Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Sofİe'nİn dÜnyasi

zibidie

Yeni Üye
11 Ocak 2013
19
0
0
38
Bu kitabı lisedeyken almıştım kitaplığımda hala duruyor ama ne zaman okumaya başlasam psikolojik sorunlar yaşıyorum ve kitap bitmeden kapatıp kitaplığa yerine koyuyorum eğer aranızda okuyan ve anlayanlar varsa bana yardımcı olabilir mi ben bu kitabı neden bitiremiyorum?

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
yeni yayınlandığında okumuştum ; hatırladığım kadarıyla, bazı felsefi sorunları bir roman kurgusuyla ele alan bir kitaptı... ama psikolojik sorunlara yol açabilecek düzeyde gerilimli bir olay örüntüsü filan yoktu... bence, bahane aramayın ve okuyun...

zibidie

Yeni Üye
11 Ocak 2013
19
0
0
38
yeni yayınlandığında okumuştum ; hatırladığım kadarıyla, bazı felsefi sorunları bir roman kurgusuyla ele alan bir kitaptı... ama psikolojik sorunlara yol açabilecek bir gerilimli bir olay örüntüsü filan yoktu... bence, bahane aramayın ve okuyun...

bahane aramıyorum ben kitap okumayı seven biriyim teşekkürler

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
konunuz kitap hakkında derin bir merak uyandırmakla birlikte birazcık şımarıkça geldi ne kitabıki bu :?

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bu kitabı lisedeyken almıştım kitaplığımda hala duruyor ama ne zaman okumaya başlasam psikolojik sorunlar yaşıyorum ve kitap bitmeden kapatıp kitaplığa yerine koyuyorum eğer aranızda okuyan ve anlayanlar varsa bana yardımcı olabilir mi ben bu kitabı neden bitiremiyorum?

Kitap herkese hitap etmiyor. Yıllar önce okumuştum fakat çok uzun vadede bitirmiştim. Yarım bırakan çok kişi var sana özel bir durum değil.
Telrunya'nın dediği gibi belki filmini izleyebilirsin.

zibidie

Yeni Üye
11 Ocak 2013
19
0
0
38
Kitap herkese hitap etmiyor. Yıllar önce okumuştum fakat çok uzun vadede bitirmiştim. Yarım bırakan çok kişi var sana özel bir durum değil.
Telrunya'nın dediği gibi belki filmini izleyebilirsin.
buna sevindim sorun bende mi diye düşünüyordum demekki yarım bırakanlar varmış:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular