Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
Bu problemi internet Explorer da yasiyorsan bide google chrome dan gir hesabina diyecektim. Ya da tam tersi.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Mantıklı denedim ama olmuyor ve şunuda belirteyim çıkış yaptığım zaman o güncel son on konu çıkıyor.Bu mantıkla üyelik ayarlarımdan kapatmaya yetkim olan fakat açmaya yetkim olmayan birşeyi değiştirmiş gözüküyorum

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
Guncel istatistik ekranini kapat diye bi sekme vardi ona tikladim simdi de cozmrye calisiyorum ama bu sefrrde aç diye bi sekme yok hahaha:D

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
:):) davinci bu yardimlasma merakaniz bana bir animasyonu hatirlatti. paylasmadan edemeyecegim, ama gece gece sizin ve flzf yazismalari tebessüm ettirdi bana... umarim sorunu cözersiniz... [video=youtube;4eWjgWa81iw]http://www.youtube.com/watch?v=4eWjgWa81iw[/video]

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Nasıl berbat bir duyguymuş değilmi yaaaa uğraş şimdi profil ayarlarınla belki bulursun :)) Bak şimdi senle bir ortak noktamız daha oldu davinci :)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Ama harbiden cep telefonundan heleki nokia s60 v5 sistemden opera browser ile girenlerin dikkatine orda birşeye bastığınızda o güncel istatistikler kapanıyo haberiniz olsun. Sen hangi telefondan girdin symbian android windows hangisi [MENTION=4530]daVinci[/MENTION] :)

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
Android galaxy s4 ten grdim. Simdi daha iyi oldu en azindan yandas oldum sana.:D

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Valla sağol ya epey bi rahatladım artık kendimi daha az yanlız hissediyorum arkadaşız bundan sonra ilerleyen dönemlerde kardeşliği düşünebiliriz ben senden büyüğüm abi diycen ama bana :))))

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular