Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Bende hem okuyorum hemde copculuk yapiyorum [MENTION=469]flzf[/MENTION] :D

copculuk diyince polis filan sandım meğer çöpçülük demek istiyormuşsun. Biliyormusun tanıdığım bir çöpçülükten emekli olmuş amca var ne zaman görsem elini öpesim gelir çoluğunu çocuğunu okutmuş okutmak için hala çırpınıyor adam gibi adam işte :)

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
copculuk diyince polis filan sandım meğer çöpçülük demek istiyormuşsun. Biliyormusun tanıdığım bir çöpçülükten emekli olmuş amca var ne zaman görsem elini öpesim gelir çoluğunu çocuğunu okutmuş okutmak için hala çırpınıyor adam gibi adam işte :)
Bencede adam.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
oralarda da yağmur çok mu böyle ,kafamıza yıldırım düşecek nerdeyse,sonbahar depresyonumu tetikliyor zaten sevmiyorum..bide yıldırım düşse fark yapmaz moddayım ,düş düş ..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Bazen muhabbetin asitlik ortamını arttırıyormuyum ne :) Derken üstten beklenen bir mesaj evet epeyce bir yağmur var şuan gümbür gümbür berekettir yağsın bence :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
yok yok yağmur nötralize eder ,her konuya atlıyorum sanki bende şu sıra nolcaksa ..ben gideyim kendime bir şarkı beğeneyim en iyisi.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Eleştirecek kimse kalmadı ya kendimizi eleştirmeye başladık :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
şurdan biri geçsede sataşsam diyosun yani ,aha seyrialemir burdaymış karışılabilir zannımca.hakketen gün geçtikçe ne kadar da sakin biri oldun sen flzf yaşlandın sanki.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Benim şiddet odaklı hangi mesajımı gördün ki meyelan aa üstüme iyilik sağlık :) [MENTION=4544]seyrialemir[/MENTION] de reankarne olacaklara allahtan şifa dilemekle meşgul zannımca :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
ot böcük olasım var benimde iyice okusun öğrensin beraber geçeriz çemberin dışına belki,insan olduk bir nane anlamadık ,anlamadım yada.
şiddetten güç alamaya döndermişsin işi o sebepten yaşlanmışsın diyorum neyse öfke iyidir,bende de şık durmaya başladı.
ya benim uykum var sanki saçmaladım gibi ..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Henüz saçmalamadın ama saçmalayabilirsin söz veriyorum kimseye söylemem :) 8 e kadar dedin nöbet ne uykusu daha dur 35 dk sonra 4 saat kalıcak :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
o zaman ben kalıbı bozmadan nasıl rüya görülür konulu bir düşünsel çalışma yapayım dönerim:cool: dönmezsem mevzu derindir dokunmayın ,

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Aklıma ne geldi bi gün askerde nöbetteyiz bi alt devre ile muhabbet ediyoruz birden yıldız kaydı dediğimiz olay oldu. Çocuğa şansa bak lan ömrü hayatım boyunca böyle birşeye belki bir daha denk gelmem hatta yanımda biri varken denk gelme olasılığım sıfır gibi birşey ve alınma ama yanımda sen varsın ben böyle şansın taaa. Hep filmlerde görürüz ya aşıklar elele tutuşurken konuşurken filan yıldız kayar romantik olur ya hatta cikletin üzerinde o resim vardır ya bende denk geldiği ana bak :)
Üstüne birde nöbetçi subay kontrole geldi ne soruyo adam şaşırmış parolayı filan geçmiş enterasan bir olay oldumu diyo bende yapıştırdım cevabı Komutanım atmosferimiz sınırlarında bizim hava sahamızı izinsiz işgal eden cibiliyetsiz bir göktaşı yandı bitti kül oldu demedim tabi yıldız kaydı dedim sadece birde komutanım bu olay göktaşının atmosferde erimesi sonucu oluyormuş sanırım dedim. Orda birşeyi tam bilemezsin komutanın bilir :)

seyrialemir

Yeni Üye
29 Eyl 2013
258
1
0
Aklıma ne geldi bi gün askerde nöbetteyiz bi alt devre ile muhabbet ediyoruz birden yıldız kaydı dediğimiz olay oldu. Çocuğa şansa bak lan ömrü hayatım boyunca böyle birşeye belki bir daha denk gelmem hatta yanımda biri varken denk gelme olasılığım sıfır gibi birşey ve alınma ama yanımda sen varsın ben böyle şansın taaa. Hep filmlerde görürüz ya aşıklar elele tutuşurken konuşurken filan yıldız kayar romantik olur ya hatta cikletin üzerinde o resim vardır ya bende denk geldiği ana bak :)
Üstüne birde nöbetçi subay kontrole geldi ne soruyo adam şaşırmış parolayı filan geçmiş enterasan bir olay oldumu diyo bende yapıştırdım cevabı Komutanım atmosferimiz sınırlarında bizim hava sahamızı izinsiz işgal eden cibiliyetsiz bir göktaşı yandı bitti kül oldu demedim tabi yıldız kaydı dedim sadece birde komutanım bu olay göktaşının atmosferde erimesi sonucu oluyormuş sanırım dedim. Orda birşeyi tam bilemezsin komutanın bilir :)

:))) hahahahahaha
cok hosuma gitti bu ani. hani normalde askerlik anilarini dinlemekten hic haz almam ama güzeldi bu.. iste buda yasadiklarina nasil baktiginla ilgili sanirim :))

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
nasıl rastlamamış sana en az 500 kere görmüşümdür astroit yağmuruna da mı rastlamadın

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Zaten bende anlatmayı sevmem ama bazen çenem düşüverir benim biraderde askerden geleli 6 ay filan oluyo bi anlatmaya başlıyor sanırsın general olarak yaptı geldi askerliği bozmuyorum tabi çocuğu şimdi aynı hikaye sende beni bozmamak için demiyon değilmi öyle :)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
nasıl rastlamamış sana en az 500 kere görmüşümdür astroit yağmuruna da mı rastlamadın

Yahu öyle böyle düşmedi ne oluyo saldırıya filanmı uğradık dedik gerçekten ortalık bi nda aydınlandı kafamızı çevirdik o beyaz ışığın yanındaki sarımsı ışığı bile gördük diyebilirim biraz zor rastlanır bi olaydı gerçekten.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
bozuk flzf a alışamayız ,senin askerlik anılarını yazmaya yüreğin varsa okuruz yaz yaz dinlemekten kolay:Dbixiyle çekilmiş,yada tank üzerinde ihtimamlı çekilmiş fotoğraf koyarsan daha renkli olabilir :cool:umarım şaka yapılma saatin geçmemiştir.bir korku sardı birden.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular