Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
Forumu egitimciler basmis:D @exelegitmeninden baska [MENTION=4550]veriegitmeni[/MENTION]de uye olmus foruma:D hosgeldiniz diyorum.

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
benim sinema veya televizyonla isim olmaz kamerayi sevmem, o anlamda sorun yok yani. Tiyatro baska bir dünyadir, seytirirken seyredersiniz insanlari. yasamak nefes almak Kadar keyiflidir bu.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
benim sinema veya televizyonla isim olmaz kamerayi sevmem, o anlamda sorun yok yani. Tiyatro baska bir dünyadir, seytirirken seyredersiniz insanlari. yasamak nefes almak Kadar keyiflidir bu.

Anladım insanların zor ve özel tutkuları olması güzel hayatta en büyük zevk başkalarının yapamassın dediğini yapabilmek miş bi abimize göre :)Ben nmesela sahnede öyle bir performans gösteremezdim zor valla iyi beceriyorsunuz zaten hayatta gittikce sıradanlaşırken böyle eğlenceli işler bulmak lazım bir yerde

O eğitmenleri bende farkettim bir iki mesaj atıp kaçıyolar ulu bilge güzel insanlar :)

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
:) cok güzel bir fotograf secmissiniz ,,, ben severim böyle aforizmalari .. iyi bir secim olmus,, ben<<<<<< begendi

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Ben sevsemde sevmesemde mahkum olduğum mutlak son bu malesef yalnız adam tıpkı kardan adam :)

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
bu yalnizlik kavrami sizde cok derinde yer edinmis, nicin bilmem ama yalnizlik o Kadar karamsarlik vermiyor bana, insanin kendini görmesini sagliyor, kendiyle konusmasini, kenini aramasini. Hayati bir yogurt kasesi gibidir, üstünün kaymagini ye, dibine dalma diyenlerin aksine bazen derine dalmak gerekir. yalnizlik bu yüzden ise yarar. Hayati sorguladiktan sonra ne istedigini bilen anlayan olursunuz.. Ama asil önemli olan insanlari oldugu gibi Kabul Edip onlardan soyutlanmadan ortak bir noktada bulusmak.
Yanilmiyorsam Necati Cumalinin Evlilik adli rübaisi söyleydi, Bir yanliz bir yalnizi, yalnizligina misafir eder.
Necati Cumali´nin yalnizliga dair btinlemeleri coktur.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Kendini ararda bulamazsa insan yalnızlık o kadarda iç açıcı değildir. Derinlere dalma boğulursun derlerya haklılar yalnız olmayanlar enazından düşünmezler düşünecek birileri vardır çünkü. Birilerinin aklında olmak heleki değer verdiğin birilerinin, bambaşka bir duygudur. Evet yalnızlık empatiyi anlamayı hoşgörmeyi öğretebilir ancak bir o kadar da soğuktur yalnız olanların yüreği

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
aslinda yanlizligi anlatmaya calistigim Kavusma adli Kücük bir hikaye dememi paylastim bura, elestirilerinizi beklerim. Yalnizlik kimsenin sahsi tercihi degilir. Yüregine sogukluk düsmüs bir yanlizin derinlerinde pek cok aci yasanmisliklar vardir ve bunun getirisidir yanlizliga sarilmasi.
bir bakima hayata küsmek gibidir. Oysa yasmak icin ne cok neden var

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
O hikayeyi okumaya anlamaya korktum açıkcası hikayedekinin yalnızlığını da hissetmekten ordaki adama acımaktan ve kendimi o adama benzetmekten korktum. Yaşamak için pek çok neden var derken yalnız biri için o kadarda çok neden yok aslında. Şahsen hayata küsmek istemem ama hayat bana küsmüşse ben ne yapayım :) inadına gülümseyeyim değil mi gıcık etmek adına inadına gülümseyelim.:))

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
O hikayeyi okumaya anlamaya korktum açıkcası hikayedekinin yalnızlığını da hissetmekten ordaki adama acımaktan ve kendimi o adama benzetmekten korktum. Yaşamak için pek çok neden var derken yalnız biri için o kadarda çok neden yok aslında. Şahsen hayata küsmek istemem ama hayat bana küsmüşse ben ne yapayım :) inadına gülümseyeyim değil mi gıcık etmek adına inadına gülümseyelim.:))

Hayata küsmek Bu dünyadan göcmekle es degerdir. Bence kirgiliklar küstürmesin. Hem Yalniz görünen ve cok kisitli imkanlarla yasayan yasli bir adami anlatiyor olsada o hikaye, yinede yanliz degil, varligina inandigi dostlari var :))

Merak etmeyin, tüm hikaylerim böyle Dramatik degil :)) ben mizahciyim, gülmeyi ve güldürmeyi tercih ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular