Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim olmasam,diğer tamlar ne anlam ifade edebilir ki?
Lakin,her insan zaman zaman kendisini yalnız,eksik,yorgun hissedebilir.
Önemli olan tamamlamayı,tamamlanmayı başarabilmek.
Kendisiyle ve diğerleriyle.
Eksikliğimin olmamasından eksikliğin eksikliğini hissediyorum. Bu eksikliğin eksikliğini hissediyorsam eğer eksiğim vardır o zaman ben nasıl eksikliğin eksikliğini hissediyorum. Bence bu sözün devamını dolduracağımıza bu sözün temelini dolduralım ki böyle yıkılmasın...
kendi eksiliği mi varlığımda tanımlayınca daha bir eksik oluyorum.. en iyi kendim dahil boş vermek her şeyi.. Bilinen tüm masalları hikayeleri efsaneleri yakıp yürümek.. karşılıksız beklentisiz adımlar içerisinde.. Yol ayrımlarına gelince şöyle bir bakıp dünyaya yaratıcı'ya gülümsemek kendine.. Ve yapabilirsem ömrümde bir kez olsun kanmamak kendime...
asıl olan insanın kendisidir. ne aile, ne dostlar, ne sevgili bizim iç dünyamızı asla anlayamaz. zaten bizde kimseye açmak istemeyiz sırlarımızı. maskelerimizin düşüp savunmasız kalmamızdan korkarız belkide. hal böyle olunca da yüzeysel ilişkiler kurup yüzeysel yaşıyoruz bunun sonucundada. ve belkide fark etmeden kendi kendimizi amansız bir yalnızlığa itiyoruz. ve hiçbir şey yalnızlığımıza çare olmuyor