Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekne gezisi sırasında, teknenin batması sonucu denizde kaybolan 21 yaşındaki besteci ve şarkıcı Onur Can Özcan'ın bir an önce bulunmasını diliyorum...Şarkı sözleri çok anlamlı ve yetenekli bir besteci olacağı kesindi fakat hayatın insana ne sürpriz yapacağı hiç belli olmuyor, işte bu sebeple yaşanılan her anın değeri bilinmelidir.
Şile'den denize açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, genç şarkıcı Onur Can Özcan suda kayboldu. Ferhat Göçer ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onur Can Özcan'ın Şile’de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.
-Alıntı-
İki yalnız bir doğru edebilirdik.
Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz.
Ben Mecnun, sen Şirin; tesadüf değil.
Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz.
Söz ettim mavilere, içimdeki yaralardan.
Gökteki yağdı yine, yerdekinde yakamoz var.
‘Bu bir soygundur ‘der gibi bakan gözlerinden,
Artık gider gibiyim.
Bahsetme kimselere, yaramızda kalsın.
Sığmadık şehirlere, şiirlere taştık.
Unutmadım yine, bir büyüklük bende kaldı.
Kadehler kırıldılar sana bu gece.
Maalesef Onur Can Özcan'ın cansız bedeni bulunmuş, Allah yakınlarına sabır versin.
ŞİLE’nin İmrenli Koyu’ndan gezmek amacıyla denize açıldıktan sonra bindikleri fiber teknenin dalga nedeniyle alabora olup batması sonucu denizde kaybolan Onur Can Özcan’ın (21) cansız bedeni, havadan ve denizden yapılan aramalar sonucunda, kıyının yaklaşık 350 metre açığında bulundu. Haberi alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. -Alıntı-
Eskiden balkon önlerinde serenat yapan erkek hayali kurarmış kadınlar şimdi ise banka cüzdanı dışında kriter arayan pek kalmadı.
Bir kadına, aşkından başka sunacak bir şeyi olmayan erkeklere gitsin bu şarkı...
Sezen Aksu'nun 88 albümü bir başkaydı çünkü Onno Tunç'un desteği vardı ve aralarındaki ne büyük aşktı, insanın sevdiğini böyle kaybetmesi çok acı bir olay olmalı.