Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
arkadaslar hepnizie iyi haftasonu diliyorum. ve bir sorum olacak, okudugum bir paylasimi nasil begenebilirim. bunu pek anlayamadim. cünkü begen gibi bir secenek yok?

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
arkadaslar hepnizie iyi haftasonu diliyorum. ve bir sorum olacak, okudugum bir paylasimi nasil begenebilirim. bunu pek anlayamadim. cünkü begen gibi bir secenek yok?
sana da güzel bir gün dilerim,beğen normal de var.fakat bende ki bu pc de yok,öbüründe var tarayıcı farklı sadece belki ondandır desem

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
hava kapalı,şu tarifsiz iç sıkıntımın bir kapatma düğmeside yok,huzur,sukunet,haddi hazmedebilme,çok soru sorma meyelan,yoksa yine heyelan..

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
meyelan şehir istanbulmuydu?
istanbul çün ki buzzzz ve kapalı.
ama olsun mutlu olmak için biraz sıcak içecek ve güzel düşler yetmiz mi?

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Benide kırmızı yapın parası neyse vericem derken espiri yapmıştım allahtan bordo yapmışlar borçlanmadım :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63

top 10 listesi geri gelmiyor anlamında dedim:) ya çokta önemli değil..ayrıca üye girişi yapmadan sayfaya gelince görüküyor..başka bir tarayıcıdan üye girişi yapmadan foruma gel listeyi o pencereden takip et eğer çok alışmışsan bu listeye..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
top 10 listesi geri gelmiyor anlamında dedim:) ya çokta önemli değil..ayrıca üye girişi yapmadan sayfaya gelince görüküyor..başka bir tarayıcıdan üye girişi yapmadan foruma gel listeyi o pencereden takip et eğer çok alışmışsan bu listeye..

Bu çözümü zaten problemle karşılaşır karşılaşmaz bulmuştum genede sağol ama bu yöntem çok uzun ,olmuyor ordan oraya sırf bu siteye girmiyorumki başka işlerimde oluyor.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Bu çözümü zaten problemle karşılaşır karşılaşmaz bulmuştum genede sağol ama bu yöntem çok uzun ,olmuyor ordan oraya sırf bu siteye girmiyorumki başka işlerimde oluyor.

Phi çözer yakında umarım o zaman..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Çözüldü çözüldü Phi çözdü sonunda oh be dünya vermiş tekrar tekrar sağol Phi bir numaralı adminimsin bundan sonra :))))))))))))

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Teşekkür ederim valla gözümüz aydın rengim bile normale döndü heee herkese tavsiye ediyorum süper bi bağlantı bi yere tıkladım herşey düzeldi :))))

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular