Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
bozuk flzf a alışamayız ,senin askerlik anılarını yazmaya yüreğin varsa okuruz yaz yaz dinlemekten kolay:Dbixiyle çekilmiş,yada tank üzerinde ihtimamlı çekilmiş fotoğraf koyarsan daha renkli olabilir :cool:umarım şaka yapılma saatin geçmemiştir.bir korku sardı birden.
Sen bixi yi ne biliyon :) allahtan fazla askerlik fotoğrafım yok Ama ben burdan tyoyu kaptım gerçi öncedende biliyorumya askerlik anılarını anlatmak bir numaralı ofsayt malzemesi futboldanda ne anlarım ya :p

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
ofsayt nedir diycem bilemeyeceksin o zaman,istersen aktif pasif ayrı anlatayım ,ama anlamazsın filan ayıp olur.bixi tüm askerlerin kep bot palaska gibi ortak eşyası değil mi,herkeste var nasılsa:)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38

bu görüntüler cok hos

Bende o görüntüleri ekleyen a9 daki sunucu kızların makyaj yapmadan önceki hallerini beğeniyorum :) Bi fikriniz varmı neden insan öyle pavyon kadınları gibi makyaj yapar :)

Bunu a9 tvyi ömrünüzde birkez olsun seyrettiğinizi ve videoyu ekleyen kişinin a9 oldunu bildiğinizi varsayarak yazıyorum.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
hastasıyız dede diye bir laf var ya demem ayıp olursa sileyim walla..ama onlar mutant değil mi gerçek mi yani hepsi.noluyor hangi yıldayız burası neresi.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
ofsayt nedir diycem bilemeyeceksin o zaman,istersen aktif pasif ayrı anlatayım ,ama anlamazsın filan ayıp olur.bixi tüm askerlerin kep bot palaska gibi ortak eşyası değil mi,herkeste var nasılsa:)

:) )))))))))))))

evet bixi askerin ortak malzemesi palaska gibi :)))))))))))))))))))))))))))

Ayıp olmaz aktif pasif ayrı anlat anlarım olmadı googleden bakarım :)

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
ben konuyu kacirdim galiba nasa görüntülerinden buraya nasil gelindi?? Makyaj a9 devrem mi yandi yine benim,, bir tafel cikolata daha yesem iyi olacak

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
hastasıyız dede diye bir laf var ya demem ayıp olursa sileyim walla..ama onlar mutant değil mi gerçek mi yani hepsi.noluyor hangi yıldayız burası neresi.

Benim pc senle aynı tepkileri vermeye başladı meyelan o yüzden iyice yavaşladım yaşlılıktan değil çok zorluyorum mereti ne yapsın aynı anda bisürü işlem yapıyor :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
öyle google amcadan anlamak zor oluyor biraz ,neyse ben biraz etrafı dolaşayım ,nolur nolmaz kedi filan girer içeri...hadi kalın sağlıcakla iyi uykular hepinize.sayın misafirler bu saatte misafirlik olmaz şu kenarda yatın uyuyun bu satten sonra bir yere bırakmam sokaklar tehlikeli taksi de yok,hadi bakalım..

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
öhömm öyle lüks hayat yok efenim bizdesüt çikilota gibim .ama gerçekten kaçayım görev bilinci ,profesyonellik Allah Allahh haydi hopp .yok yetmedi bu gaz bakalım birazdan bi daha denerim.

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
öhömm öyle lüks hayat yok efenim bizdesüt çikilota gibim .ama gerçekten kaçayım görev bilinci ,profesyonellik Allah Allahh haydi hopp .yok yetmedi bu gaz bakalım birazdan bi daha denerim.

:)) evet hem cikolata hem süt cok pahaliya gelir. kolayliklar diliyorum meyelan hayirli sabahlar

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Evet evet benimde şöyle bir toparlanma ihtiyacım vardı hatırladım hatırladım reaNKARNASYONCU bilgisayarın fişini çektim az soğudu kafamada 2 şaplak attım şöyle enseye doğru bilincim yerine geldi eee nerde kalmıştık efendim .... bencede abbas güçlü artık genç bakışı sunamayacak kadar yaşlandı tabiki :))))))

meyelanında elinin altında olsa öyle tariflerim varki ama şimdi eşitliği bozmamak adına tarif etmiyorum bende enseye şaplak dışında birşey yemedim diyim bari.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Meyelan nöbet tutuyo hadi sen niye yatmadın orası amerikamı yoksa orda sabahmı seyrialemir. :)

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
Evet evet benimde şöyle bir toparlanma ihtiyacım vardı hatırladım hatırladım reaNKARNASYONCU bilgisayarın fişini çektim az soğudu kafamada 2 şaplak attım şöyle enseye doğru bilincim yerine geldi eee nerde kalmıştık efendim .... bencede abbas güçlü artık genç bakışı sunamayacak kadar yaşlandı tabiki :))))))

meyelanında elinin altında olsa öyle tariflerim varki ama şimdi eşitliği bozmamak adına tarif etmiyorum bende enseye şaplak dışında birşey yemedim diyim bari.

arastirdigim konularin disinda bir meslege Sahib oldugumdan düsüncelerimin bulandiginda aklima ilk gelen cikolata atistirmak oluyor. Vücutta enerjiye dünüstügü icin Seker türleri iyi bir secimdir. :)) meslek defermasyonu bu olsa gerek, bilgisayardan kaynakli sorunlarinda bir paker enerjicikolatasiyla cözebilsek ne iyi olurdu. kafaya caplak daha riskli gibi

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
neymiş o bilgisayar kaynaklı sorun belki çözerim körün taşı körün başını yararmış sanırım öyle birşeydi :) ?

meyelan bu arada o çiçekler arasında koşturan asyalı küçük kızı nerden buldun tombişde birşey :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
etnik kökenini bilmiyorum öyle şirin bişey olsun içimi açsın dedim görseller bu hanım kızı uygun gördüler bizde beraber takılıyoruz da artık evine bırakasım var ailesi arar bence.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Ama birşey başarmak için hırslı ve oldukca şirin çabayı bu kadar uzaktan bile yüzünde görmek onu başardıkca mutlu olması hoş bir tebessüme neden oluyor bende :) Örneğin istediği kadar hızlı koşma isteğini gerçekleştirmesi ve bunun için gösterdiği gayret duyduğu mutluluk dudaklarını içeri bükmesi çok tatlı :))

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
bu kadar kritiğini bulmak ancak benim gibilere has sanırdım,demek sende biraz deyneğini saklayanlardansın aynı çağrışımları yapmıştı ve fakat üst aşama yorulma ihtimalini düşündükçe daralıyorum..

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular