İkiye ayrıldım !
Dizi yapımcılarını geçtiniz evrensel,ben dizi izlemediğim için önemli değil,ama halk iyice meraklanmaya başladı,yazıktır!
Söyleyemem. Utanırım
Gerçekten merak etmiyorum,çünkü nedeni oratada.Esekherif merak ediyormuş çok,şimdi aiaiai başlamasın dedimHani sen meraklanmiyordun?
Demokrasi var.
Bir kac yanit daha alalim da aciklariz.
Bazen kisiler uzerinde dusundukleri bir seyin aciklanbmasini istemezler.
Bu suna benzer;
Bir filmi seyredecek olan kisiye filmin sonunda ne oldugunu soylerseniz "bir cuval incirin icine etmis olursunuz."
Gerçekten merak etmiyorum,çünkü nedeni oratada.Esekherif merak ediyormuş çok,şimdi aiaiai başlamasın dedim![]()
Sorun degil, merak ediyorsa o kendini ifade eder.
Halen anlamadınız mı? Çok utangaçmış, Yazık değil mi? şimdi kimbilir odayı hırsla adımlayıp duruyordur.![]()
Her şeyi de bu Avrupalılar uydurmuş, Avrupalılar olmasa kimi sorumlu tutacaklardı merak ediyorum. Bu adamın ''Erkeklerin eşleriyle, eşlerinin rızası olmasa bile cinsel ilişkiye girebileceklerini, 'Müslüman kadınların kocalarının taleplerini reddetme haklarının olmadığını' savundu.'' demesi bile tüyler ürpertici. Müslüman'ı, Hristiyan'ı bir kenara bırak, kadının rızası olmadan yaşanan her cinsel ilişki suçtur ve zorla olduğu için de adı ''tecavüzdür'' Türk Ceza Kanunu'nda da açıkça belirtilmiştir, kadının rızası olmadan, tam anlamıyla cinsel ilişki yaşanmamasına rağmen temas olduğu takdirde, şikayet üzerine bunu yapan koca 2 ile 7 yıl arası hapis cezası alabilir, eğer ki cinsel ilişki tam anlamıyla yaşandıysa, fiili olarak gerçekleştiyse ve yine kadın şikayette bulunursa 7 ile 12 yıl arası hapis cezası alabilir. Kanunda karı koca olarak ele alıyor, şu an konuda kadından bahsedildiği için bu şekilde yazdım. Elbette kadın da cinsel olarak belli şeyler yapabilir ama fiili olarak cinsellik sayılmaz. Şimdi asıl mesele aslında ne müftünün ne de kanunun dedikleridir. İsteği olmadan bir kadınla cinsel ilişki yaşayıp bundan zevk almak insani midir? Burada konu ''rızası olmadan'' yaşanan cinsel ilişkilerdir, hangi ülkenin gençlerinin kaç yaşında cinsel ilişkiye girdiği, kaç kez cinsel ilişkiye girdiği, önlem alıp almadığı değildir. Şu müftüler beyinlerini azıcık belden yukarı çekseler de hepimiz rahat etsek.
Neyse dunku Amerikalinin neden karisini "zifaf gecesi bakire cikti diye" bosamak istedigini ve mahkemenin de bunu onayladigini aciklayalim.
Gencin kendi agzindan savunmasi "Haakim bey, ben neden evlendim; esim ile herseyi ortak paylasabilmek icin. Esimin hic bir cinsellik cinsiyet ve cinsel iliski ve haz tecrubesi olmadigi, kendisinin bakire cikmasi ile kanitlanmistir.
Ben evliligimde her turlu cinsel iliskiden karsilikli zevk almak ve doyuma ulasmak isterim. Yalniz esim bu konuda bir tecrubeye sahip olmadigindan bana kendi payina dusen doyumu veremez.
Eger ben ona evlilikte ogretecek olsam ben neden evlendim, ben bekarken bunu yapiyordum zaten.
Butun bunlar acikca esimin evliligimizdeki cinselligi karsilayamayacagini ve beni ve evliligimizi cinsellik olarak tatmin edemeyecegini gostermektedir.
Evlilikte cinsellik sorunu en buyuk sorundur, o yuzden bosanmayi talep ediyorum.
Mahkeme karari" Evlilik iki bireyin ortak yuruttugu bir kurumdur. Bu ortak yurutumde taraflardan biri digerini memnun edebilecek duzeyde degilde, digger taraf ta bunu bir gecimsizlik nedeni olarak goruyorsa; bu gecerlidir. Adi gecen davada bu cinsel iliski gecimsizliginin ortak evliligin yurutulmesinde bir engel teskil edecegi ve ortak yasam ve iliskiyi bozabilecegi goz onune alinaraktan, bosanma talebi yerine getirilmistir."
Google de aradım böyle bir haber kaynağı bulamadım. Evrensel insan bu haberin kaynağını rica edebilir miyim?Nerenden uydurdun bu mahkeme kararınını göster hadi ? göster abilerine !
Google de aradım böyle bir haber kaynağı bulamadım. Evrensel insan bu haberin kaynağını rica edebilir miyim?
Google de aradım böyle bir haber kaynağı bulamadım. Evrensel insan bu haberin kaynağını rica edebilir miyim?
Bunu paylaşmakla ne anlatmaya çalıştığınızı biliyorum. Benim nezdimde bu adam da tecavüzcü kadar aşağılık ve adidir. Ruhsal sapkındır. Aradaki fark tecavüzcüyü hapse atmak gerekir,bu adamı da geneleve.
Oldu olacak,evlilik öncesi bilmem ne okulu açılsın,siz de (varsa )kızınızı oraya gönderin,iyice tecrübelensin,yazıktır evlendiğinde kocası boşamasın,hiç yoktan dul kalır. Tövbe Yarabbim, böyle bir örneği bize anlattığınıza göre onaylıyorsunuz demektir. Bundan şu çıkarımda bulundum; bu örneği olumlayan bir insanın evliliği devam ediyorsa,çoluk çocuğu falan varsa ne mutlu ona eşi oldukça deneyimliymiş.