Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
[MENTION=469]flzf[/MENTION] gel ayin yapalim demiyorum otrup bi cafeye tanisalim diyorum merak etme ben varken bişey olmaz sana:D

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
misal ben asosyalliğimin içinde bir canavar peydah olmuş derim.düşünmek lazım ,güvende ve pc başında kalınız:D

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Ben işportacıyım ankarada yaşıyorum al tanıdın oldu bitti daha ne istersin ki :) Ne yiyip içtiğime gelince alkol sigara kullanmam onun dışında soğan sarımsak hariç her türlü sebze meyve et tavuk yer içerim :p

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
Gercekten ciddi misiniz [MENTION=469]flzf[/MENTION] [MENTION=4517]meyelan[/MENTION] bu kadar cekiniyo musunuz insanlardan??

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Iyi geceler [MENTION=4498]karamel[/MENTION] ben yokken yazilanlara bakiyordum. Baya yazilip cizilmis. [MENTION=3591]sakal[/MENTION] bu chatbox olayi dahice tesekkurlerimi sunuyorum. Benim aklimda da bir fikir varda sizin düşüncelerinizi de alayım bir organizasyon duzenlesek tanissak gorussek??? Nasil olur???

aslında bir etkinlik düzenlemek lazım,başka bir başlıkta teklif etmiştim flzf a havalar soğudu diye kıvırdı..platonun mağarasını canlandıralım istiyorum..her hangi bir dağda mağarada bir haftalık kamp kurabiliriz.

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
[MENTION=3591]sakal[/MENTION] bunlar cay icmeye bile gelmiyorlar magara biraz zor:D ama tanistiktan ve guven ortami olustrulduktan sonra senin fikrinde cok guzel bence

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
aslında bir etkinlik düzenlemek lazım,başka bir başlıkta teklif etmiştim flzf a havalar soğudu diye kıvırdı..platonun mağarasını canlandıralım istiyorum..her hangi bir dağda mağarada bir haftalık kamp kurabiliriz.

Valla hacı birbirimizi tanımamız lazım sonra çok önemli tenimizin uyumu bu muhabbet nerelere doğru gidiyo yahu :)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Gercekten ciddi misiniz @flzf @meyelan bu kadar cekiniyo musunuz insanlardan??
kaos yaşadım bir an ,aşırı sosyal sağa sola selam verip yürüyen tiplerdenim aslında,neden tırstım inceden bak benimde bu konuya eğilmem lazım şimdi.
yok korkmuyorum ama belki zaman sorunu,yada efsunu mu kaçar forumun öyle bir şeydir belki..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
[MENTION=3591]sakal[/MENTION] bunlar cay icmeye bile gelmiyorlar magara biraz zor:D ama tanistiktan ve guven ortami olustrulduktan sonra senin fikrinde cok guzel bence

bugünden yarına olacak bir şey değil,ilerleyen zamanlarda bu konuyu gündeme getiririz belki bir başlık açarız katılan katılmayan belli olur organize ederiz..öyle klavye başında platon dan atıp tutması değil,bu varoluş,evren tanrı konularını ilkel bir ortamda tüm bilgilerimizi formatlayarak yeniden yorumlayabiliriz..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Herbiriniz bi taraftan uçuyosunuz bu ne cesaret ben anlamıyorumki hayır ben sosyal hayatın tam ortasındayım tam dünyanın merkezindeki ülkenin merkezinde sizin kadar cesur olamıyorum ne yapim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular