Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
ufo infared aynı işte aynı değilmi onların güvenlik önlemleride var zaten :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Gece 3,30 da benim evime modemi açarmısın reset atarmısın gibisinden telefon gelse kan çıkar :) gerçi bilgisayardanda modeme reset atılabiliyor :)
normal insan evladı o saatte uyuduğu için tabi :cool: ,de git yat diycem şimdi bak sabah olsun hayrolsun,mekanı terket uyu ,al işte ablalık modum kaçtı ,ben freelancer im zaten ,az yalnız kalıp melankoli yapıcam :)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Yahu gidicemde bir yandanda burda tek başına kalıp depresyona girme diye gidemiyorum amaaan her normal insan gibi bakarsın kimse yok kapatır üç beş etrafta gezinir sonrada vurur kafayı biraz kestirirsin demi :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
aslında şöyle bir planım var;kendi elimle açtığım derin kesinin üzerine ,steril gazlı beze şöyle bir kilo kadar kaya tuzu döküp iyice saracağım.bipolarım zaten sıkıntı yok,depresif atak kısmını atlatacağım.bak saçmalatma beni iyice ,eywallah ince fikrin için alışık değilim neyse sağol richman inansanda inanmasanda Allaha emanet ol.:)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
richman zengin adammı demek ya riçiriçden hatırlıyom köpeği dolar vardı hani :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
bak sende de çağrışımlar başladı,doğru aynen o sebepten ama ,iş bağlantına atıfta var biraz ,bak cevap vermemeyi saygısızlık sayıyorum diye yazıyorum , o zaman ben gidiyorum heri ,ıyyyh heri olmadı bu ne böyle..o zaman ben kaçar haydi bakem.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Bilmeyen arkadaşlar heri demek çorumcada adam kişi yada o sen anlamları taşıyor herif den geliyo bir dönem herice diye bi forum vardı yaklaşık on sene önce orda takılırken öğrenmiştim.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
teşekkür ederiz açıklama için, ben gidiyorum hayırlı geceler hepinize misafir dahil,
arkadaşlar çıkarken ışıkları kapatıp,kapıyı kilitlerseniz sevinirim bende yedek var.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Anladık ya tamam gidiyom ben bi dahada gelirsem ayın 20 sindeki doğum günlerini ve 20 sine yakın olanlarıda hiç sevmiyorum ama görüşemezsek doğum günün kutlu olsun meyelan.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
eyvallah ,21 ama olsun ısrar ve inatla organizasyon yapıyorum ,kırdık üzdük isek affola dostum sohbet için de teşekkür ederim ,

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Ne üzücen kırıcan ya cam bebekmiyim ben yoksa ben anlamadan sen bana kötü birşeymi söyledin bakıyım :) Ayın 20 sindeki doğum günlerini başka sebeblerden ötürü sevmiyorum benimkisi kasım 5 te :)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Ha yoksa benmi kırdım üzdüm birşey yaptım bu konuşmadan fena kıllandım ben ha :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
akrep olarak son nokta bana ait diyorsun tamam seninkinide kutlarız mesaj alındı üzülme sen ,:)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Tamam tamam yeter bu işkence ben yazdıkca yazasın geliyor demi :) ama ne bilim kırdıysam üzdüysem filan diyince ben ne olduki filan oldum bu arada ben akrepmi oluyom boğamı kurbağamı pek anlamamda aman neyse tamam sustumya sustum iyi geceler yatıyorum ben bundan sonraki mesajından sonra söz veriyorum yazmıycam :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Okur Yazarın banı süresince bende kendimi banlıyorum , bende biraz ara versem iyi olacak :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
bu özgürlük admin sınırına giriyor bence,ciddi ban almayasınız sonra,herhalde farketmiyor

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
bu özgürlük admin sınırına giriyor bence,ciddi ban almayasınız sonra,herhalde farketmiyor

evet anlaşılan o ki öyle :) neyse inatlaşmayacam :)

Olabilirden yoksun olmak herşeyin bizim için ya zorunluluk yada bayağılık haline dönüşmesi demektir.. olabilirini kaybeden kendi benini kaybeder, insan zorunluluklar içinde ben olamaz yok olur. (kierkegaard)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular