Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
[MENTION=4527]OnurÜney[/MENTION] Elif Şafakın şöyle bir sözü var,

İnsanların ezici çoğunluğu asla düşünmez düşünenler asla ezici çoğunluk olmaz ayrımı gör seçimini yap.

yanlış tarafı seçtin dostum :p (şaka şaka)

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor yaşa ve gör başka birşey elimden gelmiyor.

:) Gören de yolun sonundasın sanacak, 26-27 yaşında pes edersen ilerisini düşünemiyorum. Bırak şu karamsarlığı artık, değmeyecek kişiler için zaman harcıyorsun sonra da hayata küsüyorsun.:) Kurban rolünden çık artık hayat devam ediyor. Sanal Hayatlar filmini sana özellikle tavsiye ediyorum, vaktin olursa izle...

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
Onur bu işin peşine düşerse neden olmasın.felsefe hayatın perişanlığı , arabeski yada kendini dibe vurma durumu mu? Hayır. Olaylara şüpheyle bakma, olayları çok yönlü düşünme, bir olayı sadece kendi görünürlüğünden başka boyutlara taşıma gücünü de verdiğine göre, bence fıçının içine girip ,hayattan kaçacağına , bunların artılarıyla hayata katılması ,ülke şartları içinde kendine yatırım yapması lazım......

OnurÜney

Yeni Üye
9 Eyl 2013
43
0
0
Onur bu işin peşine düşerse neden olmasın.felsefe hayatın perişanlığı , arabeski yada kendini dibe vurma durumu mu? Hayır. Olaylara şüpheyle bakma, olayları çok yönlü düşünme, bir olayı sadece kendi görünürlüğünden başka boyutlara taşıma gücünü de verdiğine göre, bence fıçının içine girip ,hayattan kaçacağına , bunların artılarıyla hayata katılması ,ülke şartları içinde kendine yatırım yapması lazım......

sonuna kadar katılıyorum bak yine tavşan olayına geldik :D Her şeye süphe ile yaklaşmak lazım.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
isabella saat kaç bu saatte geleni almıyoruz içeri kusura bakma:D
hoşgeldin,umduğundan daha güzel bulman dileğiyle..

ysevil

Yeni Üye
22 Eyl 2013
5
0
0
36
merhaba,
ben sevil ışık.
hayranı olduğum lou andreas salome ile ilgili tarama yaparken buldum burayı.
keyif alacağım okumalar ve paylaşımlar olacağını umuyorum.
Herkese iyi geceler diliyorum.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
merhaba,
ben sevil ışık.
hayranı olduğum lou andreas salome ile ilgili tarama yaparken buldum burayı.
keyif alacağım okumalar ve paylaşımlar olacağını umuyorum.
Herkese iyi geceler diliyorum.

Merhaba, tüm aradıklarınızı bulmanız dileğiyle aramıza hoş geldiniz!

20 Ağu 2013
29
0
1
Bu tanışma sayfasını geç gördüm.
İzmirde yaşıyorum.
Küçük yaştan beri felsefeye ve matematiğe çok meraklıyım. Hatta hayalim matematikçi olmaktı. Olmadı...Ama matematik yarışmalarında Türkiye derecelerim var.
Yemek yapmayı ve dövüşmeyi çok seviyorum. (Dövüşten kastım, sokakta değil tabi.Uzun yıllar kick boks yaptım)
Elektrik-elektronik mühendisliğini bitirdikten sonra felsefeye daha çok ağırlık verdim.
İdeolojik açıdan devrimci, inançsal açıdan deistim. Ama şeytanın avukatlığını yapmak hoşuma gidiyor. Aksi taktirde, monologlaşır diyaloglar.Ve düşünsel ilerleme gerçekleşmez.

Eskiden adminlik yaptığım sitelerde,sitede eğer durağanlık varsa, farklı bir nikle üye olur ve normalde hiç de savunmadığım görüşleri hararetle savunurdum. Böylece çoğu kişi kızar, harika bir tartışma olur, ve sönmek üzere olan küller alev alırdı.

Herkese iyi forumlar.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Bu tanışma sayfasını geç gördüm.
İzmirde yaşıyorum.
Küçük yaştan beri felsefeye ve matematiğe çok meraklıyım. Hatta hayalim matematikçi olmaktı. Olmadı...Ama matematik yarışmalarında Türkiye derecelerim var.
Yemek yapmayı ve dövüşmeyi çok seviyorum. (Dövüşten kastım, sokakta değil tabi.Uzun yıllar kick boks yaptım)
Elektrik-elektronik mühendisliğini bitirdikten sonra felsefeye daha çok ağırlık verdim.
İdeolojik açıdan devrimci, inançsal açıdan deistim. Ama şeytanın avukatlığını yapmak hoşuma gidiyor. Aksi taktirde, monologlaşır diyaloglar.Ve düşünsel ilerleme gerçekleşmez.

Eskiden adminlik yaptığım sitelerde,sitede eğer durağanlık varsa, farklı bir nikle üye olur ve normalde hiç de savunmadığım görüşleri hararetle savunurdum. Böylece çoğu kişi kızar, harika bir tartışma olur, ve sönmek üzere olan küller alev alırdı.

Herkese iyi forumlar.

çok benzer yönlerimiz var ama benim kavgam hayatla sürekli hayatla dövüşüyorum ben hiçbirşey yapmadım ha geldi durduk yere gözümün üstüne iki tane vurdu :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
hoşgeldin [MENTION=4513]Elektronik Mühendisi[/MENTION]..umarım olabildiğince kalıcı/daimi olursun..millet esip gürlüyor sonra 2 günde yok oluyor;)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Hayır onda fazlasıyla kaliteli bir hava var umarım yanılmıyorumdur :)

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
[MENTION=3591]sakal[/MENTION], bazen insanlar bazı şeyleri kaldırmakta güçlük çekiyorlar.Fazla güvenle yazıp, tamam sallama babında uçuyoruz(uçuyorlar, uçtuk) ama işte kişilikle ilgili, yapıyla ilgili hakarete varan kelimeler insanlara ağır gelebiliyor.Bunu kimseyi savunmak için yapmıyorum ama kişilerin kırılganlık yada üzüntü katsayılarını bilemediğimiz için bel ki burda duydukları bir kötü söz bile normal hayattlarında onlar için yıkıcı olabilir yada olabilmektedir.Bence sağlam duran, inanan insanların kırıcı olmalarına gerek yok.Sular zaten gidilecek yolları biliyor ve kavuşuyor..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Yazdığı yorumlar sorduğu sorulara bakacak olursak hiçde çakma gözükmüyor bence. Mütevazi seviyeli zeki biri.

zeki olmak bir erdem değil,bize göre tanrı vergisi bir yeti..erdem..!

daha yeni girdi siteye,kalın kafalı,düşüncesiz,molla,akıldan yoksun olduk..ne yani başımı öne eğip gidecek değilim hem alışkınım bu tür hakaretlere beni gocundurmuyor ama gocunanlar vardır..fazla klişe sıradan ve kavgacı..kendi diyor dövüşçüyüm diye elin yumruğunu yememiş belli kendininin kini balyoz sanıyor..ukala..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
zeki olmak bir erdem değil,bize göre tanrı vergisi bir yeti..erdem..!

daha yeni girdi siteye,kalın kafalı,düşüncesiz,molla,akıldan yoksun olduk..ne yani başımı öne eğip gidecek değilim hem alışkınım bu tür hakaretlere beni gocundurmuyor ama gocunanlar vardır..fazla klişe sıradan ve kavgacı..kendi diyor dövüşçüyüm diye elin yumruğunu yememiş belli kendininin kini balyoz sanıyor..ukala..

Sana demiyor ki onu gocunması gerekenler varsa onlar düşünsünsün. Sen üstüne alınması gereken en son kişi bile değilsin. O hani din diyerek milleti sömürenler varya onlardan bahsediyor. Dövüşmekten filan bahsetmesi itici gelmiş olabilir ama insanların ukala olması yerli yerindeyse iyi birşey bana göre. Mesela baskıcı otoriteye karşı kötüye karşı vs.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular