Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

endlesslive

Yeni Üye
23 Haz 2010
155
0
0
64
"Konuşanlar, dinleyenler, düşünenler.. Konuşanlar biliyorsa dinlenmeli,
dinleyenler anlıyorsa konuşmalı. Düşünenler.. işte bu sınıfı rahatsız etmemeli,
bizi rahat ettirenler onlardır." demiş bir düşünür. (adını unutmuşum)
Olduğumca yettiğimce her üç eylemi de sever ve işlerim. Rahatsız etmeden.
Herkese selam.

gökyeleli

Yeni Üye
8 May 2010
18
0
0
41
merhaba arkadaşlar ben gökyeleli diğerleri ile karıştırmayın lütfen ;)

herkese saygılar sevgiler ..

Adem

Düşünür Üye
Moderatör
26 Nis 2009
623
62
28
Merhaba;
Daha önce felsefeekibi sitesinde kayıtlıydım.Ama nedense site kapandı ve buraya transfer olduk :)
Eminim oradan gelen başka arkadaşlar da vardır burada.Örneğin Nejdet i hatırlıyorum.

M

monaliza

Ziyaretçi
Sitemizde bayan arkadaşlarımızı gördükçe mutlu oluyorum.
Hoşgeldiniz Tülay arkadaşım.
Dilerim güzel ve yararlı paylaşımlarda bulunuruz.

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61
Sevgili Adem,

İlginçtir, bu sayfaya hiç bakmam ve fakat birden bakmak istedim ki iyi ki bakmışım. felsefeekibi.com sitesi kapanmadı ve üyeliğim, aktarımlarım ve tartışmalarım orada da sürmektedir. Bir süre önce site yapılandırılması ile ilgili sorunları oldu ve hale tam düzelmiş değil, ancak site yayım hayatını/paylaşımlarını sürdürmektedir. Doğrusu sizi her iki alanda görmekten sevinç duyduğumu iletmek isterim. Ne kadar çok düşünür ve tartışırsak, ne kadar çok eleştiri alırsak o kadar özgür olacağımızı biliyor ve inanıyorum, hepinize iyi forumlar dileklerimle...

Not. felsefeekibi.com sitesine katılımım ve aktarımım bu siteye katılımımdan daha öncedir, ancak bu sitedeki yorumlarım daha çok...

dzsp

Yeni Üye
1 Ağu 2010
3
0
0
40
Bende aranızdayım, selamlar..Felsefe ve psikoloji üzerine kendimi geliştirme adına faydalı bir site olduğunu düşündüm , umarım güzel vakit geçiririz...

nolan

Yeni Üye
5 Ağu 2010
26
0
0
32
Merhaba forumdaşlarım, ben kendimi felsefe, siyaset, biyoloji ve ekoloji konularında geliştirmek isteyen bir körpeyim.

frekanss

Yeni Üye
5 Ağu 2010
19
0
1
33
Merhaba sevgili felsefe.net üyeleri. Felsefeye meraklı olmasam da forumdaki ciddiyeti, bu renkli temayı ve geniş içeriğini görüp sevgili nolan sayesinde üye olmaya karar verdim. Umarım bu körpe beyin yararlı bir şekilde kendini geliştirirken bu forumun tadını çıkarabilir, çıkarabiliriz. Kendimi tanıtmayı sevmediğimden mütevellit nolan üzerinden gitmemi mazur görünüz.

frekanss

Yeni Üye
5 Ağu 2010
19
0
1
33
O da önünde "God is dead" arkasında "Nietzsche is dead" yazan komik mi komik, manidar mı manidar, ironik mi ironik tişörtler sayesindedir. Yanlış anlamayınız. Okuduğumuzdan falan değil.

nolan

Yeni Üye
5 Ağu 2010
26
0
0
32
hayır ne münasebet sen öyle ögremniş olabilirsin. ben çarkıfelek'ten öğrendim. mehmet ali 'niçe'nin neeesi' diyodu, kafama kazınmış.

frekanss

Yeni Üye
5 Ağu 2010
19
0
1
33
Bu da televizyonun ne kadar yararlı bir alet olduğuna delalet ediyor. Aptal kutusu diyenler bu ibret dolu hikayeyi duysaydı insan içine çıkamazlardı.

nolan

Yeni Üye
5 Ağu 2010
26
0
0
32
çok sıkıcıyız yahu yani böyle ateşli bi foruma az geldik diyorum şahsen.

M

monaliza

Ziyaretçi
Çok şirin görünüyorsun frekanss ve nolan. Hoş geldiniz...İyi ki geldiniz demek geldi içimden.
Forum cıvıl cıvıllaşmış adeta. Mutlu paylaşımlar diliyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular