Kaliteli bir WhatsApp grubu

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Genel Tartışma Alanı kategorisinde ozgunozgur tarafından oluşturulan Kaliteli bir WhatsApp grubu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 633 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Genel Tartışma Alanı
Konu Başlığı Kaliteli bir WhatsApp grubu
Konbuyu başlatan ozgunozgur
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozgunozgur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgunozgur

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Konum
İstanbul
Üniversite Bölümü
Deniziclik
Merhabalar, ben Metateori isimli kanalın sahibiyim. Sizlerle her türlü bilgiyi sorgulayacağımız entelektüel insanlar ve hatta sınıflandırmalarla dolu bir grup kurduğumuzu bildirmek istiyorum.

Öncelikle ilk amacımız ülkemizde ve dünyaya herkesin özgürce bilimsel verileri sorgulayarak varoluş mücadelesini paylaşabilmesini sağlamaktır. Ben bu konu üzerine ve solipsizm gibi bir felsefe akımı üzerine yoğunlaşarak hayatın mantığı üzerine iki kitap yazmış bir öğrenciyim. Hemen gelin, tanışalım ve gelişelim istiyorum. Topluluğumuz size her türlü konuda en sıcak haliyle yardımcı olacaktır. Teşekkürler!

chat.whatsapp.com/F0yWTgKXP2c8AALzqCSG8k
 
Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
ilgi ve alakanız için teşekkürler, yalnız forum üzerindeki gerek kullanıcılar, gerek yönetim ekibindeki arkadaşlar, telefon numaraları bireysele girdiği için, katılacaklarını sanmıyorum. Yinede reklamınızı bir süre kaldırmıyorum.
 

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
1,322
Tepkime puanı
266
Puanları
83
Öncelikle hoşgeldin sonrasında 2 kitap yazabilen degerli bir öğrenci kardeşimi gördüğüm için çok sevindim yazdığın kitapların isimlerini belirtmiş olsaydın inceleme fırsatını yakalamak isterdim...

Özel bir birleşim olacağı için realli sanala pek dökme taraftarı olan biri değilim ama katılan arkadaşlar olursa birşey diyemem...Özgün derleme ve çalışmalarınızı da burada gayet rahatlıkla yapabilirsiniz kanaatindeyim...

Sizi aramızda sohbet ederken görmek bizi mutlu eder

Böyle.
 

ozgunozgur

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Konum
İstanbul
Üniversite Bölümü
Deniziclik
Her şey için teşekkürler ama ben ezoterik bir yaklaşımla ilerlemeyi tercih ettiğim için düşüncelerimi herkese açık paylaşamıyorum. Şimdi size yeni üyelere bildirimi yayımlmak istiyorum.


METATEORİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ
Sizler topluluğumuzun biricik özgür üyelerisiniz. Sizleri korumak için onlarca kişi görevlendiriyoruz. Ülkeden ve dünyadan, herkesi ve her şeyi sorgulayan ve kendi hayatını tasarlayabilen özgün kişilikler yaratmak için iş başındayız!
Aslında temel mantık herhangi bir bilimsel veya felsefik konuyla ilgili yüzeysel olarak var olan fikir veya teorileri karşılaştırarak adı üstünde 'meta'sını yapmak yani onun da felsefesini tartışmak. Bu sayede Türkiye'de insanlara felsefe yapmayı, düşünmeyi ve yeni bilgiler öğretmeyi amaçlıyoruz. İki kitabımız, belgesellerimiz ve bunun gibi birçok küçük topluluklarımız şeklinde çalışıyoruz. Daha birçok çeşit fikir üreteceğiz.
Ezberci eğitim sistemi ve sorgulanmayan yasalara bir tepki olarak doğduk. Çeşitli belgesel videolar, yazılar ve fazlasını paylaşmaktayız. Zorlukta olan öğrenciler başta olmak üzere araştırmak, düşünmek ve bilimle uğraşmak isteyen tüm bireyleri kendi iç dünyasına göndereceğiz. Toplumsal dayanışmaya dayalı internet örgütü olmaktan ziyade birlikte tanışıp dünyayı bile gezebiliriz.
Sonuç olarak bu kanalın isminde geçen 'meta' ön ekinin üst seviye araştırmayı temsil ettiğini, 'teori' sözcüğüyle ise toplumdaki düşüncelerin her birini temsil ettiğini söyleyebiliriz. Bu durumda Metateori, teorilerin teorisi gibi bir anlama gelebilir. Herhangi bir konudaki arayışınız için çekinmeden siz de bu topluluğa katılabilirsiniz.
Hiçbir şekilde kar amacı gütmeyen ve sadece size değer verecek, yatırım yapacak bir topluluğuz. Kendi içinde kaliteli kişileri öne çıkaran mekanizmalarımız olduğu için her daim hak ettiğiniz seviyede, konuda insanlarla hayatını geliştireceksiniz. Bize destek olun, biz hep yanınızdayız.

Version 0.5
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst