Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İçinizden Geçeni Söyleyin

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
İçkin bir ağırlık çoktüğünde hemen en yakınınızdaki 7 yaş altı bir çocuğa sarılın.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
İçkin bir ağırlık çoktüğünde hemen en yakınınızdaki 7 yaş altı bir çocuğa sarılın.

Kediye sarılsak olmaz mı? Gerçi benim kedim 7 yaş altı değil, 14 yaşında.:) Agresif ve prensip sahibi bir kedi olduğu için de asla yakın temas sevmez. Ölen kedim ise çok daha cana yakındı ve tüm olumsuz enerjimi alıyordu.

Şaka bir yana uzmanlar hayvanların olumsuz zamanlarda insanlara çok iyi geldiğini söylüyor ve kanser hastalarına bile mutlaka bir hayvan edinmelerini öneriyor. Çevresinde çocuk bulunmayanlara alternatif olabilir.

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
Artık bu şeriatçı, dinci, medeniyet düşmanı, el etek öpme meraklıları yüzünden akıl sağlığımı koruyamıyorum. İnternette bunlar, spora gidiyorum sporda bunlar, dışarı çıkıyorum dışarda bunlar. Kurtuluş yok sanırım bunlardan. Artık bu ülkede kalmaktansa intihar edeceğim.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Artık bu şeriatçı, dinci, medeniyet düşmanı, el etek öpme meraklıları yüzünden akıl sağlığımı koruyamıyorum. İnternette bunlar, spora gidiyorum sporda bunlar, dışarı çıkıyorum dışarda bunlar. Kurtuluş yok sanırım bunlardan. Artık bu ülkede kalmaktansa intihar edeceğim.

Osman bey ve oğullarının hanedanlığını ne seviyolarmış ya! bu hanedanlık 20 çeşit milletten hatunlarla evlenip bunlardan doğanlarıda sultan yapmıştır ve Türk töresini bozmuşlardır. normalde türk olmayan hatundan doğanı kağan yapmazlar Türk töresinde. bunlar bilinçsiz cahil sürüsü. hedefleride Atatürk devrimleri.

illa kendinizi biryere bağlayacaksanız tüm atalara (Türklüğe) bağlayın neden osman hanedanlığını seçiyorsunuz? akp nin amacı belli kendi sürüsünü yaratmak..ve görünen o ki kısmende olsa başarılı..

Son düzenleme:

Painfully

Üye
Onursal Üye
14 Nis 2015
163
3
16
İnsanlarla olan ilişkilerimde “Saygı gereği herkesi dinleyin, ama prensip gereği çok azıyla konuşun’ diyen Shakespeare’yi örnek alıyorum.
Çünkü Dostoyevski’nin dediği gibi: İnsana saygımı korumak için insanlardan uzak duruyorum.”​

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
1600 yıllarında doğmuş olan İspanyol şair Calderon "Yaşam rüyadır " adlı bir oyun yazmış. Söyle diyor bir yerinde; Nedir yasam? Bir delilik! Nedir yasam? Bir yanılsama! Bir gölge! Bir masal!
En önemli şeyin bile bir önemi yok, çünkü bir rüyadır bütün yasam...
Hakli belki de.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Yağmuru seviyorum ama sokak hayvanları için pek de hoş olmuyor, hepsi sırılsıklam olmuşlar.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Köpeğe kemik atarsınız. Bazıları yarı bilgiyle kandırılıyor
Yarı bilgiyle işte böyle kandırılıyor/oyalanıyor...

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Yürüyüşümü sporumu yaptım, tuhaf yeşil içeceklerimi içtim.
Kahvemle aşkımı yaşadım. Zinde bir şekilde güne hazırım hocam. asfhjk

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Sevgili meslektaşım Nuri Alço'nun da dediği gibi bazen kız o kadar çirkin olur ki kendi gazozuna ilaç atarsın.

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
"Abicim tamam da bunun bana gelişi 100 lira canını yediğim..."

Bir tüccar olup bu cümleyi telefonda biriyle konuşurken sarf etmek istiyorum.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Terk edilenler asla unutmaz derler. Ama bu doğru değil, en güzel şarkılar , en üzgün şarkılar onlarındır.
Kimse terk edenlerden yana değil. Bir şarkıları bile yoktur

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Terk edilenler asla unutmaz derler. Ama bu doğru değil, en güzel şarkılar , en üzgün şarkılar onlarındır.
Kimse terk edenlerden yana değil. Bir şarkıları bile yoktur

"Zerrin Özer'in Olamazdım Senle" terk edenlerin şarkısı sayılabilir.

Hayli zor oldu sevdandan vazgeçmem
Her şeyden acı bile bile aldanmak
Çok yazık oldu seninle geçen zamana
En büyük suçtu inanmak yalanlara

Olamazdım senle yapamazdım senle
Yaralıydı her gün gönlüm seninle
Bitecekti elbet günün birinde

Bırakıp da gitmem sanıyordun seni
Acımasız gerçekler zorladı buna beni
İlk kez yenildim ilk defa mağlup oldum
Yıkıldım yoruldum varlığınla tükendim

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Yürüyüp geçecegim.. Herkesin her şeyi anlamasını beklemeden yürüyüp gideceğim...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular