Bende senin yaşını merak ediyorum onun ki ile birlikte![]()
dün bir bugün iki dur bi hele seni de bi tanıyalım ajan mısın nesin gelir gelmez adın ne yaşın ne nüfusuna mı alacan mubarek...bizim geçmişimiz sakıncalı..sen bi eğleş bakalım buralarda..inmisin cinmisin öğrenelim hele..
dün bir bugün iki dur bi hele seni de bi tanıyalım ajan mısın nesin gelir gelmez adın ne yaşın ne nüfusuna mı alacan mubarek...bizim geçmişimiz sakıncalı..sen bi eğleş bakalım buralarda..inmisin cinmisin öğrenelim hele..
@turuncu bu forum felsefeyle ilgiliysen kaynak niteliginde. Daha onceki basliklara bakarak baya bilgi sahibi oldum kaynak olarak kullanıyorum. Bu arada hosgeldin.
sende 15 göstermiyorsun ya neyyyyyse..bu günlük bu kadar yeter..υɔиυяυт;126819' Alıntı:Sakal emin ol tek derdim bu yıl tanıstıgım felsefeye olan merakım ve felsefi yorumları okuyup , yorum yapmak. Yani formdaki üyelerle ugrasmak değilayrıca adından ve yasından ne öğrenebilirim ki? Kasma bence bu kadar .Ama benden büyüğe benziyorsun ,
υɔиυяυт;126823' Alıntı:Hoşbuldum , teşekkürler. Sizler benden deneyimlisiniz , Felsefe konusunda kendimi nasıl geliştirebilirim? Yaşıtlarımla bu konuyu ne zaman konussam ünlü filozoflardan söz ezberle falan diyorlar.Ama ben kendi fikirlerimi kullanarak yorum yapmak , felsefeye dahil olmak istiyorum.Monoton bi beyin olmak bana göre saçma .Emek vermeye bile değmez.. Felsefede kendimi nasıl geliştirebilirim? Teşekkürler.
25 flzof 25 yasindayim. Ben bisey atip tutmam ne soyledysem arkasindayimHazır yeri gelmişken davinci leonarda sen kaç yaşındasın![]()
biz kısaca koğuş nöbeti diyoruz mecburen yani,8 e kadar yolu var arada oluyor işte![]()