Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Malezyalı müftü: ‘Evlilikte tecavüz diye bir şey olmaz’

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Soyle bakalim "ne anlatmaya calismisim?"

Yalniz terbiyersizl;igin ve saygisizligin luzumu yok.

Utanma yok mu sende!

Neden konuyu kisisellestiriyor ve kizimi da katiyorsun?

Ahlaksiz, terbiyesiz!

Sen inan bir mankafasin.

Benim bir haberi vermem nerden "onu onayladigim anlamina geliyor?"

Ayrica bu bir haber.

Kimsenin onayina ya da onaylamamasina bagli degil.

Sizler nasil bir yasam suruyorsunuz, nasil cevre ediniyorsunuz, merak konusu!

Cunku bir kisinin beyni bu kadar kustah cirkef ve saygisiz olamaz.

Bir haberin haberi verene mal edilmesi kadar bir dusuncesizlik ornegi ancak bu tip beyinler sayesinde oluyor.

Eger yazdiklarindan ozur dilemezsen, senin gibi bir kisiye lanet olsun.

Bakın, siz ne kadar terbiyeli iseniz ben de o kadar terbiyelim yada aksi diyelim. Burada,bu örneği, bu başlık altında tefrika roman gibi sunuşunuz tabii ki anlam içermektedir. Siz insanları ne sanıyorsunuz? Aptal,aşağılık ve sefil mi? Habermiş, HIH. Dünya nüfusunun neredeyse % 95 nin sahip çıktığı,önemsediği değerlere böyle aşağılayıcı şekilde yaklaşırsanız, haber niteliği dahi olmayan şeyleri getirip burada paylaşırsanız bu tür yorumları da sindirmeniz gerekir. Yayınladığınız ve haber diye yutturmaya kalktığınız ne idüğü belirsüz söz konusu paylaşıma kadar paylaşılacak haber mi kalmadı?

Demek ki savunduğunuz fikirlere kendiniz de karşısınız. Alınmanız bunu gösteriyor. Demek ki utanılacak bir şey. Bu durumda ben sizden değil, siz forum camiasından özür dilemelisiniz. Dilediğiniz lanet de size dönecektir,merak etmeyin!

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Bakın, siz ne kadar terbiyeli iseniz ben de o kadar terbiyelim yada aksi diyelim. Burada,bu örneği, bu başlık altında tefrika roman gibi sunuşunuz tabii ki anlam içermektedir. Siz insanları ne sanıyorsunuz? Aptal,aşağılık ve sefil mi? Habermiş, HIH. Dünya nüfusunun neredeyse % 95 nin sahip çıktığı,önemsediği değerlere böyle aşağılayıcı şekilde yaklaşırsanız, haber niteliği dahi olmayan şeyleri getirip burada paylaşırsanız bu tür yorumları da sindirmeniz gerekir. Yayınladığınız ve haber diye yutturmaya kalktığınız ne idüğü belirsüz söz konusu paylaşıma kadar paylaşılacak haber mi kalmadı?

Demek ki savunduğunuz fikirlere kendiniz de karşısınız. Alınmanız bunu gösteriyor. Demek ki utanılacak bir şey. Bu durumda ben sizden değil, siz forum camiasından özür dilemelisiniz. Dilediğiniz lanet de size dönecektir,merak etmeyin!

Sen ne kadar kustahsin.

Ben senin alien ile ilgili herhangi bir yorumda bulundum mu?

Sana ne benim ne haberi paylastigimdan, sana mi soracagim neyi paylasip paylasmayacagi mi?

Ortada alinma degil; senin her turlu hakaret ve ahlaksizligin var.

Sen ayni zamanda da hatasini bile algilayamayacak duzeyde gelismemissin.

Bir haberi paylasmak neden bir ozur gerektirsin.

Ben haberi bir seye mi mal ettim?

Iyiki senin gibi kustah terbiyesiz ahlaksiz densiz saygisiz bir kizim yok.

Olamazdi da zaten cunku ben boyle bir kiz yetistirmem.

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Sen ne kadsar kustahsin.

Ben senin alien ile ilgili herhangi bir yorumda buluindum mu?

Sana ne benim ne haberi paylastigimdan, sana mi soracagim neyi paylasip paylasmayacagi mi?

Orftada alinma degil; senin her turlu hakaret ve ahlaksizligin var.

Sen ayni zamanda da kustahsin.

Bir haberi paylasmak neden bir ozur gerektirsin.

Ben haberi bir seye mi mal ettim?

Iyiki senin gibi kustah terbiyesiz ahlaksiz densiz saygisiz bir kizim yok.

Olamazdi da zaten cunku ben boyle bir kiz yetistirmem.

Tüm kötü sözleriniz size paket içinde APS ile iade edilmiştir,alındı kağıdını imzalayıp,imzalamamakta özgürsünüz :biggrin: Bu haberi neye malettiğinizin farkında değilseniz inanın üzüm çekirdeğinden daha küçük bir beyne sahip olduğunuzu düşüneceğim (ki,beyninizi merak etmekteydim zaten)

Hatanızı fark etmenizi sağladığım için belki biraz küstah olabilirim,ama şükürler olsun terbiyesiz ve ahlaksız değilim. Saygısızlık konusuna gelince; bir nebze haklı olabilirsiniz,büyüğüme karşı büyük olduğu için,hatalı da olsa susabilirdim.

Aaa,siz üzülmeyin , annem, babam da benden çok memnunlar,benim gibi bir kızları olduğu için gurur duyuyorlar ve her fırsatta bunu dile getiriyorlar. İyi onlar benim ebeveynim olmuşlar. İyi ki de sizin gibi bir babam olmamış.:cool:

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Tüm kötü sözleriniz size paket içinde APS ile iade edilmiştir,alındı kağıdını imzalayıp,imzalamamakta özgürsünüz :biggrin: Bu haberi neye malettiğinizin farkında değilseniz inanın üzüm çekirdeğinden daha küçük bir beyne sahip olduğunuzu düşüneceğim (ki,beyninizi merak etmekteydim zaten)

Hatanızı fark etmenizi sağladığım için belki biraz küstah olabilirim,ama şükürler olsun terbiyesiz ve ahlaksız değilim. Saygısızlık konusuna gelince; bir nebze haklı olabilirsiniz,büyüğüme karşı büyük olduğu için,hatalı da olsa susabilirdim.

Aaa,siz üzülmeyin , annem, babam da benden çok memnunlar,benim gibi bir kızları olduğu için gurur duyuyorlar ve her fırsatta bunu dile getiriyorlar. İyi onlar benim ebeveynim olmuşlar. İyi ki de sizin gibi bir babam olmamış.:cool:

Sen benim beynimin tirnagi olamazsin.

Senin gibi karanlik cagdan kalanlar zaten cagdas beyinleri algilayamazlar.

Aramizda beyin gelisimi olarak en az bir 7 asir var.

Bir haber paylasmanin bir hata oldugunu dusunecek kadar da kus beyinlisin.

Umarim bu yazdiklarini da okuyorlardir.

"Kizim bu ne terbiyesizlik, hic tanimadigin baban yasindaki bir adama ve onun ailesinden biri olan kizina boyle sey yazilir mi?" demiyorlarsa da, kendileri bilirler.

Senin felsefe sitesinde ne isin var?

Bu sitenin Adina yakisir tek bir paylasimin yok.

Butun yaptigin baskalarinin yazilarini anlamsiz gereksiz sekilde ustelik hakaretler yagdirarak elestirmek.

Senin en buyuk saygisizligin tum site kitlesi Adina ahkam kesmek.

Aslinda senin gibi antisosyal bir beynin hic bir toplumda yeri yok.

Ancak boyle klavye saygisizligi yapabilirsin.

Umarim ayni sozlere klavyede degil de, gercek yasamda maruz kalirsin.

Bir gun birinin ailesine ayni saygisizligi yaptiginda seni bir guzel benzetir ve fiziki seklini degistirir.

Belki o zaman anlarsin klavye terbiyesizliginin gercek yasamda islemedigini.

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Sen benim beynimin tirnagi olamazsin.

Senin gibi karanlik cagdan kalanlar zaten cagdas beyinleri algilayamazlar.

Aramizda beyin gelisimi olarak en az bir 7 asir var.

Bir haber paylasmanin bir hata oldugunu dusunecek kadar da kus beyinlisin.

Umarim bu yazdiklarini da okuyorlardir.

"Kizim bu ne terbiyesizlik, hic tanimadigin baban yasindaki bir adama ve onun ailesinden biri olan kizina boyle sey yazilir mi?" demiyorlarsa da, kendileri bilirler.

Senin felsefe sitesinde ne isin var?

Bu sitenin Adina yakisir tek bir paylasimin yok.

Butun yaptigin baskalarinin yazilarini anlamsiz gereksiz sekilde ustelik hakaretler yagdirarak elestirmek.

Senin en buyuk saygisizligin tum site kitlesi Adina ahkam kesmek.

Aslinda senin gibi antisosyal bir beynin hic bir toplumda yeri yok.

Ancak boyle klavye saygisizligi yapabilirsin.

Umarim ayni sozlere klavyede degil de, gercek yasamda maruz kalirsin.

Bir gun birinin ailesine ayni saygisizligi yaptiginda seni bir guzel benzetir ve fiziki seklini degistirir.

Belki o zaman anlarsin klavye terbiyesizliginin gercek yasamda islemedigini.

O kadar ama, o kadar komiksiniz ki,1 numara mizah dergisi gibisiniz. Gülmekten yerlere yatıyorum.:biggrin::biggrin:

Donkişot kulaklarınız çınlasın,döndönkıvır turizm skıştığında trafiğe çıktığı hakaret hattında seferlerine başlamıştır:biggrin:. Yardımcı kaptana ihtiyacı var mı? Onu ben bilemem

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Haa,gülerken belirtmeyi unutmuşum,sizin fikirlerinize uymadığım için mi,karanlık çağ çocuğuyum,antisosyalim,felsefe sitesinde işim yok, falan filan? Evliliğe bakış açım nedeniyle mi beynim 7 asır öncesine ait? Tabii sizin görüşünüze uygun düşmeyen yorum yapılamaz değil mi? Siz ne derseniz doğru O'dur. Ailem bana gerektiği yerde saygı göstermeyi,gerektiği yerde fikrimi açıkça belirtmeyi öğretti. Sizin hiç bir hakaretvari sözünüz beni etkilemiyor, hiç kendime alınmıyorum bundan emin olun. Bol bol gülüyorum sadece :cool:

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular