Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Son Hece Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
"zaj" içinde olan bir kelime???? aklıma gelmiyor.Bilen varsa yazsın merak ettim. Yoksa birisi herhangi bir kelime yazsın :D Konu kitlendi.

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38

Aksiyom leylak kelimesinin son hecesi "lak" dır.
Tekrar tekrar uyarmama rağmen aşina olmadığımız kelimerin anlamları verilmiyor. Oyunun amacı bir yerde de bir şeyler öğrenmek.
Lak hecesini alıyorum ve oyunu güncelliyorum.Lütfen dikkatli olun oyun akışı bozuluyor.Ve lütfen kelimeye cevap yazan bir önceki kelimenin son hecesine dikkat etsin.
Yeni kelime:

Lakap

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Son hece LAK .Yeni kelimemde AKsiyom seninde belirtilerin üzerine burda bir hata görmüyorum.
monaliza'cım son hece evet "kı" eki ama oyunda son hece yeni oluşturulan kelimede de aynı heceyi oluşturacak diye bir kuralımız yok. :D "kı" ile başlamış kelimem. Ve kılcal olmuş.

Son hecemiz kılcal (siz monalizaya bakmayın :D )

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Aksiyom şaka mı yapıyorsun? Tekrar bak istersen!
Oyunumuz son hece. Lak ile başlayacaksın oyun son iki harfle kelime oluşturma oyunu değil!!!!
Son hece oyunu!!!!
Demek ki son hece LAK ile bitiyorsa yeni kelimede de bu hece aynen yer almalı. Kelimenin ilk kısmını oluşturmalı.

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Laksatif (Günde ortalama 15 ile 20 paket arası Ksilitol‘lü sakız tüketildiği takdirde, bağırsakların fazla çalışmasından dolayı ortaya çıkabilecek etki)

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Laksatif (Günde ortalama 15 ile 20 paket arası Ksilitol‘lü sakız tüketildiği takdirde, bağırsakların fazla çalışmasından dolayı ortaya çıkabilecek etki)

Aksiyom ne olur şaka yaptım de. Sen oyunu bozunca bn yeni kelime yazmıştım. Yanlış yerlerden alıntı yapmışsın ayrıca. Lak ile başlayan kelime yazdım ben. Lütfen geri dön ve dikkatli incele.
Son kelime Lakap

Yani yeni kelime yazacak kişinin kelimesi KAP ile başlayacak...

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Oyunumuz son kelimeye göre devam ediyor. Herkes her hangi bir sayfadan istediği gibi bir kelimeyle başlarsa ki şu an için 18 sayfadan bahsediyoruz. Kaos olur .

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular