Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

sosyal sorumluluk projeleri ve bireysel yaklaşımlar....

nirvana

Yeni Üye
15 Mar 2009
60
0
0
45
doğal dengeleri korumak,iyiye katkıda bulunmak,daha iyisi için dev bir adımın minicikparçası olmak....
milyonlarca birim sera gazı salınan sanayilerin yanında parfüm sprey kullanmamak,yanmış yağları alalade dökmemek,toplu taşıma aracı kullanmak hatta bisiklete binmek,her sene evladını yanına alıp bir ağaç nasıl dikilir,nasıl bakılır bizzat göstermek,arabaya atlayıp ilk bulduğun boş toprağa küçücük bir meşe palamutu atıp yanından arabayla geçerken gülümsemek .......
ufacık minicik şeyler. ama ben bunlarla üstüme düşeni (başkası ne yaparsa yapsın)harcadıklarım kadar olmasada biraz yerine koymaya çalışıyorum.acayip mutluda oluyorum.
Israrla (bahar gelmiş yurduma) en az bir ağacınız olsun derim ve de şiddetle tavsiye ederim.

rainbow64

Yeni Üye
6 Şub 2010
331
1
0
37
ayrıca geçen sene de okuduğum bir yazıdan yola çıkarak bir öneride bulunmak istiyorum sözlerinize ek olarak , yediğiniz meyve ve sebzelerin çekitrdeklerini toprağı hafif eşeleyerek yer altına gömdüğünüzde bir sene sonrası veya o sene için bir fidan yetişmesine de katıda bulunmuş oluyoruz. gelecek nesiller için üretilecek oksijeni fazlasıyla çaldığımız için belki de bir nebze içimizi rahatlatmak adına güzel bir yaklaşım olabilir.

nirvana

Yeni Üye
15 Mar 2009
60
0
0
45
çekirdeklerin yakılmasının günah olduğunu söylerlerdi mümkün mertebe riayet etmişimdir şükür,yakınlarda bir teprak parşası bulabilmekte büyük nimet tabi...

nirvana

Yeni Üye
15 Mar 2009
60
0
0
45
hayata artı vakfı nı duymuşsunuz.geçenlerde bulunduğum alanı yeşillendirmede katkısı olur yada geri dönüştürülebilir materyalleri nasıl toplar ve işleriz .ne yapabiliriz?diye başvurayım dedim olmadı!kaçıncı yüzyıldayız daha kağıt cam plastik atıklarını değerlendirebilecek bir yöntem bulamıyoruz.hadi organik atıklar toprağı besler desek gerisi ne olacak...
hayata artı vakfı bu yılki proje başvurularını tamamlamış kaldık seneye...

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Hidroelektrik santrallere ilişkin filmdeki sav bilimsel açıdan ne ölçüde geçerli bilemiyorum ama duygusal açıdan katılmamak mümkün değil.

anadolunehirleri.org/filmHD.zip
rapidshare.com/files/451489265/film.mp4

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61
salt insanı sevmek yönündeki tüm söylemler yetersiz kalır. insan, yaşadığı yer/zaman dilimindeki tüm doğal ortamı sevemedikten, üretemedikten sonra ne insanı ne de diğer bir canlıyı sevdiğini ileri sürebilir. bu açıdan sayın nırvana, bireysel sorumluluk ve katılım bilinci ile davranışınızı önemsiyor ve takdir ediyorum. bilince ermeyen hiç bir yargı doğurgan olamayacağına göre, bilince yapılan tüm göndermeleri doğaya dönüş olarak değerlendirmek gerekir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular