Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Forumumuza hoş geldiniz. (en son gelen tüm üyelerimiz) Azadi sen de yeniden hoş geldin:)

araf

Yeni Üye
18 Eki 2012
2
0
0
41
Doğru tespit!!Rahatsız olan insan rahatlamaya ihtiyaç duyar burası doğru.Bu sizin tanımladığınız anlamı...Bir de benim yazımda kastettiğim anlamı var.Yazdıklarımın en azından anlaşılacağını düşündüğüm bir yerdeyim..En azından anlaşılamamanın verdiği rahatsızlığı telafi edecek bir rahatlama umduğum için burdayım.Burasının kulakları hazır olan insanların toplandığı bir yer olabileceğini düşündüm.Bir de sizin belirttiğiniz anlamı var....Ama ben onu arayışla bağdaştırdım nedense...Aklı olan insanın arayışı hiç bitmez, bu yüzdendir hareketsiz duramayışı...Ama bu benim için bir rahatsızlık değil, uyanışın ifadesidir..
Arafta sandığı kadar sıkıntılı bir yer değildir.Çünkü kim vardır ki arafta olmadığını iddia etsin..
Teşekkürler...

darkmagic

Yeni Üye
12 Ara 2012
1
0
0
Merhaba, ilgimi çeken konulara sahip bir forum. Aranıza yeni katılan biri olarak, okuyup yararlanmaya çalışıyorum. Paylaşımlarınız için teşekkürler.

ebrar

Yeni Üye
22 Ara 2012
29
0
0
33
Ben ebrar adalet 2.sınıf okuyorum Allah izin verirse katip olacam bu sene 20 yaşındayım bu kadar

aristo039

Yeni Üye
18 Ocak 2013
1
0
0
34
Cevap: Ynt: Tanışma köşesi

öncelikle allah bunun üstesinden gelmeye yardım etmiş görünüyor, bunu söylemek isterim.İç karartıcı dediğiniz şey aslında sizin aydınlamanıza ve daha gerçekçi olmanıza sebep olmuş.Bu olay bence sizin bundan sonra herşeye daha sıkı sarılmanız gerktiğine işaret ediyor ve bunun sayesinde, burdasınız...

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Aristo hoşgeldin de daha bir mesaj atmışsın onuda yanlış yeremi atmışsın benmi uyku sersemiyim seni anlayamadım bilemedim doğrusu :))

nefha

Yeni Üye
10 Ocak 2013
86
0
0
56
tanışma köşesini buldum nihayet.:)
merhabalar efendim.aslında felsefeden anlamam..Oğlum ikide bir " felsefe yapma,felsefe yapma "dediğinden mütevellit ,"ben bilmeden nelerde yapıyomuşum diyerekten",felsefe foruma kaydolmaya cesaret buldum.
düşünmeyi severim.Mevlanayı severim.zeki ve iyii insanları çok severim.şimdilik bu kadar.:)

istanbul

Yeni Üye
19 Ağu 2010
213
0
0
41
merhabalar efendim.aslında felsefeden anlamam..Oğlum ikide bir " felsefe yapma,felsefe yapma "dediğinden mütevellit ,"ben bilmeden nelerde yapıyomuşum diyerekten",felsefe foruma kaydolmaya cesaret buldum.
düşünmeyi severim.Mevlanayı severim.zeki ve iyii insanları çok severim.şimdilik bu kadar.:)

merhaba nefha, öncelikle hoşgeldiniz. felsefe anlaşılmadan yapıldığında daha doğal olmakta ,biliyorum diyenler acaba ne kadar felsefe yapmakta.
felsefe dans gibi doğal edenler her zaman daha başarılı , sayılara takılanlar hep bir gergin ve tutukluk içerisinde.
Hz. Mevlana yı seveni de biz severiz, vesselam

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83

Hoşgeldiniz,
Mevlana dendiği an akan sular durur bende:) Aynı duyguları paylaşan kişileri bir arada görmek son derece sevindirici...

nefha

Yeni Üye
10 Ocak 2013
86
0
0
56
teşekkürler efendim.geçen mesneviden bir pasaj okuyorduk arkadaş diyor ki;bunları nasıl düşünmüşte yazmış onlar insansa biz neyiz.şaka bi yana felsefeyle ilgilenen biri mutlaka mesneviyi okumalı derim bendeniz.

alperx

Yeni Üye
8 May 2011
10
0
0
38
slm..ismim...alper..derinkuyu..isteyen..faceten..ekleyebilir..tozu..dumana..yazımı..okumayı..ihmal..etmeyin..:)

geceinci

Yeni Üye
11 Ağu 2013
25
0
0
Merhabalar, felsefeyi liseden beri seviyorum; aslındaki lisedeki felsefe hocam felsefeyi anlatmak ve büyük ihtimalle anlamak konusunda da berbattı. İlgimi çeken konuların güzelliğiydi, her düşüncem ve sorum her yeni ufkum benim için keşiftir, benden önce milyonlarca kez sorulmuş irdelenmiş anlaşılmış olsa da benim için Dünya'nın en önemli yeni keşfidir.

Felsefe bana göre en çok soru sormamaktan korkmamak fantezisidir.

Şuan 19 yaşımdayım, Agnostiğim(Tanrıtanımaz akımlardan benim düşüncelerime en yakın olanı) ve Tanrı fikrini irdelemeyi her fırsatta yeniden masaya yatırıyorum.

Burada düşünmeyi seven insanların paylaşımlarını okuyacağımı umuyorum.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Merhabalar, felsefeyi liseden beri seviyorum; aslındaki lisedeki felsefe hocam felsefeyi anlatmak ve büyük ihtimalle anlamak konusunda da berbattı. İlgimi çeken konuların güzelliğiydi, her düşüncem ve sorum her yeni ufkum benim için keşiftir, benden önce milyonlarca kez sorulmuş irdelenmiş anlaşılmış olsa da benim için Dünya'nın en önemli yeni keşfidir.

Felsefe bana göre en çok soru sormamaktan korkmamak fantezisidir.

Şuan 19 yaşımdayım, Agnostiğim(Tanrıtanımaz akımlardan benim düşüncelerime en yakın olanı) ve Tanrı fikrini irdelemeyi her fırsatta yeniden masaya yatırıyorum.

Burada düşünmeyi seven insanların paylaşımlarını okuyacağımı umuyorum.

Hoşgeldiniz

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Hos geldiniz. Tanri hakkindaki fikirlerinizi paylasmanizi bekliyoruz...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular