Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acılar olmasa mutluluk olmazdı
Savaş olmasa
barış da
Aşk nefretsiz olmazdı
Ve ayrılık her zaman için dahildi sevdaya
Yoksa sevda olmazdı!
İnanç olmasa inançsızlık olmazdı
Ümit olmasa korku
Gün olmasa gece anlamsızdı
bilenler cahilim demekten usanmazdı
çelişkilerden mürekkepti her şey
her şey zıttıyla tamam
mütevazıyım diyen kibrin kuluydu
öteki diye bi şey yoktu
biriydi diğerini tamamlayan
hepimiz olmayanımızı arıyorduk
bunun için yürüyorduk
kimimiz henüz bilmiyorduk
ama öğrenenlerimiz şöyle diyorduk:
acı olmasa tatlı olmazdı
varlık olmasa yokluk
O olmasa hiçbirimiz olmazdık
O olmasa hiçbir mahluk...
En azından Konuşmayı öğrensek artık Kan dökülmese daha fazla Konuşsak anlamaya çalışsak Birbirimizi öldüreceğimize Birbirimizi öldürme nedenlerimizi öldürsek Öldürmekse amaç
En azından O iğrenç abd askeri kahkahasını saklasa Katlettiği insanlardan sonra
En azından O katı katil adam yıllar sonra da olsa farkına varsa kırdığı kalplerin ölmek geri dönememektir çünkü ve kırılan bi kalbin geri dönüşü yoktur asla geri dönülmeyeceğini bilse ve daha fazla kalp kırmasa en azından
En azından Kuşlardan da küçükken bir gece vaktiyken elinden aşk tutmayan o şehvet çocuğundan bunu gizlese o Baba O çocuğu sevgilerle büyütse Utansa en azından yaptıklarını tekrar etmese Getirmese bi kere daha anlamsız bi şehvet çocuğu daha bu dünyaya O geleni katil ettirmese Karamazov kardeşler yeniden yeniden olmasa Kitaplar bir şeyler öğretse insanlara Aynı acılar tekrarlanmasa
En azından Unutulsa acı veren sözcükler Unutulmasa bile bilinçaltında kalsa Hatırlanmasa hiçbir kere
En azından Ölmeden önce gülümsese her şeye inat o açlıktan ölen çocuk
En azından konuşmayı bilmeyenler sussa Uyumadığımız zamanlarda Beynimizi bulandırmasa
En azından Yaşarken tanıdığımız, sevdiğimiz, kelimelerini içtiğimiz yazarlar ölmese biz ölmeden
en azından sevdiklerimiz terk etmese biz fark etmeden
en azından güneş doğarken yaksa yalanları ya da ışığıyla öyle gözümüzü alsa ki görmesek bi daha o umursamazları verdikleri acı sabahları
en azından ölümler acısız olsa en azından savaşlarda
en azından filmler acı sonlarla bitmese bitse bile bi umut verse yaşayabilmemiz adına
en azından sevdiğimiz şarkılar hiç bitmese öyle uzun olsa ki ya da ezberlenip gitmese
çünkü ezberlenen her şey değerini yitirir yavaştan
ezberlemesek hiçbir şeyi her seferinde yeniden öğrensek, baştan aşk hiç bitmese bitse bile işte fark ettirmese sessizce gitse ya da o gitmeden biz gitsek yavaştan
en azından dileklerimin binde biri gerçek olsa ama başkalarıyla paylaşılan dilekler gerçek olmazmış yalan kalplerimiz güzel dileklerde birleşsin en azından…
iyi ki varsınız; düşüncelerinizle, sözcüklerinizle bana hep bi şeyler kattınız . düşüncelerimi paylaşabileceğim sizin gibi değerli üyelerin bulunduğu bi forumda olmak şeref veren bi şey. bu güzel forumda nice senelere inşallah...
Bende bir şeyler söylemek isterim naçizane, bence bir şeyler yaratan bir kişinin iki şeye ihtiyacı vardır, birincisi sağlam kurulmuş bir düşünce sistematiği, ikincisi hiçkimseyi ilgilendirmeyen herkesten bağımsız bir iç dünya. Ve kişide artan duygu yoğunlukları zaten kelimeleri o iç dünyadan kendi kendine çekip yazıyı kendiliğinden oluşturuyor. Bunlar içinde çok okuyup çok çok düşünmek gerekir. Daha çok ufaksın bence çok yeteneğin var. Benim görüşüm böyle.
niye ölmek olsun ki Aşk'ın içinde
Aşk değil mi sonsuzluğaa götüren o gemi
kocaman bi coşku, öyle kocaman ki
seni bir eder evrendeki her şeyle
öyle ki; her an Sevgili'ye kavuşmanın başka bi şekli
öyle ki; varlık ile yokluk aynı şeyin farklı iki tecellisi ...
seni çok özletti sevgin sevgilim
düğümlerimin ölümleri
ölümlerimin düğümleri kadar karmaşıktı bu sevgi
neyleyecektim
sensizliğin koyunda boğulduğum her yeri
terk ettim
verdim kendimi
Sen'in bilmediğin Sen'li düşüncelerime
ne kadar da güzeldin Sen'din!
SEN'i düşüncelerime EV gerdim : )
neden ağzımda kısılıp kalan en güzel şiirimsin sen benim?!
kimsenin bilmediği yüreğimde örtülü kederim...
!'^+%&/()=?_;
ya hiç bilmeseydim seni
ya da böyle geldiğin gibi gitmeseydin!