biraz şans istiyorum..kendime şans diliyorum..
İçimde pek güzel şeyler olmadığı kesin (üstün olmayanlara göre) ama içimdekilerin hiçbirisinin üstüne gitmesi için su dökmem. Sadece içimdeki üstünlük karışımını benim gibi üstün olanlar görebilsin diye buradaki soyut kaba birazını döktüm.Sifon sesi gibi bir şey.
İçimde pek güzel şeyler olmadığı kesin (üstün olmayanlara göre) ama içimdekilerin hiçbirisinin üstüne gitmesi için su dökmem. Sadece içimdeki üstünlük karışımını benim gibi üstün olanlar görebilsin diye buradaki soyut kaba birazını döktüm.
Bu oyunda fal bakmak, dilekte bulunmak , şiir yazmak yasak. Sadece içinizi döküp bırakıyorsunuz.
Rüyamda kadından hırsız yakalıyordum.( Kadın kılığına girmiş de olabilir ) ahsjsjsjs. Anlamına baktım arkamdan iş çeviren sinsi, yılan bir varmış.:/
Rüyalar tersine cıkar iyi olacaksın iyi cin gibisin masallah
İçtim, yaz günü iyi geldi.Peki,bir bardak soğuk su da mı içmezsiniz?
İçtim, yaz günü iyi geldi.
Afiyet olsun.Ben de limon-soda içeyim de kendime geleyim.
Ben yokken biri bilgisayarıma oturup, erkek arkadaşına boxer alışverişi yapmış sanıyorum. Bu nedir arkadaş her yer erkek donu! Bütün reklamlarda erkek uzuvu var!
Bizim uzvumuz yok Hanımefendi. Uzuv yaratılmamışken de yoktu öyle değil mi @Ocean beyefendi? ( Bu arada Adem ile havva'nın uzuvları yoktu)