nereye kadar?

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde şehrin yabancısı tarafından oluşturulan nereye kadar? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,903 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı nereye kadar?
Konbuyu başlatan şehrin yabancısı
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan şehrin yabancısı

şehrin yabancısı

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
22 Şub 2009
Mesajlar
426
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
52
Düşündüm cevap yazmalı mıyım, yoksa yazmamalı mıyım diye. Konu özünden kopup kişiselleşmeye doğru gidiyor. Bu kimseye yarar getirmez.. Artık kanaatimce herkes alması Gerekeni almıştır. Benim yazdıklarımda ilk konu açılımı ile olan ve en son felsefe netin iki yaşını doldurmasıyla ilgili yazımda her şeyi ifade ettim bunu ister içinden cımbızlayın veya tırpanlayın gerçeği değiştirmez yazdıklarımda sorun diye söylediklerim ve olması gerekenlerde yazımda saklı. Alttan alıp yandan okumak tersten okumak önemli değil. Daha sonraki tartışmalarımızın da herkese katkısı ve içerisinden çıkarılacak dersler vardır. Bir musibet bin nasihat tan iyidir. Atasözü burada anlamını bulmuştur. Kısa vadeli düşünmek ve uzun dönemli hesaplar yapmak çelişkilidir. Birçok insan bunu yapar bilerek veya bilmeyerek. Uzun dönemli hesap yapmak için uzun vadeli düşünmek gerekir. Yoksa sonuç hezeyan olur.

Benimle tartışan arkadaşlarıma karşı hiçbir kızgınlığım ve kırgınlığım yok. Çünkü biliyorum ki gerçekte onlarda benim ne demek istediğimi anladılar. Veya zamanla da anlayacak bana hak verecekler. Hepimiz bu süreci beraber yaşayacağız. Tüm yazdıklarımın noktasına kadar arkasındayım. Neyi neden yazdığımı biliyorum. Çözüm diyorsunuz yazımın içinde. Bir hatam var ise yazılarımda içerik bakımından değildir. Dilbilgisi kurallarına aykırıdır. Bu konuyu kendi nezdinde kapatıyorum. Umarım verimli olmuştur. Gelecek açısından. Çünkü yine söylüyorum, sadece bu formu daha iyi nasıl yaparız açısından bakarak yazdığım yazılardır. Ve sizinde aynı şeyi istediğinizi sanıyorum. Ben en son yazdıklarınıza cevap yazmıyorum ve gerek görmüyorum. Bir şey söylemek isterseniz bunu lütfen özelden yapınız. Bütün herkese saygılarımı sunarım..ilgilerinden dolayı arkadaşlarıma tşk ederim.
Mustafa bey bende size de tşk ederim.:)
 

köle

Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eyl 2009
Mesajlar
146
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Şehrin yabancısı o kadar uzun yazıyorsun ki tam olarak söylemek istediğin şeyden uzaklaşıyorsun. Ya da ben anlamıyorum. Birşeylere tepkili olduğunu görüp yanında durmak istiyorum, ama neye tepkili olduğunu inan anlayamıyorum. Forumda ruh olmadığını söylüyorsun sanırsam, ama senin yazılarında bir ruh görebilsem emin ol hemen destek vereceğim. Eğer cevap yazacaksan lütfen kısa ve net yaz.
 

şehrin yabancısı

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
22 Şub 2009
Mesajlar
426
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
52
köle; formdaki bir konuda yazdığınız yazında şöyle demişsiniz; Sonuna kadar okumayı başardım.:) nerde ne zaman dediğiniz söylememe gerek yok sanıyorum.ne söylemek istediğimi anlamamanızın sebebi o konuyu okurken sonuna geldiğinizde konu başını belki unutuyorsunuzdur okurken başka şeyler düşünmeyin .uzaklaşan siz oluyorsunuz. Anlamanız veya anlamamanız o sizin sorununuz oluyor bu durumda. Ne demek isteğim konusunda belki de tereddütleriniz olabilir. Kendi bakış açınızı oluşturmak ve ifade etmek için. Yazılarımın tamamını okursanız tabi sıkılmazsanız;. Kendi kaybettiğiniz ruhunuzu bulabilirsiniz. Yinede desteğine tşk ederim. O ruhu beraber bulmak ve yok ise yaratmak ne dersiniz?.saygılarımı sunarım.


yine çok uzun olmuş:)
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst