Üye
13 Ağu 2010
3
0
0
33
1 Yıldan uzun bir süredir bu siteyi takip ediyorum, uzun bir süre boyunca da başka bir takma adla zaten düşünce platformunuza dahildim. İzlemeyi ve dinlemeyi, söylemeye yeğleyerek aranızda olmaya devam etmeyi umuyorum. Güzel fikirleri barından güzel insanların arasında olmak insanı doyuruyor açıkcası. Madem tanışıyoruz, ismim Çağrı ve düşünmek kadar sevdiğim bir şey varsa, o da blues'dur. :) Başka da meşgalem yoktur. Saygılar.

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
O zaman tekrar hoşgeldin aramıza ''Blues-Soul'',

Believe in life.
I believe in life.
I believe in life....Ne güzelde diyor Eric Clapton =))

Saefin

Yeni Üye
25 Ağu 2010
3
0
0
38
Arkadaşlar merhaba , felsefeye olan aşırı ilgimi , Google'da rastgele aramam sonucunda bu sitede kamçıladım, daha doğrusu benim gibi soyut düşünebilen ve bu işi meslek edinmiş insanlarla konuşup tartışmak oldukça keyif verici olduğunu düşünüyorum.

Şimdiden herkese selamlar...

mavideniz

Yeni Üye
11 Eyl 2010
10
0
0
54
Farklılıklarımızı zenginlik,bilgilerimizi geliştirmek,düşüncelerimize saygılı olmak dilegiyle...Selamlar diliyorum FELSEFE.NET üyelerine...HOŞBULDUM...:)

SatanicMajesty

Yeni Üye
6 Eki 2010
65
0
0
34
Normalde 1. sayfada başlık olur,yorumlar yada cevaplar onun altına yazılır ve 2. sayfa,3. sayfa diye güncel olarak devam eder.Burda ilk yazı üstüne cevap yazıldıkça alta kayıyor,son sayfa ilk sayfa haline geliyor,1. sayfada güncel sayfa olarak kalıyor.bu durumu başka bir sitede görmemiştim,bi siz böylesiniz.Hele ki sitesi olan biri için bana bile garip geldi :)

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Normalde 1. sayfada başlık olur,yorumlar yada cevaplar onun altına yazılır ve 2. sayfa,3. sayfa diye güncel olarak devam eder.Burda ilk yazı üstüne cevap yazıldıkça alta kayıyor,son sayfa ilk sayfa haline geliyor,1. sayfada güncel sayfa olarak kalıyor.bu durumu başka bir sitede görmemiştim,bi siz böylesiniz.Hele ki sitesi olan biri için bana bile garip geldi :)

Bunu bilerek yaptik. Ayrica konu gosterim ayarlarini asagidaki yolu takip ederek yapabilirsiniz,

Kontrol Panelim/Genel Ayar Panelim/Ayarlari Degistir/Konu Gosterim Ayalari

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Majesty, güzel bir başlangıç yapmışsın aktiflik olarak. Umarım devamı gelir." Hızlı koşan çabuk yorulur." mu bilmem ama hep böyle bir gidişten sonra bir durgunluk oluşur. Umarım sen de böyle olmaz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular