- 7 Ara 2013
- 6,615
- 504
- 113
biz kimiz ve ben nedir? kimdir? ya da siz kimsiniz? benzeri sorularımız için
benzerleri yanıtınız ve yanıtlarınızben insanoğlunun bir parçasıdır, insnaoğlunun üyesiyiz ve insanoğlu dışına tanımlama çıkaramayız
resmi temsil-sunum ve bildirim değil mi? bunlardan öteye gider mi ve varır mı?
bu gözlemi sınırlamaz mı ve bilgiyi resmi bilgiye tabi kılmaz mı?
ve biz bunun üzerine özgün bir yanıtın ve bildirimin arayışını ve izini sürerken
siz bunun üzerine
bunu başkalarınında zaten söylemiyor olduğunu ve genel algının, kabulünde dayatmanında da bu olmadığını mı söylüyoruz ve bunun bir özgün ilk el bir yanıt olduğunu
Benim yanitlarim aynen oyle idi.
diyorsunuz siz;
bu sizin yanıtınız mı sizce ve gerçek yanıtınız oysa? gerçek varlığınızın gerçek yanıtı ve duyumsaması bununla mı ilgili ve sınırlı
ben gerçeğim dedi Mansur ve ben hakkım dedi Nesimi ve ben Tanrıyım dedi Rocky Balboa ve su kaldırır dedi ARşimet -Evraka evraka çıplak ; kral çıplak;
Ben tüm varolanım ve ben bir olanım ve ben dünyaların yaratıcısı ve tasarımcısı ve mimarı olan ben
ben bir çökkün duvarım oysa kendine yaslanmış; kim inşa eder beni yeniden
resmi beyanların peşindeysek biz neden bir serbest-özgün-özgür düşünür/düşünce arayalım, Bilim okuruz, kafamızı genişletiriz ve felsefe kitaplarını yeniden tararız ve resmi öğretiyi benimser onu iyici ve kabaca yorumlarız ve mutlu mesut yaşarız
ve biz
ve serbestleri deviren ve resmi tanımlamaları yıkan/çiğneyen-aşan kendi özgün hayat yolu ve biçimi tanımı olan hatat tanımlaam bile tutmayan özgün bir düşünür ve düşünce aramayalım;
dışarda değil kendi içimizde de
herkes gibi yapmak kafakarıştırıcı
ben bir mülteciyim 'kendimde yaşıyorum';