Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Inancli Hristiyan Ile Aramdaki Ilginc Tartisma.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Hahaha; iyide burda konusmuyoruz ki;
Yaziyoruz felsefe yazmak icin degil; konuşmak icin icat edilmis hir meslek dali.

Ben türkçe konustugum zaman nokta virgul diyor muyum?

Onu sen algılıyorsun;

Merhaba ben virgul simdi iki nokta ustuste aksama gorusuruz nokta diyen birini. Gordun mu hic?
bumu turkceye anlam katıyor hadi yaaa..
.
Anlasamiyoruz cunku gercek felsefe yapamiyorsunuz gercek felsefe yaziyla olmaz konusmayla olur.

Ben konusarak milyarlarca kelime ve cumle kurabilirim.

Beni anlamıyorsunuz cunku size ogretilen felsefe sadece okul mufredatindaki kurallardir.
Daha fazlasi degil.

Daha oncede bahsettigim gibi felsefe mezun olunca gitmiyor daha yeni basliyor.

Ezberleri bırakıp onu sen gelistiriceksin

Tabiii gercekten seviyorsan.

odun

Filozof
FS - KT. Yöneticisi
12 Şub 2022
950
148
43
Tamam; saçmalamaya devam.
Uçan Spagetti Canavarı seni kutsasın.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Birinin haklı ya da haksız olmasından ziyade bir kaç şey söylemek istiyorum

2012 yıllarında bilinçsiz kullanılmış bir antidepresanı ani kesme sonucu bir mani/psikoz evresi yaşadım ve bu süreç sonrası intenette dahil insanlarla yaptığım iletişimlerde bilişsel kopukluklar, bireysel uçuşmalar nasıl özetleyeceğimi bilmediğim farklar vardı. Kendi kafamda ya da içimde herşey normal ama.

ignostik üye (eski kahin) bilindiği üzere forumun eski bir katılımcılısı olarak üyelerinin çoğunun sevdiği tandığı ve bu anlamda doğal haliyle kabullenilmiş bir üyedir. Bu anlamda ifadesinde ben de bazen kimi kopukluklar gözlemlesem de kişinin bilişsel/mental ortamını bilemeyeceğimiz için üzerinde durmam

İlk mesaja gelince biraz dağınıkta olsa ne anlattığını anlayabiliyorum.
Bir youtube videosunun yorum bölümünde tanrının amacından bahseden bir hristiyana dönülerek; tanrının neden yaratma ihtiyacı duyduğu ya da tanrının neden bir amacı olsun ki gibi bir soru sorulduğu ve anladığım kadarıyla kişinin oralı olmadığı anlatılıyor .. Öte yandan yazılan metni anlamanın zor olduğuna ben de katılıyorum.

Bunun dışında bu konu özelinde kişi kendini herhangi birşeyin uzmanı bilirkişisi olduğunu iddia etmiş değil sanırım ve bu anlamda yazılan bazı şeylerin ilgidışı olduğunu düşündüm.

Son olarak aklıma gelen birşey de şu. evrensel-insan nickli geçmiş üye; yazarın yazısından ve içeriğinden ziyade yazarın kendiyle ve onun kişisiyle kurulan ilginin bir bilinç sorunu olacağını söyler dururdu

Anladığımız ve bildiğimiz kadarıyla bu forum katılımcılığa ve çok sesliliğe (içerik niteliği vb ötesinde ayrıca) saygı duyuyor ve bu anlamda burada olmak yazmak isteyen her üyeyi içselliyor (herkese açık) ve yazarlarla iletişim için (nitelik gözetmeksizin) uygun üslup ve saygı çerçevesini öneriyor ve yine anladığımız kadarıyla gerçek anlamda iletişim insanlık için oldukça kayıp bir bağlam.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular