Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

husam95

Yeni Üye
16 Nis 2011
39
0
0
42
Ufak bir şiirimi daha paylaşayım...

Ben gecelerini alayım
Sana gündüzlerim kalsın
Güneş eksik olmasın yüzünden
Ben aya da razıyım

Ben kışını alayım
Sana baharım kalsın
Sen hep gül,
Ben soğuğa da razıyım

Ben sevgini alayım
Sen herşeyimi al
Unutmayacağım seni sonsuza dek
Anla seveceğim hep
....

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
Özlemişim fikir çarpıştırmayı. Bu bana iyi gelen bi' iş, şimdi çok daha iyi anladım. Sanki dolmuşum bu süre zarfında, düşünceler dökülmeyi beklemiş zihnimin bi' köşesinde umutla. Onlara fırsat tanıyınca patır patır döküldüler.

Tüm bunları düşünürken kahvemi yudumlamak da paha biçilemez :)

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
.
Bir martıyı ağlattın işte
Bir çocuk garanti intihar eder artık.

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Düştüm düşüntü denizine
Boğuluyorum desem de
Yardım etmez kimse
Sevmiyor zaten beni kimse...
(Talha CAN)

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
Bugün aklıma geldi ki Uykusuz almayı unutmuşum bu hafta, gittim ve hemen alıp kendime bir iyilik yaptım. Ek olarak Penguen de aldım bu hafta, iyiyim ohh...

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
Sen iyi biri değilsin. Neden iyi şeyler duymak istiyorsun?

nilüfer

Yeni Üye
29 Kas 2008
246
0
0
35
İyi biri denildiğinde iyi sıfatı tek başına o birinin iyi olduğunu gösterir mi? Ancak başka birilerine kıyasla o birinin iyi biri olduğunu söyleyebilirsinki bu o birinin tek başına bakıldığında iyi olduğunu göstermez.

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
İyi biri denildiğinde iyi sıfatı tek başına o birinin iyi olduğunu gösterir mi? Ancak başka birilerine kıyasla o birinin iyi biri olduğunu söyleyebilirsinki bu o birinin tek başına bakıldığında iyi olduğunu göstermez.

"İnsan herşeyin ölçüsüdür" demiş sofistlerden Protagoras...

iuflsfozkn

Yeni Üye
8 Ocak 2011
641
0
16
39
ERROR....
mesele sıfatları doğru şekilde kullanamamak...birine iyi dediğimizde onu tanımlamış olmayız..önce iyi nin tanımı yapılmalı sonra sıfat olarak kullanılmalı...ki genelde insan bir şeye iyi diyorsa -genelde- kendi işine yarayan bir şey veya kişidir o....bu da aslında bencil bir iyi tanımı...peki bencillik iyi mi?

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
ERROR....
mesele sıfatları doğru şekilde kullanamamak...birine iyi dediğimizde onu tanımlamış olmayız..önce iyi nin tanımı yapılmalı sonra sıfat olarak kullanılmalı...ki genelde insan bir şeye iyi diyorsa -genelde- kendi işine yarayan bir şey veya kişidir o....bu da aslında bencil bir iyi tanımı...peki bencillik iyi mi?

Bencillik elbette ki 'iyi' değildir.

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Karalama defteri? Aslında Pal Sokağı Çocukları kitabındaki "kara defter" gibi adlarını karalama... XYZ adlı üye şunu yapşın adı kara deftere küçük harflerle işlensin ha ha ha!

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
"Bu zamanda az dostun olsun, daha iyi.
Herkesle uzaktan hoş beş edip geçmeli.
Can gözünü açınca görüyor ki insan
En büyük düşmanıymış en çok güvendiği."

Ömer Hayyam